257

схемата

преди 5 години

Спирам да пиша.......................вие тук сте безнадежден случай.................после се сърдите на един професор от БСП, който каза, че 80 % от българите са *** ***!!!Прав е бил човека, дори малко е занижил %-тите, не са 80 % ами клонят към 90 %.

256

До 1

преди 5 години

Другарю, едно време всеки е бил някакъв на партията, защото друго нямашше. Въпроса е кой с колко се е развил умствено към момента, защото бесепарите не са мръднали на йота.

255

1

преди 5 години

6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. .....https://dnes.bg/stranata/2012/07/22/diankov-i-toi-kato-car-stypi-v-dvoreca-v-krichim.164472

254

схемата

преди 5 години

Стоителната мафия в София става все по-силна.Номерът на ГЕРБ и тоя път мина.Докога ще ви търпим..................се пита в задачата????

253

Анонимен

преди 5 години

Когато хванат някой крадец който е от БСП, веднага започват да говорят че ГЕРБ се разправя с опонентите си. Ами хора, крадеца си е крадец независимо от коя партия е. Утре ако се докаже че ГЕРБ крадат и те ще влязат в затвора. Ама да седим и да разправяме че някой се разправя с друг когато се хващат крадци е тъпо и малоумно

252

1

преди 5 години

сегашните некомунисти:1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Одобрен от семейството на Тодор Живков за лична охрана, освен това негов любимец и г...лизец.2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плев

251

схемата

преди 5 години

Строителната мафия става все по-силна в София...................бизнесът на управляващите става по-успешен, вторият човек в ГЕРБ Цецо Цветанов урежда родата си с парчета от голямата баница,освен това сме осъдили и затворили една голяма мафиотка - заблудената кметица на Младост.................оковали сме я във вериги като някой канибал и сме я линчували публично...........за назидание!!!!

250

Анонимен

преди 5 години

От както е в ареста в младост се строи масово даже и нови обекти както и всички замразени строителната мафия успя и този път

249

герберащините

преди 5 години

ви няма да минават до безкрай. Иде видов ден, тогава по-добре за вас ще е да напуснете страната

248

схемата

преди 5 години

Цел на схемата:1.отстраняване на неудобните2.сплашване на страхливите, да не тръгват с/у ГЕРБ3.укрепване на строителната мафия4.презастрояване на района и уреждане на хора като зетя на Цецо Цветанов

247

схемата

преди 5 години

Бизнесменът като наш човек се измъква чист от цялата *** история........................бил изнуден................не бил предлагал сам подкуп....................ей, големи гении на конспирациите станахте!!!!

246

до 255

преди 5 години

Бизнесменът бил изнуден.................хаха................не бил предложил рушвет , ами Деси го изнудила...................тия ги приказвай на бабите от село!!!

245

Балгарин!!!!

преди 5 години

Окована била във вериги ха ха ха...Окован във вериги е бил Васил Левски апостола на свободата,загинал за майка България. Нелепо звучи да се употребяват такива силни думи за човек който си е позволил да злоупотреби с доверието на хората. Просто една жена престъпила закона от алчност,тя и затова е стара мома.Кой ще си сложи такъв кахър под юргана.Дерзайте писарушки,дребни душички.

244

схемата

преди 5 години

ГЕРБ-ерските крадци като дебелата Лили Павлова и габровският тарикат Томислав Дончев........................на свобода.

243

Така е

преди 5 години

До Анонимен 237 Бизнесмена не е предложил, а са го изнудили за подкупа. За това му е писнало и ги е зготвил. Така трябва.

242

схемата

преди 5 години

Истинските мафиоти са на свобода..................наркобосове като Митьо Очите и наркодилъри продават дрога на децата в училищата.Ковчежникът на ДПС Христо Бисеров на свобода.Ислямистът - терорист Осман Октай на свобода.ДОСТ - мафията стана партия.

241

Анонимен

преди 5 години

Българоубийци!ВЪН от праламента!Никой не е гласувал за вас пожелание!

240

схемата

преди 5 години

Мафията на ГЕРБ се е разправила с неудобните и непослушните като Деси................бизнесът на семейството на втория човек в ГЕРБ (Цецо Цветанов) разцъфтява................освен това се правят на борци с корупцията.....................държавата затъва все повече и повече..........................ей...............на маймуни ни направихте!!!!

239

баба пена

преди 5 години

като крадеше не линееше, сега линее, в затвора съвсем ще се олинее

238

Балгарин!!!!

преди 5 години

До 247Уточнил съм ,че става въпрос за литературата а не чисто техническото обяснение по уикипедия или речник.