39

До Анонимен 33

преди 5 години

И аудиозаписите, и записките в бележниците, и стотиците задържани преписки в кабинета на кметицата - и те ли са "подхвърлени"?

38

Поручик Ржевски

преди 5 години

Че женицата е прибрала едни пари е ясно. Целия цирк е защото не е от ГЕРБ ами е независима.И на нея е трябвало да е ясно, че с прибирането на средства трябва да е внимателна, защото ГЕРБерастите ще я следят отблизо.Влезни си в ГЕРБ, стани кметица и тогава може да прибираш, ще си имаш чадър над теб.

37

Активист на БКП

преди 5 години

Всички знаят,че е невинна и това е активно мероприятие на сивия кардинал Цвъко !!! Така че ,не се хабете ...Гадното е,че и медиите предварително и вменяват вина !!! Но като за 113 място- толкова....

36

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не можах да разбера защо не са я задържали като е ходила към колата си с торбата с пари. Разстоянието не е малко. Нали така са задържали посредника.Щеше да е много по-убедително да я хванат с парите в ръце.Не се ли страхуваха че по пътя към колата може да ги предаде на някой, скрие или да се разделят със заместничката?Май парите са я чакали в колата а дръжките на вратите удобно са имали маркираща боица!!!

35

zsg

преди 5 години

Тази г-жа е внасяла пари в някоя черВена касичка на БСП, подобно на Бенчо Бенчев! Неслучайно член на БСП я предложи за кмет на "Младост", представете си колко такива червени калинки има във всяка община! И после се чудите как БСП успяват да събират милиони от членски внос-с толкова бедни пенсионери като членска маса??!?! Как се финансират избирателни кампании без пари от чл. внос и малка субсидия?? С черВени касички разбира се, миионите раздавани с куфарчета едно време-сега се връщат,Деси помага

34

До Анонимен 22

преди 5 години

Предаването на парите е извършено в колата - ако тройката бе арестувана на път за возилото, то сумата щеше да е само у едното лице и чаровната кметица щеше да се измъкне суха от историята - за това ли мечтаете?

33

Анонимен

преди 5 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.

32

бай-Митьо

преди 5 години

Що така било,що не било,ако било иначе,еди кой си питал,еди кой си не питал...все зелени б оклуци. Ще гние в зандана вашта Иванчева,па ако ще и свинкя на джамия се качи ! Тва е положението.

31

Логика

преди 5 години

Много станаха тефтерчетата бе ! Едно с инициали Б.Б. Ц.Ц. И.Ф. , ама то изчезна ! Едно го намери журналистка на мястото на което полицията не провел три огледа , за жената пор Нови Искър , и какво - тиииишина ! Имаше и още едно във Варна , на една журналистка , пак с имена сметки ... и пак тиииишина !

30

Анонимен

преди 5 години

Снимката обаче кърти.

29

Анонимен

преди 5 години

Поредната калинка в Бг политиката.ОТВРАТ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Тиква и Потуран филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевиз

27

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали е виновна. Въпросъте: Как може да има справедлив процес, като медиите се опитвате да я изкарате виновна преди присъдата. После, ако я оправдаят, ще се извините ли. Пишете какво е станало, като има един свидетел и той е обвиняем.

26

Анонимен

преди 5 години

Зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....

25

Unufri

преди 5 години

До 17 - искам само да ти напомня, че не политическа партия съди, а българския съд. Понеже виждам, че от неграмотност разпространяваш глупости.

24

Ахам

преди 5 години

По всичко личи, че са хванали Петко Дюлгеров в корупционна схема. За другите не знам.

23

Анонимен

преди 5 години

До цгнстроителят не го мисли, той и без да се увъртял някъде и с някого, пак ще ти продава на 1000 евро квадрата, че и на повече

22

Анонимен

преди 5 години

От "Кристал" до "6-ти септември", където изглежда им е била спряна колата, двете жени са вървели пеша с много пари в себе си. Това не е толкова малко разстояние и много по-удобно щеше да бъде, ако ги бяха задържали тогава и по-убедително, защото парите щяха да са в ръцете им в торбичка или в дамска чанта.И питам Гешев, който обича да прави "професионални" описания: не се ли страхуваше, че Иванчева и заместничката ѝ можеха да изядат парите преди да стигнат до колата, защо е решил, че точно в колата ще им дойде апетитът?Но сериозно няма логика да не ги задържат преди да се качат

21

Вальо

преди 5 години

Олеелее,внучето като видя снимката на тъз убавица и се уплаши,вика дядо тва баба Яга ли е?

20

Анонимен

преди 5 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".