140

до с

преди 5 години

Стига си си измислял и кажио на Бойко да си докара *** пред медиите. Има да дава обяснения.

139

с

преди 5 години

Мой познат хвана група роми да му оправят покрива, понеже му дали с пъти по ниска цена от другите майстори. Разкриха му покрива, продадоха му улуците на скрап, и започнаха да го изнудват за пари. Плати си в пъти повече тарикатлъка и на всякъде разправя в момента, че в нашата скапана държава само това може да се случи. А иначе, където седнеше и станеше, само за това говореше, как намерил да му направят покрива без пари. Сега псува полицията, данъчното и какви ли не служби под ред.

138

Анонимен

преди 5 години

До 146Ти как разбра хората пишещи мнения от коя партия са? Или просто ти си от една друга, която търси само конфликти по цял ден.

137

Циник

преди 5 години

Простичък е народа ни...и по простичък става!Не може да си обясни, че за подобни далавери - трябва да има контролиращи органи.Разните ни там еврошаврантийки - из разните еврокомисии за защита на потребителите - касират луда пара от данъците ни - да ни защитават от криви краставици. Фирмичката на тариката е предлагала застрахователни УСЛУГИ...но *** не разбира - какво е това! Пак са го оставили - в небрано лозе...и сЯ пита - кой ми *** в гашките..Аааахахаха

136

Анонимен

преди 5 години

И аз не ги Съжалявам. Търсачи на евтиното все най-големите тарикати. Все повече знаят от другите. Все по далевера. Накрая ревльовции . Защо държавата, ще ви плаща нещо от моите данъци ? Това са частни отношения търсете си правата в съда. Платихте на КТБ , сега и на вас ли ? Утре на кой? АЗ цял живот, ще плащам на тарикати бороветее ли ?

135

Анонимен

преди 5 години

Опорките на бойковите *** за деня:- какво толкова само 20 лева назад сте- държавата отговорност няма, Кипър е виновен- протестиращите са платени

134

Анонимен

преди 5 години

Най ми става хубаво, когато тарикатите се минат сами. И с КТБ беше так и с тези сега и с разните му там "Каси", няма как да си мислиш, че си ударил кирията, като си купил нещо под реалната му цена и да не очакваш подводни камъни. Тва се казва, поемаш си риска. На запад, така или се забогатява или се затрива човек. Но всеки си е поел риска сам.

133

Shark

преди 5 години

До ! 111. ДА, ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА РАЗБИРА СЕ! КАТО Е КИПЪРСКА ПИРАМИДА ЗАЩО Е ДОПУСНАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ДА РАБОТИ! А!!! ЗА КАКВО СА ТЕЗИ НАДЗОРНИ КОМИСИИ, ЗА КАКВО Е ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД, КЪДЕ СА ПАРИТЕ, КОИТО СА ВНАСЯНИ КЪМ НЕГО! И АКО ТАЗИ КОМПАНИЯ, НЕ Е ДЪЛЖАЛА ВНОСКИ СЪМ ВЪПРОСНИЯ ГАРАНЦИОНЕН ФОНД, ЗАЩО ТОВА НЕ Е КАЗАНО НА ХОРАТА?!?! ТОВА Е УМИШЛЕНО УКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА КОЕТО Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА И НИКОЙ ДРУГ!

132

Анонимен

преди 5 години

На онези с големите лихви дето си сложиха парите в КТБ, пак държавата им беше виновна. Сега тези плащали най евтините застраховки, при положение, че има с 20лв по скъпи на пазара на нормалните компании, пак държавата им виновна. За човешката алчност все държавата е виновна явно.Има хора в нашата държава, които даже и като не могат си оправят жената, пак държавата им е виновна. А и тия протестиращите са пак майче "умни и красиви" платени викачи.

131

Shark

преди 5 години

И защо среднощен? За да не ви видят кои сте, но да се отчете че е протестирано, нали така? И защо само в софия, в другите градове ужилени няма ли?

130

Анонимен

преди 5 години

Събрали се да кръщават бебето. Първата баба казала от СДС ще е вижте какви сини очички има. Втората баба рекла от БСП ще е вижте му червените бузи. Дядото рекъл това си е отвсякъде от ГЕРБ, цялото е в ***, а вижте как се е ухилило.

129

Gogo

преди 5 години

Само десетки шофиори ли са останали в България ? Тя тази държава е съвсем заминала щом и протестиращи няма хахахах

128

Анонимен

преди 5 години

Аре стига сте ревали . Повечето плащате на вноски гражданска. Което значи, че най много някой месец да сте изгорялии. Дори и цяла да е 250лв ...И сте карали некво време. Квото ревете се едно 100 бона сте дали.

127

Анонимен

преди 5 години

"Държавата следи. От 10.05.2018Олимпик е със специален лиценз. Няма право да сключва нови застраховки."Не работа на гражданите да проверяват лиценза на всички компании и фирми опериращи на територията на страната! Защо не е с отнет лиценз?

126

До анонимен 132

преди 5 години

Държавата следи. От 10.05.2018Олимпик е със специален лиценз. Няма право да сключва нови застраховки. За справка -сайта на КФН. Компанията оперира на БГ пазара с клон ползващ лиценз издаден в страна в ЕС. Това се нарича единен европейски пазар на стоки и услуги. Регулира се пряко от КФН на Кипър, които също са си свършили работата. И ако следите информацията на КФН ще можете да си върнете парите с лихвите. Но се изисква да четете повечко. Ама то за повечето е голям проблем това - четенето.

125

До варналията

преди 5 години

Аве ***,ква е гаранцията,че утре няма и ти да изпищиш?

124

Анонимен

преди 5 години

Защо все ралица пак все се явява да обяснява? Спомняте ли си оная чанта председател на комисияте която си беше направила заплатата 5 цифрено число? Тогава баце се скри и каза че длъжността е отговорна - сега виждате отговорността - бидим резултат!

123

до варненския

преди 5 години

а бе, за какво тогава е държавата с всичките си регулаторни и др. органи?!?!...защо е допусната до застр. пазар за задължителната го?!?!...ииии, аз да се ровя и проучвам компянията ли?ти си обратното на умен!!!

122

Анонимен

преди 5 години

Предполага се, че държавата дава съответните гаранции за дейността на Олимпик на нейна територия, все пак става въпрос за ПАРИ ОТ ЗАСТРАХОВКИ, а не за кило домати внос.

121

Анонимен

преди 5 години

"Държавата насила ли ви накара да правите там застраховки"Държавата не е една територия, на която всеки може да прави каквото си иска! Кой е допуснал въпросната компания да развива бизнес у нас? Аз ли? Кой е длъжен да следи компанията? Къде са държавните органи?