53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48" Нали седите на запад за може децата ви получат добро образование"За твоя голяма изненада, аз живея в България, имам Българско обазование, работя в България , и искам да умра в България. За мене България ( с всичките й недостатъци и достойнства) ми е по-мила, не мразя другите народи, но обичам България и искам да умра в България.

52

Иво

преди 5 години

*** за религиите. Точка.

51

Анонимен

преди 5 години

Та ние християните си падаме по такива не стандарти неща,това да не е новина

50

Анонимен

преди 5 години

ИМА САМО ЕДНА ЧИСТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ И БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ТАМ СА ПИСАНИЯ САМО НА УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС! .Бах тия 330 годишни ученици. Как на 330 години и дори може да пише!!!

49

:-)

преди 5 години

Шахин Ефенди, стига си писал анонимно, ами сподели какви чудеса стават в медресетата?

48

Анонимен

преди 5 години

Аз не казвам, че всички манастири са порочна, но повечето са такива. Попчетата масово парадира с благосъстояние - скъпи коли, скъпи часовници. Аз лично съм сервира игумен, който пиеше най - скъпото уйски в заведението Дъмпъл. Беше и иманяр.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Виждам, че не си прочел моето мнение, а и пишеш големи глупости. Аз съм един грешен и окаян човек, който се старае според силите си да живее така, както учи Светата Православна Вяра. Не казвам, че ще бъда в Рая, защото съм грешен човек. Но ти нямаш никакво право да хулиш Светото Православие и духовниците ни. Защото нашето духовенство е нормално, има достойнство и морал.

46

†баба Гуси†

преди 5 години

Абе стига инсинуации и манипулации. Никакви сексуални извращения не са извършвани върху малките сладки розовобузести малчугани(ах на баба, ще ги изямммм). Всичките действия са си строго канонични и част от светото тайнство на ритуала "въведение в лоното Христово" което всеки ревностен християнин трябва да преживее ако иска да се нареди в паството от божи раби христови.

45

Анонимен

преди 5 години

Абе тръгнали да пишат против Православната Църква..Нали седите на запад за може децата ви получат добро образование - я да видим как ще опънат като влезнат в Колежа и Университета .. 70% от преподавателите на запад за обратни гейове.. В Студентско брадство като приемат 2-3месеца се гаврят , най-често ги опъват в кафявата точка .. Така са опънали и Цецка Цачева сина и Нинова сина студенти в САЩ затова ще работят в банката на Ротшилд защото са проверени..

44

Анонимен

преди 5 години

ИМА САМО ЕДНА ЧИСТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ И БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ТАМ СА ПИСАНИЯ САМО НА УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС! БИБЛИЯТА Е СЪСТАВЕНА ОТ МОНАСИ В НЯКАКВА ГРЪЦКА ЦЪРКВА ПЪРВАТА БИБЛИЯ!КАТОЛИЧЕСКАТА СЕКТА ПОЛЗВА БИБЛИЯ В КОЯТО ИМА ЛЪЖЕ ИЗМАМНИЦИ ПРЕДСТАВЕНИ КАТО УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС А РЕАЛНО СА ЕВРЕЙ!ПРАВОСЛАВНАТА СЕКТА Е СЪЩАТА ОСВЕН УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС СА ДОБАВЕНИ И ПИСАНИЯТА НА ЕВРЕИ ПРЕДСТАВЯНИ КАТО УЧЕНИЦИ НА ХРИСТОС!ТЪЙ, ЧЕ И КАТОЛИЦИТЕ И ПРАВОСЛАВИЕТО СА ЧИСТИ СЕКТИ НА ХРИСТА!

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко това, което говориш е истина, то тогава тъжно. Но въпреки това, не трябва да правиш генерални заключения за всички православни духовници. Това не означава, че ти трябва да хулиш една свята обител като Бачковския манастир. Не означава, че трябва да не вярваш. За съжаление има целенасочена цел, някой/и да оплюва/т православното духовенство - било то патриарха, монашеският чин, презитерите(женените свещеници, народному им казваме "попове"),а също така и клисарите и певците

42

Анонимен

преди 5 години

А, и още нещо: презрително е да нарича/м/ш/ме хора, които имат физически затруднения инвалиди.Ти да не би да си месията? Инвалидност не се дава на здрав човек, а на инвалид. Сложи си ръцете на главата ти барем поумнееш!

41

Muradoff

преди 5 години

Ей братя християни и вие сте *** като нас мюсюлманите...... какво излиза всички сме хора и всички сме грешни ... Поуката и от двете страни има убеден съм добри хора със чиста съвест ..... пътя един човек за човек ръка за ръка

40

Анонимен

преди 5 години

грехове на православните духовници. Това, че ти правиш секс с инвалид- това е друг въпросА бе остроумен, аз ти го казвам това, защото на мен лично ми се случи. Бях още с патерици, когато един "божи" служител си набута кракът между моите. Без да се познаваме без дори да ме заговори. Бачковският е пълен бардак!

39

Анонимен

преди 5 години

А, и още нещо: презрително е да нарича/м/ш/ме хора, които имат физически затруднения инвалиди. Познавам от моята енория хора, които имат физически затруднения. Вярата ги крепи и им дава надежда, те не са отхвърлени или презряни от здравите богомолци/миряни. Поддържаме приятелски взмаимноотношения.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" В Бачковският не подбират дори и Инвалиди и не се крият. Където оня поп си показа членът по нета! Православието е много по - греховно!"Не си прав. Православието не е греховно. Православието носи чиста духовна радост и истина. Не приписвай своите си грехове на православните духовници. Това, че ти правиш секс с инвалид- това е друг въпрос. Не съм виждал православни духовници да се подиграват на инвалиди, напротив, в нашата църква има пътека за майки с колички и инвалиди.

37

Анонимен

преди 5 години

Християнски ценности

36

ТАТКО РЕЗА ЖУЛИ В ГЪ

преди 5 години

Елате в Турция. Тук има място за всеки чаровник. Педи, меди, ***, пендър и т.н. според Истанбулската конвенция.. Възползвайте се от слабата лира!

35

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Религията е най-мощното и ефктивно ръжие на най-богатите хора в света!!!Това е абсолютната истина!

34

Анонимен

преди 5 години

На запад това е традиция , не е само католическата църква , Студентските брадства в САЩ , Елитните пансионати в Англия.. Всичко това се гради на сексуалното насилие между мъже.. Така се прави масонска ложа , тайно общество , чрез ***-а-стия .. Цялата сила на запада е ***-ра-стията