75

Манол

преди 5 години

В БГ всеки разбира от всичко.От всякаква работа,от формиране на заплати и т.н.Факт е ,че уж сме европейци в съюз, а в БГ вземаме заплати от африканските.Не са виновни ни полицаи ,ни военни ,ни учители ,ни администрация,че искат да имат доход осигуряващ нормален живот.Цените европейски, заплати български.В полицията има липса на кадри-факт.За обявени примерни 6 вакантни места, се явяват 3 кандидати ,а се приема 1,няма материал,за тези уж високи заплати.С калпав кирпич, не се зида стена.

74

възмутен

преди 5 години

Защо не информирате,че в МВР има около 5000 човека,които получават и заплата и пенсия.Кой допусна тази социална извратеност.Тогава какъв е смисъла от пенсията,след като ги оставяте да си стоят на топлите места пенсионерите.А за младите няма работа.Един опер.раб. или разл.полицай,вече пенсиониран,но оставен на работа ,получава 1500 лв.чиста РЗ и още 900 лв.пенсия.Общо 2400 лв.Кой е луд да бяга от МВР.Пенсионерите ВЪН.Това го няма никъде по света.Само в Б-я.

73

ВЪПРОС

преди 5 години

В повечето Държави има камери , има доброволци без Заплащане в служба към Полицията .Също така единствените платени са Депутатите . В България се плащат най-високите Заплати на Полицаи , Общински Съветници , Кметове .Следващия Доклад на Световната Банка е за Най-високо Платени Клинични Пътеки и Лекари - България е на 1-во Място в Света . Публичния Сектор - разходите от Данъците на Работниците .

72

Анонимен

преди 5 години

Докато заплатие в бг са 10 20 пъти по-ниски от европейските безработицата на млади хора щее 100 процента и емиграция ще си има докато останат само ***

71

до 60-ти

преди 5 години

Ами заповядай при военните, места бол.

70

Анонимен

преди 5 години

Зле са нещата това не е държава бедните са зле гладуват богатите забогатяват но вие си избирате нутрата да ви управлява

69

лошо

преди 5 години

Като чета коментарите по тази важна тема,виждам голямата пропаст която разделя народа и полицаите,едните плащат,работят и накрая с мизерни пенсии а другите все искат не работят и за награда получават големи пенсии и привилегии платени от бедния народ!!!ако нещо не се промени пропастта и омразата ще расте и някой ще паднат вътре.

68

Анонимен

преди 5 години

Докато на вдигнат мрз то на 1000 и средната на 2000 младите няма да им работят

67

Анонимен

преди 5 години

Човек учил години види ли обява за работа 500 800 и отива в чужбина за 2000 3000 евро и нагоре

66

Истина

преди 5 години

До Анонимен 65Тя системата е в хаос но за този хаос и бардак плаща народа,който е не доволен от работата на полицията и иска чистка и истинска реформа в МВР.

65

Анонимен

преди 5 години

И ако това не е поръчкова статия здраве му кажи...

64

Анонимен

преди 5 години

В Германия в пожарната 70% са доброволци.

63

Дронтен

преди 5 години

И стига сте сравнявали заплатите си с тия в Англия, Холандия, Швеция - тука става въпрос за заплатите на българските полицаи спрямо заплатите на останалите работещи българи. Ако гледаме абсолютни стойности винаги ще имаме повод за недоволство. Всичко е относително. Един полицай в Конго може да взема заплата от 60 долара на месец, но в сравнение с останалите конгоанци които преживяват с по малко от един долар на ден той е цар.

62

Анонимен

преди 5 години

Човек който е учил сумати години като види обява за работа от рода на 500 или 800 лв и на другия ден е в чужбина да си търси работа за 2000 3000 евро и нагоре всички са така

61

Анонимен

преди 5 години

И при ченгетата има на заплата от 700 800 но има и такива с по 2000 според връзките и чина

60

Анонимен

преди 5 години

Цялата система е сбъркана. Уж високо, но ниско заплащането. Уж трябва служителите да си плащат осигуровките ама МВР плаща. Цялата система е сбъркана. Не само МВР навсякъде. Защото имаме депутати които са неприкосновени с имунитет над закона. Те пишат закона.

59

Анонимен

преди 5 години

По големи хрантутници от тия няма в държавата ..ченгетата три пъти повече от армията.

58

Анонимен

преди 5 години

И много добре знаете, че въпреки, че е забранено всични имате частен бизнес или сте земеделски производители взимащи субсидии от държавата и ЕС. Само, че всичко е на името на баба ви

57

Анонимен

преди 5 години

Полицаите, стига лъгахте. Няма полицейска заплата 500 евро. С последното увеличение ви гонят 1600 лева и на горе. Никой не ви е крив, че сте взели кредити по 100 000 лева. За това нямате пари. Или държавата и кредитите да ви плаща, освен всичко друго. А и знаете че от т 2019 сте с ново 10% увеличение. Не ги заслужавате, защото не вършите нищо, а и богати държавни служителя няма никъде

56

Дронтен

преди 5 години

Няма никакво уж. Ако щата на коментираните милювци е 1000 той за 20 год. стаж си взема още 400 лв. При тях прослужено време не е 0.6% а 2%.След това извънреден труд, облекло, доволствия !!! И нашето бедно оплакващо се милиционерче получава около 2000 лв.чисто. После се пенсионира с 18 брутни заплати ( един бивш военен скоро взе по тоя параграф над 100 хил.лева ) на около 45 годишна възраст и започва новата си трудова кариера.