174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192За да се продават гласове, значи има живи хора, които стоят зад това. И продавача и купувача са еднакво виновни.

173

Yan

преди 5 години

За какво да гласува, когато "от нийде взорът надежда не види!

172

Анонимен

преди 5 години

ако не са далаверите с купуването на гласове нито едните нито другите ще са толкова напред

171

Анонимен

преди 5 години

До 188Определено сте съучастници. Елементарна математика. Аз от 10тина години изобщо не съм представен в парламента, но не пропускам да гласувам. Така допринасям до представителната извадка. Да се видим колко сме. Нищо че не сме във властта, дори в парламента. Този народ напълно си заслужава управниците!

170

Анонимен

преди 5 години

Столетницата върви и се озърта, уви тя става все по дърта

169

Анонимен

преди 5 години

И да не гласуваш, пак си съучастник. Помисли и ще разбереш защо.

168

до182

преди 5 години

До АнонименПоне не се чувстваме съучастници, в това,което става.

167

Анонимен

преди 5 години

Манипулиране на общественото мнение за да може пак да спечелят. Показателен е вотът за президент активиран с референдума на Трифонов. Тотална загуба на ГЕРБ.

166

СДС

преди 5 години

до 184-- да, Костов е виновен, защото с крадливото си поведение, уби вярата на хората в демокрацията. Костов имаше цялата вдласт в ръцете си-- но ненаправи декомунизация и само се възползва от власта, безкрупулно и нагло. Затова хората после залитнаха по Царя и Боко, затова ,че уби инерцията за промени у хората, затова е виновен Костов.

165

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя какви са тези "антикомунисти", които гласуват за ГЕРБ. И също ми е чудно що за "антикомунист" може да бъдеш да повтаряш една *** клевета и лъжа изработена от ченгетата: Костов е виновен!

164

Анонимен

преди 5 години

тиквата няма кой да го избере повече затова няманда даде оставка пак

163

Анонимен

преди 5 години

Все повече българи не искат да гласуват!------------------------------------------------------------Е и какво постигат с това? И на кого помагат?

162

Анонимен

преди 5 години

Братко и Да България са патерици на гробарите, вижте в сайтовете като тоя, дето са за Дай България, как хвалят мутризираното управление. Десни и леви трбе да направят национален фронт за спасение от мутроуправлението и да се явят на изборите в коалиция. Гербавите толкова са напълнили гащите че подкупват депутати от БСП и коалиция, като двата земеделеца. Да се промени закона и главния прокурор да не го посочва Шишо и Висококръвния а народа на ИЗБОРИ.

161

двоен мутростандарт

преди 5 години

Агенция мутра рисърч. Знаем я тая агенция, гербавите вече правят проучаванията си като добавят купения и контролирания корпоратевен гепав вот. Да се отървеме от гепавите с кеф или с нежелание ама требе да се гласува сама за БСП, единствената партия която иска да отърве България от тях и не им е патерица. А за кмет на София да подкрепим Иванчева или който ни посочи тя, да си оди компирицата и корумпираното и разграбване на София в Самоков и затвора. Да посегнеш на конкурент като Иванчева и да и п

160

СДС

преди 5 години

Аз съм един от тези които вече 15 г. не гласуват. Никога не съм бил комунист и няма да бъда, но не мога да гласувам за мафиота Боко, крадецът Доган или пък за слагача Сидеров. Но...положението стана вече толкова нетърпимо, че на новите избори ще гласувам с една идея--промяна и антиБоко. Ще гласувам за "Да България" въпреки , че лидерът им Хр. Иванов и той бе маша на Боко Тиквата-но си подаде оставка, докато другите продължават да *** те си си знаят какво.

159

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177Какво ни грее истамбулската конвенция щом сме без здравеопазване, съдебна система, социална система и инфраструктура? Нима от нейните фондове ще се плаща на хора с минимални доходи и животоспасяващи операций! Гонете още михалето! А ония от БКП папкат ли папкат и ни спретват представления след представления - 30тина години! *** ли съм или силно заблуден за това че не съм чувал да има депутат/комунист в затвора от 44та. Блейте, блейте - обичат Ви!

158

Анонимен

преди 5 години

БСП поне бяха тотално срещу истамбулската конвенция. Ако няма алтернатива, за тях ще гласувам. Писна ми от пожарникаро - физкултурни кражни и лъжи. Един политик или държавен служител не вкараха в затвора. Съдиите и следствието им изтръскаха джобовете и толкова. Никой в затвора. А обещанията бяха големи... Освен това БСП сключи договора за "големия шлем", а Бойко го направи на голям муй. И смука от него 10 години. А беше уникален шанс за България. Трябва да го разстрелят Бойко за това.

157

Анонимен

преди 5 години

Депутатите са кърлежи а булшинството от българския народ е болен от лаймска болет! Требе си Доксицилин инак артрита и мозъчните отклонения ще преобладават. Това е добре за кърлежите, имат голям избор!

156

Анонимен

преди 5 години

До Росен 174Разбира се че не е добре да се гласува но всеки може да гласува с празна бюлетина! Е ако ви се нравят депутатите - давайте!

155

Росен

преди 5 години

Най-глупавото е да не гласуваш. За това ГЕРБ управлява с 15 процента от гласовете на избирателите.