130

реалист

преди 6 години

Ежедневно турците нарушават ту въздушната ту морската граници на Гърция и никой от НАТО не си мръдва пръста да направи нещо по въпроса.Е Гърция натовска държава ли е или не? Къде остана онзи чл. 5 ли беше? И като Гърция е в НАТО къде и е защитата? Изобщо като нещата са така може ли някой да ми обясни и да ме убеди,че имаме интерес да сме в НАТО? А в ЕС,какво търсим? Къде са ни ползите от него освен да плащаме ежегодно членският си внос там.Те ни третират като второ качество хора не го ли виждате

129

Анонимен

преди 6 години

Макарон и Меркелица ,и те ли са в сферата на руско влияние ,заедно с японския премиер ,който редовно се среща с Путин?Чърчил е казал,,Вечни приятели няма,има вечни интереси"!

128

мухахах

преди 6 години

Живея на запад. Дневния ми доход е колкото заплатата на един руски *** за месец. Мухахаха!

127

kukla

преди 6 години

Според няма запад, няма изток, а идеята е малко по-проста. От САЩ и от ЕС получаваме евра. Тия евра не стигат и за ядене. От Русия може да получаваме газ, петрол и какво ли не. Ако може да стане и повече. А идеята на единиците българи дето са богати е да може и те да станат като руските олигарси. А именно навсякъде в Европа и САЩ търсени. Освен това масово са поставени надписи на руски във всички западни столици. Там руските туристи са много търсени. Та ей такива малко размисли.

126

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ха-ха-ха, Германия и САЩ са щели да построят конкурентни предприятия у нас ! Кокурентни на техните !?!?!? Такава пр0ст0тия може да се роди само в главите на неграмотни 0лигофренчета !

125

Анонимен

преди 6 години

Четох някъде че приятеля на Маджо плетял някаква мрежа???Единственото СИК бандитча може да си плете е собственото си въже на което ще увисне!Не забравяйте Стамболов! Господ забавял...

124

Анонимен

преди 6 години

До 135 С какво можеш ти да бъдеш полезен за Европа, та да те иска за черноработник ?Дай конкретен пример при който ти ПРАВИШ нещо на Еврпопа и затова тя има нужда от тебе....освен, че консумираш това което ти слагат в паничката и за тебе остава да го изхвърлиш от време на време през тръбата !?

123

западно европеец

преди 6 години

До реалистВсички в българската власт и българския бизнес са рубладжии , настанени във властта и бизнеса още от 1945 г. от руските окупатори ! Сега изиграват театър ,че едните уж да евроатлантици , това е сценарият написан от Кремъл ! Ако в България имаше истински евроатлантици трябваше да се стигне до гражданска война след като рубладжиите прахосват парите дадени от ЕС ! Я ми кажи кой от българският парламент е заявил ,че предизвика гражданска война ,ако рубладжиите не спрат да крадат ?!

122

реалист

преди 6 години

Не знам още,какво трябва да ви демонстрират от ЕС,че да разберете,че тези ни нямат за хора? Дори да ви го кажат в прав текст в лицето тук има тъпоглавци,които пак ще ни обясняват как е по-добре да сме в ЕС и НАТО. Нали ни убеждаваха,че нямало от кого да се страхуваме и за това не ни трябвало силна армия? Е,какво стана сега Гърция и турция са пред прага на война,а НАТО им каза "Ми оправяйте се. Вашият проблем не е проблем на НАТО". Мислите ли,че ако ние попаднем в тази ситуация НАТО ще ни защити?

121

До Иван

преди 6 години

Прав си за всичко, но пък Сталин има същата вуна като Хитлер за започването на войната. Руснаците са единствените съюзници на Хитлер които излизат победители от ВСВ.

120

Анонимен

преди 6 години

Айде пак болшевиките манипулации нали нищо не зависи от тях и за 73г нищо друго не научиха освен внушения и манипулация белким някой се върже

119

ВНимателно

преди 6 години

НАпомняме, че след нарко преврата в Киев и последвалата агресия срещу ДОнбас започна *** война срещу ЗЕМЯТА целяща остра конфронтация между NATO i МОсква..Без малко да изгорим в ядрен ХОЛОКОСТ.Сега имаме тежки проблеми с биосферата и въздушния океан причинени от нови нагло престъпни дигитално терористични антиклиматични оръжия вкл РАДАРИ.ПАК ИМА МОЛБА От Земята ГАСЕТЕ ФАРОВЕТЕ ПРЕЗ ДЕНЯ АМАН ОТ НАРКОМаНИ НА ВЛАСТ

118

Ох!

преди 6 години

По-бързо да се връзваме за матушка Русия,че имам вноска у ДСК-то за Жигула.Та ега сега си я купя!

117

реалист

преди 6 години

До тарикат от западна Е 128Отворко рубладжиите за които твърдиш, че крадат отпуснатите от ЕС пари отдавна не са на власт. Ако не си забелязал твоите ГРОБАРИ също рубладжии са от 8-9 години на власт вече трето правителство, а като гледам нещо ги няма "видимите" резултати, както ни обясняваше Лилето. И като каза рубладжии Лилето от кои е, а можеш ли да ми кажеш? А вожда ти ББ и останалите покрай него те от кои са? Аре стига заблуждава хората, че са нещо друго.

116

Иван

преди 6 години

Окупацията не е съветска, а съюзническа, като в Съюзната контролна комисия участват освен руснаци англичани и американци.И Сталин ни е спасявал много пъти.Чърчил е оказвал натиск на Турция да ни нападне за това СССР ни обявява война. При преговорите за мир в Париж през 1946-1947 гърците са искали целия Рило-Родопски масив и американци,англичани,француци са ги подкрепил.Границите са запазени благодарение на Сталин!Руснаците са единствените ни братя!

115

IYI

преди 6 години

Първо и двата български народа сме били почти унищожени, воложките българи от християните руснаци, и ние дунавските българи от мюсюлманите турци.... Трябва да има обеденение между българските родове! В името на Тангра!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Заради русофилите много българи демонизират Русия, заради фанатичното им отрицание на българското, родното, както и за сляпата им вяра и подчинение на кремълската пропаганда !

113

Браво БЪлгария

преди 6 години

Като председател на Европейския съюз БЪлгария даде смел пример за блокиране на нагло наркомански диверсии срещу Европейския съюз вкл Великобритания и нейните важни влиятелни съседи и стратегически доставчици.Предотвратена е остра конфронтация след тиражиране на ФАЛШИВА новина Набеждаваща НАЙ ВАЖНИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ ДОСТАВЧИК НА ЕВРОПА

112

реалист

преди 6 години

Какво ни даде ЕС? Те не имат за второ качество хора. Използват ни само и единствено като пазар, на който си изнасят продуктите, които се видя, че не са като техните, а като за хора второ качество, че и по-скъпи от там. Е това тяхно отношение не ви ли обижда? Сега се опитват и да изгонят мигрантите, които така радушно приеха и да ни ги натресат на нас. Това редно ли е? Ние най бедната държава да се грижим за тях, че са ни малко ромите, ДОСТ и ДПС. Огледай се българино и мисли с главата си.

111

аман от простотии

преди 6 години

До ВасилевЧе каква евтина суровина ти продава Русия, бе ***? Газта ли или нефта? И без да внасят и стотинка данък в България от рафинерията, от която отчитат милиарди приходи? Същото е и с мита за евтиния нефт дето сме го купували и реекспортирали по 2-ро направление. Скоро намериха документи (от доклади на мин.пред.) за стотиците милиони загуби , които сме имали от " братската" нефтена помощ. Страната ни е купувала по-евтино газ и нефт от световния пазар и Алжир и СА, отколкото от СССР.