105

Woof

преди 6 години

Един въпрос към перманентните мрънкачи - в момента данък общ доход е 10%. Колко от вас са съгласни да плащат по 20% или 30% за да може армията да покрива вашите стандарти?

104

Adolf Eichmann

преди 6 години

Според мен единствения начин нещата да са по равномерни и по справедливи - и то с една единствена промяна с една дума - ДАНЪЦИ - данъчната система трябва да се реформира. Колкото повече изкарваш - толкова по голям процент отиват в държавата за социални каузи за по малко платежеспособните. Най-бедните без данък, за адски богатите 90% а защо не и повече? Това, за мен е справедливост :))

103

Антикапиталист

преди 6 години

Човек за човека е вълка. Това е закона на капитализма. Богатият става по-богат, а бедният по-беден и това води до революции. Пак ви казвам, капитализмът произвежда навсякъде само войни, конфликти, бедност и мизерия. Не си мислете, че ще се измъкнете от капитализма, може временно да сте добре и да имате пари, но колелото на живота бързо се върти, днеска си горе, утре си долу и тогава друга песен ще запеете, повярвайте ми. Докато има капитализъм, ще има зло, капитализмът е зло в чист вид.

102

Шабан

преди 6 години

Хасан и Осман от Столипиново ще водят парада!

101

Боеспособна армия?

преди 6 години

Това някакъв майта ли е?!

100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Боеспособна армия България имаше до 1990 г. Сега останаха само теляците и кашаварите !

99

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannЗатова ти казах,че има капитализъм и капитализъм.Няма идеален вариант.

98

Анонимен

преди 6 години

До 127. И също така прави хората да си режат главите един на друг за пари - в това е проблема, трябва да има ограничения които в капитализма няма, защото според тях, ако има, това няма да е "демократично" слагам го в кавички защото е по демократично за едни (които имат пари) от колкото за други които нямат - вълча система на "яж или бъди изяден" - и Абрама е *** като гладиатор за това ти давам примера има папагал за 200000 паунда при положение че такива пари спасяват човешки живот -друга тема

97

0+0=0

преди 6 години

Каквато държавата, такава и армията!

96

Анонимен

преди 6 години

"Армията ни: Боеспособна със стара техника и липса на бойци!"ХАХАХАХАХАХХААХХААХХААХХАХХХХАААААААААААААА................

95

не знаех

преди 6 години

ОХОО ,АМА НИЕ И АРМИЯ ЛИ СЕМЕ ИМАЛИ !1

94

Adolf Eichmann

преди 6 години

На капиталистите им пука само за едно - пари и нищо друго. Отиваш болен на лекар в Америка - "имаш ли застраховка" те пита защото ако нямаш няма да те лекувам така без пари освен ако не си платиш! В Англия е уж безплатно - но само на хартия - за безплатно ще те осакатят и натъпчат с отрови, искаш ли добри грижи - частна застраховка (демек с пари) се оправяш. Системата трябва да е наистина социална а не само на хартия и да позволява и насърчава към лично развитие и прогрес, но не и на всяка цена.

93

Антикапиталист

преди 6 години

Капитализмът е зло. Има един елит от 10 - 15 %, които са супер богати и останалото са мравки. Едвам свързват двата края. Обиколил съм много страни в целия свят. Няма капиталистическа страна, в която да е добре. Трябва да се търси нова система, защото капитализмът произвежда войни, бедност и мизерия.

92

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannОстави го ти Абрамович.Капитализмът дава възможност на всеки да има добър стандарт на живот ако не го мързи да се образова и работи.

91

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannОт капитализъм до капитализъм има огромна разлика.но ти се дава възможност ако си образован,предприемчив и работлив да напреднеш.А при комунизма имаше стабилност на ниво мизерия-всички бяха еднакво бедни.

90

:)

преди 6 години

Ето вчера, макар и само за ден Армията ни се увеличи с 22-*** човека. Отбора на ЦСКА беше на стрелкови учения в Пловдив :)

89

Adolf Eichmann

преди 6 години

Капиталистическата система на оцеляване на "силните" е прекалено нечовешка и създава огромна разлика в класите която не може да се изравни с векове и поколения. Роман Абрамович е 10 милиона пъти по богат от мен а мислите ли че е 10 милиона пъти по умен или работлив? В това е проблема - истината е в баланса, НО НИКОЙ все още не го е постигнал - всички клонят към капитализма, към алчността и богатството - а Социализма е система която на хартия трябва да премахне тези отвратителни човешки качества.

88

Анонимен

преди 6 години

При Социализма бяхме 9 милиона. Сега при демокрацията сме 5 милиона, 2 милиона са роми и турците и 2 милиона пенсионери.

87

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 118. За мен Социализма е не лоша идея, но почти невъзможна за приложение по честен или нормален начин - хората не могат да приемат това "равенство" защото все още сме "варвари" - за това те форсираха Социализма превръщайки го в диктатура или Комунизъм - а хората не понасят диктатурата - пак провал. Социализма трябва да е флексабилен позволявайки на хората да изкарат повече с труд и възнаграждавайки умните и прозорливите което така и не се случи - капитализма също е с много косури...

86

много сте старомодни

преди 6 години

Не ни е нужна много числена армия ,от нея полза няма ! Нужни са ни много ракети поне до 10 000 км. ! Точно тези ракети решават развоя на войната ! Една ракета може да унищожи стотици или хиляди войници ,може да унищожи цял град ! Имаш ли такива ракети всичките ти врагове се съобразяват с тебе !