27

Крум от Крумовград

преди 6 години

Това е така, но никой не казва какво съдържат българските еквиваленти, какво има в българския прах за пране, в българския сок, в българското безалкохолно, и т.н. Купувайте българско, щом смятате, че е с много ценни съставки. Малък беден пазар- така ще е, ако алтернативата е да се изтеглят, защото няма да им е изгодно, и тогава яжте шоколад кума лиса, да ви е сладко.

26

Анонимен

преди 6 години

Ех, Джамбаз! Защо се гневиш? И вие не сте български патриоти , а руски патриоти, ама все се намират наивници да гласуват за вас!А и фамилията ти една такава.... българска?!!! И вождът ти и той с такава фамилия, па даже и Султанка си имате парламентарната група. Големи патриоти?! Няма що!

25

доволен

преди 6 години

Джамбазки е прав,но трябва да признаем,че сега живеем по-добре от преди.Сега веригите предлагат евтини храни на дъмпингови цени и всеки един от нас може да си легне с пълен корем,да си пошли носа и да не мисли за нищо!

24

Палячо

преди 6 години

Плюе ЕС, ама ходи по кафената в Брюксел на разноска на Европейския съюз, като измислен евродепутат. Типичен ***.

23

Гордън Рамзи

преди 6 години

До КОМУНИСТпод лъскавите опаковки няма нищо вносно. вносни са анцузите от китай и турските домати.

22

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименимайки предвид че бирената фабрика в хасково бутилира от "Славянка" до "стела артоа"от една поточна линия, точно в коя индустрия си работил? да не си на траминерче от сутринта?

21

Емилчо Лаков

преди 6 години

И ние сме същите, имахме цени на билет, 5 лв. за българи, 15 лв. за чужденци. Всеки наш бакшиш би поискал 50 лв. за курс, за който българин би платил 10 лв.

20

Анонимен

преди 6 години

Тиквата срина държавата а сега иска тихичко да се пенсионира с 4 милиардаевро в банковата сметка............Ай честито на ТЕЛЕТАТА!!

19

Анонимен

преди 6 години

Това Сталина Георгиева ли ти го каза или некой друг глашатай на евроидиотизЪма?Работил съм в тази индустрия. На нашия пазар имаше марка бира, която никъде другаде не предлагаше продукта си в пластмасова бутилка. Само тук. Просто бяха установили, че в бутилка бирата им не се купува добре. Оказа се след проучване, че хората си искат три литра за два лева и това е. Пуснаха и в пластмаса и започна да се купува.

18

Гордън Рамзи

преди 6 години

добре де, при положение че повечето "големи вериги" зареждат от български ишлемари, за какви европейски храни иде реч? или некой го е страх да каже че на миков мандрите и на гоце колбасарниците троват народа?

17

Истина е!

преди 6 години

Живял съм в Германия,храната е коренно различна от тук!

16

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

"Отдавна предупреждаваме, че във фалшивия патос на "европейските ценности" има тежка пробойна."всичко щеше да е наред, ако вчера руските ресурси не беха пълни с опорната точка за "пробойните във фалшивия патос". тия националисти ли са или младежкото звено на коминтерна?

15

Анонимен

преди 6 години

Кой какво бил изригнал... глупости за ***. Крепят едно и също управление, в Парламента на практика опозиция няма... едни други се крепят и се гушат и си правят евтин пиар с глупости. Ама докато има балами да вярват и да гласуват все за тези, които си купуват телевизионно време по избори, все в същата кал ще сме си.

14

Анонимен

преди 6 години

Беден народ,ниско качество.Окрадохте държавата ,пък искате качество.Няма начин.Емигрирайте,масово,бързо и не се обръщайте назад !

13

do 2

преди 6 години

Факт, българите купуват най-евтиното и после е ясно защо е такова качеството. Само за ваша информация - в Грмания, където хранителната култура също е ниска, храните са евтини масово също са некачествени. Има естествено и качествени, но струват съвсем други пари.Съседна Франция е точно обратното - храната е скъпа, но пък много по-качествена.

12

Me

преди 6 години

Разликите са символични. Защо не публикуват линк към самото изследване. Джамбазки, само трупа активи върху несъществуващ проблем.

11

До 2

преди 6 години

Ама глупости пишеш и то велики.... Къде е публикувано това "проучване", че българите "предпочитат" втора цедка храни и напитки? Купувал съм и от най-скъпите домати например, които също имат вкус на пластмаса, особено през студените месеци!

10

Анонимен

преди 6 години

А добър ден господа и госпожици "европейци" !

9

Анонимен

преди 6 години

"защото потребителите просто харесват такава и е установено след потребителски проучвания"Това Сталина Георгиева ли ти го каза или некой друг глашатай на евроидиотизЪма?

8

ХАХА

преди 6 години

Че те тези избоените храни по принцип не трябва да се консумират. Изобщо всичко което излиза от пакет или консерва автоматично влиза в графа вредна храна.Яжте само прясно. По възможност да е произведено в България и близо до вас. Подкрепяйте фермерите във вашите населени места. Ако имате земя или къща със голям двор произвеждайте си поне зеленчуци през лятото. Аз отделям само по 1-2 часа на седмица за работа в градината и това ми позволява 6 месеца в годината да ям домашни зеленчуци.