87

До телефонистка

преди 6 години

Ааа, току що прочетох, че фалафели ще правиш. Ами успех! То и сега може да почнеш да правиш фалафели до края на живота си в някоя бутка. Ама без укриване на данъци, след заплати и осигуровки за персонал не знам как ще си на печалба и 1000 лв на месец. Трябва или над 5 обекта да отвориш, за което тия 72 хил. няма да ти стигнат, или да отвориш тоя бизнес в Африка (не съм запознат дали ядат много фалафели там) и да се пренесеш там да живееш...

86

До телефонистка

преди 6 години

Абе не, че нещо, ама с 2000 лв. и да пестиш 2-3 години, за да направиш фирма и при това ИЗВЪН България, то това е някакъв краен идеализъм граничещ с дебилизъм. Къде ще го правиш тоя бизнес, в Сомалия ли? Да речем, че 2000 лв. чисто всеки месец пестиш без никакви други разходи. За 3 години това са ти 72 хил. = 36 хил. евро... Освен, ако няма да плащаш на *** в някоя африканска държава, не знам какъв бизнес е вземеш да развиеш...

85

телефонистка

преди 6 години

До СвМхм,да.. хаха като си развия бизнесчето с фалафелите ще те черпя един

84

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо в спора, но граматиката на всички куца

83

Св

преди 6 години

Ей, всички телефонисти с фирмички :). Браво. Дано успеете да намерите пазар за фалафелите и дюнерите дето сте замислили.

82

Анонимен

преди 6 години

Разбийте ги по сектори,де.Например колко от тях са в държавната администрация и управление-колко са министри,зам.министри,депутати и други чиновници и тогава да видим колко ще останат в частния сектор с "високата"заплата от 2000 лв.,като се има пред вид,че в Люксембург минималната заплата е 1700 евро.Затова тази статистика не е за хвалене,а за срам.СРАМ И ПОЗОР за управляващите,които ни оставиха на дъното.

81

телефонистка

преди 6 години

До АнонименА теб, приятелю, само да те светна - тук никой не работи до живот и ´´ кариера ´´ тук има малко по-различен смисъл .. в един кол център или като цяло фирма, предлагаща такива услуги, ходят хора, които искат да си дадът старт.. за точно 2 -3 години си събираш капитала за своя фирмичка извън границите на българия и преуспяваш ... човек трябва да е много ограничен и мега некадърен да не може да си устрои живота след такъв старт .... а още по-ограничен трябва да е човек, който си няма х

80

Св до 79

преди 6 години

"А другите 7 милиона?"Ще работят на телефонистите, в сферата на услугите, производството и изхранването им. Ще им поправят кафе-машините, ще им носят столовете, масажи, релакс, котейлчета с чадърче - такива работи. Телефонистите задвижват цялата икономика, и ние се храним от тях. Така че следващия път като се обадиш да се допиташ до телефонист - респект и уважение!

79

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното е, че ако индийците знаеха повече езици в България нямаше да има и помен от кол центрове. Какво ли щяха да бачкат телефонистките. Охх аххх оххх аххх перхапс...

78

Анонимен

преди 6 години

А другите 7 милиона?

77

Анонимен

преди 6 години

Завърших немската , 2-ри език английски.. Какви хора работят в Кол-Центровете - негодници .. Двама съученици отидоха да учат в Германия за инженери след 1година се върнаха и записаха Не ТУ-София , А УННС и сега началници на телефоните, 2000лв. е най-високата заплата на телефоните , Братовчета който се пробва да става програмист но се отказа работи в HP за 1300лв.

76

Анонимен

преди 6 години

Перачници на еврейски пари,които при следващата финансова криза,която *** на вратата,ще думнат като големия взрив.Всички работещи там,дето се мислят вече за големи баровци,са потънали до гуша в кредити за скъпи имоти и коли.Очертава се богат урожай за сидии-изпълнителите.

75

Св до телефонискта

преди 6 години

Добре. Убеди ме с тези две приказки. Утре ще кандидатствам и аз за телефонистка. Дано да ме вземат, стискайте палци!

74

Анонимен

преди 6 години

До телефонисткаБе, че не те разбирам не те "разбирам" ... *** като те чета ми се струва, че висше трябва да имаш та да вдигаш телефона!Много чужди думички ползваш та ми е "сложно", но къде се учи висше за телефонистка ???

73

телефонистка

преди 6 години

До Св до телефонистканищо подобно...

72

Анонимен

преди 6 години

Като пишете заплата 2000-3000 лева обяснявайте, че това е брутна заплата ***!

71

Св до Реалист

преди 6 години

Напълно подкрепям мнението. Но точната дума е - временно. Иначе да си мислиш че ще се пенсионираш на същия стол, на който си седнал преди 35 години, и само си сменял изпотените слушалки и наплютия микрофон е някаква утопия.

70

Анонимен

преди 6 години

В кол центровете, особено в София работят бивши несполучили емигранти. Бачкали по сергии и макдоналдси и научили език. Никакви знания не се притрябвали.

69

Реалист

преди 6 години

Не ви разбирам защо спорите! Кол центровете са много удобно място за работа, докато си намериш друга истинска работа. Трудна е работата в кол център, защото се работи с клиенти, много често това са ядосани клиенти. Изисква се много - езици, комуникативни умения плюс знания за специфичната област, а заплатите не са голями - 2000-3000 лева е нищо, но за масовия българин с заплата около минималната, това изглежда като огромна сума.

68

Св до телефонистка

преди 6 години

Смешно е да твърдиш, че връзката с долуспоменатите изисквания за наемане на работата и проблемите които решаваш с тази работа имат някакъв смисъл. Може да искат и книжка за каране на косм. совалка, но пак си със слушалките и решаваш стандартни проблеми по протокол, а при сериозен проблем се обръщате към по висшестоящ.