30

прясно зеле с праз

преди 6 години

Луд умора няма,само се поти!

29

Берлин

преди 6 години

Винаги са ме дразнели изтезанията на животни в цирка и зоологическите. Затова и не посещавам подобни "увеселения". Иначе ям месо, та ми пукат ушите.

28

1

преди 6 години

До любопитенМоже да карат на краставици!

27

Анонимен

преди 6 години

До бай ИванИма сортове картофи които са модифицирани така,че колорадските бръмбари не ги обичат.

26

любопитен

преди 6 години

Вегънките отдават ли се на орални страсти, нали саламът е месен?

25

бай Иван

преди 6 години

Засях 50 декара картофи.Агронома иска да унищожи колорадските бръмбари с пестициди.Жал ми е за насекомите,които имат душа и са част от природата.Моля веганите да дойдат,да ги съберат и преместят на друго масто ,като им осигорят хранителна среда.

24

Анонимен

преди 6 години

Нищо бе нека протестира момчетоможе тва да работи.Аз също съм против садистичното отношение към животните.Например в миналото в цирковете са показвали разни затворници,канибали,терористи-всякакви психари.И чрез много бой и малко ядене са ги обучавали да изпълняват различни номера.

23

Анонимен

преди 6 години

Пълнен веган на пещ с лук и зеленчуци в собствено бульонче... ммм!

22

Анонимен

преди 6 години

Бай ОняНи забравял, че диктатурата е централизирана власт и не се ,знае, що за откачалник, ще се възкачи на трона .. извинете на секретарското място.Или забравихме историите със северната ни комшийка и виликият им лидер, който обстрелваше хора, вместо дивеч.

21

Анонимен

преди 6 години

Ей тия станаха големи циркаджии.

20

Анонимен

преди 6 години

Бай Оня, няма начин да имаш пари на богати за разпределяне и в същото време всички да са еднакво бедни. Другият начин е да променяш дефиницията за "беден", докато всички не станат пълни босяци.Така или иначе, командван човек не може да направи кой знае какво. Получаваш една Северна Корея, нищо повече. И няма да имаш нет, за да се бориш за правда. Само ще набиваш крак и ще вееш знамена :)

19

Анонимен

преди 6 години

Жертвите на евроатлантическия вирус- гейове, ***, вегани и всякаква подобна лабилна и податлива на внушения маса от хора, които са имали шанса да станат нормални, но...

18

Хранофил

преди 6 години

Аз пък съм хранофил! - Как може да ядете храната! Нали я убивате като я мачкате със зъбите си! Опомнете се! Спреде да унищожавате храната, като я ядете!

17

Shark

преди 6 години

Абее да питам, този нескопосник с какво се занимава. Работи ли нещо или чака на някакви помощи, които идват от нашите данъци. И защо постоянно се дава трибуна на разни ненормалници - гей паради, вегански протести и т.н. ПИТАМ - КОГА ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАС, НОРМАЛНИТЕ, ОТ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ, ОТ НАШИТЕ ДЕЦА. ИЛИ, Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ, ИСКАТЕ ДА ИЗПРАТИМ ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНА И ТОГАВА ЩЕ ЧАКАТЕ ДАНЪЦИ ОТ ГЕЙОВЕ, ВЕГАНИ И ***!!

16

Щерю

преди 6 години

На веганите май-май целият свят им е крив...

15

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименНе е така, зависи от управлението на държавата! И от начина по който се разпределят благата, а то е който не работи не трябва да яде, ясно и просто! Като те мързи и не бачкаш получаваш среден пръст. а ман-га-ли в държавата просто не трябва да има. Има си геноциди които трябва да се извършат!

14

Анонимен

преди 6 години

Това момче защо най-после не намери нещо смислено, с което да се занимава? Всички акцийки, които организира са за да го забележат. Е, забелязахме те, Николчо, ама не с добро.

13

INTERNET

преди 6 години

*weganite* - Проект на дедо Сорос в България , плаща им по 500 долара на човече в България . Интересното е че Маат Кебапчета и Пържоли в Хотел на Слънчев Бряг .Очаквам Господари на Ефира да ги Изобличат .

12

Анонимен

преди 6 години

Да влязат и в клетката на лъва да изразят протеста си, че яде животни.

11

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че тези, които плащат заплатите на веганите, плащат и за медийно покритие. Примерно няма веганска статия, която да не е лепната като главна статия в основната страница на днеса.