549

Предложение

преди 6 години

Предлагам всичко от 18 до 55 години да се мобилизира и с автоматите на освободителен поход към Крим да освободим украинския народ от путинския ботуш!

548

Анонимен

преди 6 години

Всички *** трябва да бъдат мобилизирани. Със *** и техните чугунени глави ще спират ракетите "Кинжал", които ще падат върху главите им.

547

Анонимен

преди 6 години

На българския народ му е омръзнало от васални политици, САЩ окупатори, НАТО бандити и български предатели. Мобилизират ли се българите политиците отиват в затвора , САЩ посланик се обявява за персона нон грата, Излизаме от НАТО и ЕС! Ставаме президентска република без 240 хрантутника !

546

В

преди 6 години

Как ли пък няма да тръгна на война за тая клоунска държава хахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххаха....Бат Бойко да ходи на фронта,и вички негови подръжници.

545

Добре че е НАТО

преди 6 години

И ракетния щит Да ни пазят от ракетите на Ким Свин, *** Кин и аятолахътДа живее България!

544

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ИМА ВОЙНА, БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПОКОРЕТА И ЗАВЛАДЯНА ТЕРИТОРИЯ. В ЧЕТИРИ БАЗИ Е НАСТАНЕНА ОКУПАЦИОННАТА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ, А МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВОИ ПОЛУЧАВА ЗАПОВЕДИ ОТ ГОСПОДАРИТЕ В БРЮКСЕЛ.

543

айде стига

преди 6 години

Ще посрещнем с хляб и сол поредния "освободител",ще се потопорчат разни тарикатски ухилени политици,и ще задрънкат за "дружба от векове за векове",това поне си го знаем!Така че стига сте треперили и мрънкали,никой няма да ви праща по окопите!Баси шубелиите,баси чудото!

542

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва армия имаме Азис и веско Маринов. Ще пуснем техни песни и враговете ще изчезнат.

541

Анонимен

преди 6 години

Искам да мобилизират Плевнелиев и Соломон Паси, Методи Андреев, Александър Йорданов и Антон Тодоров. Искам да ги пратят директно на фронта.

540

Анонимен

преди 6 години

Сигурно Каракачанов има фантазии да стане генерал.С тази неграмотност в случай на войта най-много да се самоунищожим ако впрегнем всички граждани да се бият.

539

Анонимен

преди 6 години

Много интересна е формулировката:"..необходимост от неотложно изпълнение на международни задължения."Та не си спомням да са питали пряко народа, за международните съглашения. При това положение, не мисля, че хората ще се вземат на сериозно, да воюват. Въобще не коментирам в кой лагер и срещу кого. Жалка работа, на не умния елит, докара нещата до тук. Но това ще е само временно. Нещата ще се променят.

538

Анонимен

преди 6 години

В случай на война не ми дреме за тази държава. Махам се и бягам пък квото стане с държавата.

537

Анонимен

преди 6 години

НЯМА НИЩО ПО МРЪСНО И ДОЛНО ОТ КАПИТАЛИЗМА!ФАКТ ВЕЧЕ 29 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ!

536

ДО 619

преди 6 години

ЩО Е ТО УКРАИНЕЦ?РУСКИ ПРЕДАТЕЛИ НАСЕЛЯВАЩИ ПОКРАИНИНИТЕ НА РУСИЯ.САМОТО ИМЕ УКРАИНА ОЗНАЧАВА ПОКРАЙНИНИ .ЗАЩО 80%ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО УКРАИНСКО НАСЕЛЕНИЕ ГОВОРИ ЧИСТ РУСКИ ЕЗИК(БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ)?????РАСА УКРАИНЕЦ НЕ СЪЩЕСТВУВА!КАЖИ КАК УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ЗАПАЛИХА ЖИВИ ХОРАТА В ОДЕССА????И КАК ИЗБИВАХА ЖЕНИ ЗА ОРГАНИ И ГИ ЗАРАВЯХА В ОБЩИ ГРОБОВЕ ИМА МИЛИОНИ ДОКАЗАНИ СЛУЧАИ.БАНДЕРОВЦИТЕ СА МРЪСНИ ФАШИСТИ!ПОДКРЕПЯНИ ОТ ФАШИСТКА ЕВРОПА И ТЕРОРИСТИЧНАТА СТРАНА САЩ!!!!

535

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен620 Само че,след БСП и компания,страната остава,като след глобален тайфун,в изолация,със спрени есфондове ,глад и студ,за обикновения,болен и изтерзан българин.Комунистите от БСП грабиха България от 1944 до днес.Те са най-богатите хора в страната.

534

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен603 Добре,стар иглупав.

533

Анонимен

преди 6 години

Назрява Време са разплата, много търпяхме!!

532

Анонимен

преди 6 години

До До 610,618 Горкият,като гледам,какви думи използваш,речникът ти е пълен с обиди и тъпотии.А и нервата те стяга,внимавай,може да получиш някой инсулт,или да изпуснеш простатата.Русия е агресор,който превърна Източна Украйна в пепелища,изби там над 3000 невинни,подкрепя диктатори,защото самата тя е диктатура,в борбата си за световно господство,срещу запада.Такива,като тебе,за масовия убиуц Путин,са дребни,нищо не значещи мушици,а ти го защитавай,колкото си искаш.

531

До 610

преди 6 години

Кого плашиш бе гъзльо?? Хайде, отиди и арестувай човека, знаеш ли колко ще го последват? На българина му е дошло до гуша и повече, от тъпотиите на Монокнижника и Шайката. Той добре разбира омразата към него, независимо, че се прави на смелчага а не е. Не може да смажеш и унижаваш един мирен народ, да го крадеш и лъжеш десетилетия и да искаш този народ да те защитава, да води война и ти пази дебелия и крадлив ***! Явно Монокнижника разчита на безкрайното търпение и ни подценява.

530

Анонимен

преди 6 години

До 681Та вие българите сте си от третият пол и няма нужада "да се пишете".