27

Анонимен

преди 6 години

Съчувствам на гражданите на Солсбъри! С какво са заслужили този тормоз и психозата да живеят в страх заради плоските лъжи на ЗМей и Джонсън! Целта оправдава средствата, нали?

26

Анонимен

преди 6 години

лъжат !като е толкова отровно, защо не снимките се виждаха ченгета без никаква защита ??лъжите им стават все по плитки, почти като за бавно развиващи се.очакват да сричаме като безмочъчни роботи след тях: да, рус-на-ци-те бя-ха, те са ви-нов-ни за вси-чко.фчофката !

25

Анонимен

преди 6 години

Смешникът Борис Джонсън с жълтия перчем къде се скри???Да каже че Путин и руснаците са виновни..................по-голям клоун не е имало в цялата политика на Англия!

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно, тези месеци ще чистят, а заявиха и, че ще съборят къщата на Скрипал. През това време сирийски войници гасят без противогази и каквото и да било защитно облекло пожарите в ударените от САЩ "химически лаборатории" на Асад. Там на мястото се вие пушък, а до него десетина журналисти правят интервю със сирийски служител в "химическата лаборатория" и тези без защитни средства.Как стават тези чудеса се чудя...

23

Анонимен

преди 6 години

Голям срам за Англия и за другите страни, които изгониха руски дипломати!!!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Ами защото не е "новичок"!!! Веществото се казва BZ, действието му започва след 30-40 минути и продължава 3-4 седмици. ТОВА Е ЗАПИСАНО В ШВЕЙЦАРСКИЯ ДОКЛАД. А това вещество се произвежда САМО от отан-ците!!!!! НО ВСИЧКИ СКРИВАТ ТОВА, а Лавров го каза.

21

Анонимен

преди 6 години

А според швейцарската лаборатория изследвала пробите, Скрипал са отровени от веществото BZ, произвеждано в няколко натовски страни, включая Британия. Пробите са съдържали също така вещество от групата "Новичок", но концентрацията му е била толкова висока, че според швейцарските химици, жертвите щяха да са мъртви. Това навежда на една едничка мисъл - "Новичок" е бил прибавен към пробите взети от Скрипал.BZ започва да действа 30-60мин. след като влезе в организма и действието му спира след 4 дни

20

Анонимен

преди 6 години

За толкова дълго време само това ли установиха?Че веществото било течност.Значи за да установят точно какво е вещетвото, ще им трябват минимум още 2 години................работят със свръхсветлинна скорост.Но предварително се знаеше, че руснаците и Путин са виновни, нали???

19

Анонимен

преди 6 години

Англичаните се сетиха, че направиха голям гаф с тоя Брекзит................................и решиха да платят на ЕС с парите на руските олигарси, които са в лондонските банки..........................и измислиха скандала "Скрипал".Стари англосаксонски номера.....................хиена е дъртата кралица-рептилка!!!

18

до 14

преди 6 години

До Анонимен 14Явно отровата не е била Новичок, зашото ако беше, тия двамата отдавна да са при Свети Петър!!!

17

+++

преди 6 години

Този, който е нанесъл веществото с противогаз ли е бил? Нали той първи щеше да умре!!!За балъци ли ни взимат???

16

Анонимен

преди 6 години

Течно? А може ли тия двамата да са били мъртво пияни, /руснаци са все пак/ и англичаните да са ги прибрали от пейката, изкарвайки ги отровени с цел провокация към Русия?

15

Анонимен

преди 6 години

Още малко ще кажат, че Путин лично ги е почерпил с тая течност...............хаха.............смешни станаха тия ингелизи!!

14

Анонимен

преди 6 години

защо вече не се споменава НОВИЧОК?

13

Анонимен

преди 6 години

Тая Терзка Мей е за затвор направо:1.за манипулация на общественото мнение по случая "Скрипал";2.за опит за прикриване на педофилския скандал;3.за нелегитимна агресия в Сирия.Аки има истинско правосъдие в Англия................минимум 20 години затвор за тая вещица.

12

тъпчо

преди 6 години

Уфффф, вече не си спомням първата версия, но поне тази някак се връзва, има известна логика. Все пак ако е течно, има висока вероятност да бъде намазано където и да е, отколкото да мажеш газ, нали?!

11

****

преди 6 години

То по едно време и до гел го бяха докарали,ама с всеки излинал ден агрегатното състояние на веществото се изменя,според времето ще е сигурно,а въобще имало ли е такова отравяне,защото никой не е видял някакво интервю с някой от пострадалите,както е било с други подобни случаи.

10

Анонимен

преди 6 години

Одеколон???

9

Анонимен

преди 6 години

Защо не пишете за педофилския скандал в Англия??Тия извратеняци май са приятелчета на Терезка Мей и тя за да ги спаси, измисли скандала "Скрипал".За да им се размине пандиза..............знаем ги тия номера.

8

Анонимен

преди 6 години

Беше газ, беше гел, сега пък течно....:) Хайде да се уточните в лудницата, че омръзнахте на хората вече!