149

хммм

преди 6 години

бре бре...тука в тоя сайт физици, химици, кинетични енергии, даже хора които влизат в прек конфликт с изследванията на учените. Ще се замислиш, не безработни хлапaци ами цели екипи от експерти посещават този сайт. То да те е срам да се обадиш и да кажеш нещо, че ще ги разсмееш. Това каквато простотия има в тая държава мисля че никъде по света го няма.

148

Анонимен

преди 6 години

Нека компетентните хора да решат защо е станала тази трагедия. Ако спрем да се мразим и започнем взаимно да се уважаваме и да се пазим един друг на пътя, инцидентите ще намалеят драстично.

147

haha

преди 6 години

Разбирачи много тука баце

146

Анонимен

преди 6 години

до 147 Как да няма нищо общо Каена, бе юрдек? Идентични ситуации- и двете коли се блъскат в тежкотоварни автомобили в предното им ляво колело..СТРАНИЧНО.

145

Алберт

преди 6 години

Разбирасе тяло което е 20 пъти по леко от друго тяло е способно да го изблъска при необходимата енергия.Енергията е равна на масата по скоростта на квадрат Е=МС2 .(Теорията на относитолноста) Имате маса от 1 тон на пежото ,приемаме че скоростта е 100 км/ч.10милиона джаула енергия обръщата втобус.Но ако шофьора е дал пълен десен.Така излизайки от пътя ще трябва да извадим неговата Енергия от енергията на реното и тогава нямаше да се стигне до преобръщане.

144

Анонимен

преди 6 години

Пич, изчезвай с тоя Каен, няма нищо общо с този случай. И ходи се образовай малко. Разседващ експерт вече каза, че няма такъв удар да обърне автобус.

143

Анонимен

преди 6 години

Когато на скорост, правиш ляв завой, накъде се накланят пътниците?А когато на скорост правиш десен завой, накъде се накланят?От тук правете извод - какъв маневра е направил шофьора на автобуса!

142

Анонимен

преди 6 години

Разберете! Ако водача на автобуса бе леко задрямал и се събуди от лекия удар, автобуса въобще нямаше да излезе от траекторията си! Но той е бил буден, нащрек, стреснал се е и завил рязко.Вината на Кифла е, че е предизвикала ситуацията, а неговата е закономерна!

141

Анонимен

преди 6 години

от 146 ударът пак да напомня е страничен понеже насреща има кола и каена се блъска в тира за да избегне челния сблъсък с отсрещната кола.

140

Анонимен

преди 6 години

до 139 Знаеш ли къде ще ти завра физиката ти на хартия, бе мишок? Ти участвал ли си в такъв изнцидент? Аз съм оня който е приятел с един тираджия...с 50-те тона. Каена се блъска в предната му лява гума на кабината и цялата кабина подскача. И приятелят ми вика: Едвам удържах камиона...Заври си физиката на хартия знаеш къде..ти.. скaпана!

139

Анонимен

преди 6 години

До 140Самата алкохоличка на 29 години си признава че тя е виновна за катастрофата.не е важно какво казва алкохоличката, а какво казва механиката?

138

Анонимен

преди 6 години

Сега експерт каза по бтв новините, че при такъв удар, няма как колата да преобърне автобуса, дори да го отклони от посоката му! Може би шофьора не е реагирал адекватно.

137

Анонимен

преди 6 години

Ивкони ще бъдат спасени от министера - прецедента Б.Б. , при поредната среща в МС .

136

Анонимен

преди 6 години

Докъде сме деградирали не е истина. Самата алкохоличка на 29 години си признава че тя е виновна за катастрофата, но вие изкарахте нея невинна, а шофьорът на автобуса.

135

Анонимен

преди 6 години

Отнемането на книжки за алкохол и дрога трябва да е доживот+отнемане на превозното средство и парите да отиват за лечение за невинните хора, които са пострадали от такива като нея= А гадоувете, които карат в аварийната лента и изпреварват колоните от чакащи с 20 000 лв глоба-поне! Към тях специално пожелание :гадовее, дано когато се обърнете по таван, линейката и пожарната да не могат да стигнат до вас!

134

Ангел до 126

преди 6 години

Вижте сега госпожо .Въпросната маневра която ви описвам е прилагана многократно от шофьори на машини с висок център на тежестта ,като камиони и автобуси.Минавали са през канавки ,потрошавали са предница,окачване но са отцелявали и не са се преобръщали .Попитайте накой Тираджия да ви обясни? .Или Просто излезте на магистралата, оголете си кълките и до 5 мин ще спря някой

133

Анонимен

преди 6 години

Шофьора на автобуса се е панирал и е разбил автобуса. Не може една кола да обърне автобус....при това се вижда, че колата само леко го е одраскала.......леки драскотиниЗнам какво става при истинска катастрофа....всичко се смачква лесно...имал съм инцидент

132

до 122

преди 6 години

Човек, при порив на вятъра от 100км/ч, странично на автобуса, знаеш ли за каква сила става на въпрос? Аз не коментирам тая количка колко силен удар е нанесла на автобуса или само го е бутнала.

131

Анонимен

преди 6 години

Колата може да обърне автобуса, ако го удари не под ъгъл, а перпендикулярно и то на нивото на тавана. С 345 км/h!

130

Анонимен

преди 6 години

до 128 А ти знаеш ли ако се перне странично в теб кола а си зад гърба с 15 тона желязо? Това да не ти е да се ударите две леки коли и да удържиш автомобила...при удара на такава маса заклащането е най-големия проблем..тръгне ли да се клати тоя автобус ..едвам го удържаш. Виждал ли си от вятъра по магистралата как от вятър се заклащат тирове и влизат в лявата лента на половина? М? Аз понеже 3-4 пъти през моя живот. Ще ни избият.