98

Анонимен

преди 6 години

ОТ БОКО НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВЪВ ВАРНА САМО ЩЕ РАЗНАСЯ ПОДНОСЧЕТО С ШЕРБЕТ.

97

Анонимен

преди 6 години

И защото искат печалба, вашите господари ще продадат всичко.Първо ще си мислят, че за тях ще работят украинци и молдовци,е, по някое време ще разберат, че няма да е така.Искахте ЕС, е, не може да имате и ЕС, и държава.Хайде спете, сънувайте морски сънища!

96

Анонимен

преди 6 години

"Тоя дъждовен червей пак ли иска нещо от невернеците и пълзи на патравите си крака да проси пари."Не той А неверниците организираха срещата...И го помолиха да дойде!!!Той иска обещаното... Ако искаш вземи тия три милиона бежанци ТИ... За да "изнудваш" ти европата и на теб да ти "наливат" пари щом мислите, че толкова лесно... :-):-):-):-) искаш ли да направим трамба с ваще бежанци и наще!? :-):-):-):-):-)

95

Анонимен

преди 6 години

Една от новите промишлени зони е в Бургас.Строи се от евреи за европейската промишленост.Една от първите фирми, които ще облагородят Бургас и морето е италианска обувна фирма.Кажете, чао Бургас!Вие не искахте руснаци на морето,е те си продават имотите, защото явно не им се къпе в промишлени води.Упс, вие не сте достатъчни за работна ръка...

94

Анонимен

преди 6 години

Еййй журналисти на 26 не задавайте т.ъпи въпроси на Ердоган...Той до сега няма въпрос на който да е почнал с Ъъъъъъъъ ...Ако му зададете някви Ганьовски въпроси вие ще станете за резил...:-):-):-):-)Айде лека...и добре се подгответе!!!

93

Анонимен

преди 6 години

"Ще бъдем само потребители и то вероятно на по-скъп от руския газ в проекта за южен канал за доставка на газ.Но в България се строят промишлени зони и големият въпрос е кой ще работи в тях?"Е как кой ще рароти бе Ганка :-)Тези, на които ще остане държавата, те за тях се строят... Ти изчезваш те се размножават :-):-):-) вижда му се края наистина:-):-):-):-) смея се с глас

92

Анонимен

преди 6 години

Ще носи шербета.

91

Анонимен

преди 6 години

Ще бъдем само потребители и то вероятно на по-скъп от руския газ в проекта за южен канал за доставка на газ.Но в България се строят промишлени зони и големият въпрос е кой ще работи в тях?

90

Анонимен

преди 6 години

*** УЖ не го интересува... УЖ и Европата не се интересуват от Ердоган, но пък няма ден дет да ни му споменът името... Абе от месеци в Турция не се говори за ЕС, за тази среща на 26 не се спомена още в Турция... :-):-):-)

89

Валентин

преди 6 години

премиер,такава,каквато декларира Ципрас относно същите турски въжделения към гръцки земи.

88

Валентин

преди 6 години

Така написана статията изглежда сякаш ББ е решил всички проблеми в отношенията между ЕС-Турция,като де факто отношенията се влошават толкова критично,че без малко Да има военен конфликт Турция-Гърция.Абсолютно захаросана статия.Ремонтът на Желязната църква в Истанбул с турски средства ще ни излезе през носа,но първо ще ни влезе отзад,заради лакейското сервилничене на ББ пред Ердоган.Въпреки редовните вербални намеци за усвояване на български територии не прочетох една декларация от българския

87

Анонимен

преди 6 години

ЕС и САЩ одобриха Трансадриатическия тръбопровод за Южен коридор за диверсификация на доставката на газ и намаляване на влиянието на Русия.През 2016г в Солун се подписа споразумението, присъства министър Теменужка Петкова и започна строежът на ТАР през Гърция, Албания, Адриатическо море към Италия и Западна Европа.

86

лало

преди 6 години

В знак на помирение ще накарат Ердодан да скача в морето от втора буна за кръста, а пък той ритуално ще обр"же поляка и люксембуреца.

85

Анонимен

преди 6 години

Цялата парлама е за газта.Обзалагам се, че в България няма да има газов хъб.На кръстопът магаре не се връзва, камо ли хъб.

84

PD

преди 6 години

Прав си!Официална Турция ще я питат, за одобрение на властта в Дамаск, но нали се сещаш, че на терен, про турските тарикати, дори Ердо не успя да вкара в конференцията в Сочи. Може би султана, за компенсация, ще им предложи независима държава в Африн и Идлиб. Ще поживеем, ще видим.А в общата ситуация в Сирия, единственото което не познах, е твърдоглавието на Афринци, които отказаха, да приемат Сирийската армия в Африн, макар и нещата да бяха на кантар известно време.Решението е от друго ниво.

83

Анонимен

преди 6 години

Аз още от сега да ви кажа...Ония ще кажат на Ердоган... Върнете на гърците нелегално влезлите войници... Ердоган както каза на Америка ще им отговори с Дай попа вземи попа!Ще му кажат не се бъркай на сондиде в Егея... Той ще им каже И мие сме ТАМ...За капак ще ги попита къде е обещаната сума за бежанците... До кога аз да си държа на обещанието????????? Ако искате ги вземете! Аре чао!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Никой не се радва, че Ердоган непрекъснато досажда!

81

Анонимен

преди 6 години

Личи ти че нямаш акъл ! При ядрените оръжия няма държавни тайни !.Ама ти си напращял с акъл като .. с витамини бре!!!! Ама как само се сети това!!!!

80

5g

преди 6 години

Преди няколко века ,пак във Варна се срещнаха армиите на полския крал Ягело и султан Мурад II . Тогава турците побеждават. Сега няколко века по късно пак се срещат поляк и турчин, Доналд Туск и Ердоган, но този път турците са в ролята на молещи се. Бившите султани се въртят в гроба от яд.

79

До РD

преди 6 години

"Турция сама не може да храни широкото сърце и мечти на султана си. Турчина не е националист. "Хммм а вие сте големите националисти водени от турски фамилии Каракачан и Джамбаз:-) Ооо забравих и патриотите, които пият кафе с бежанци :-) :-) :-) Не не тук няма далавера... Те просто пиеха кафе :-)