102

До 94

преди 6 години

Ателието на Опиц е било обирано някъде около 90 пъти. Когато е гръмнал крадеца - наркоман, той вече е бягал и куршума го удря в гърба. Крадеца също с безброй регистрации. Добре е очистил един абсолютно вреден за обществото, спасил е още безброй хора от кражбите и агресията му. Да не мислите, че е Щвл да спре, а Плъха? Не спират до последно, докато не им тегли куршума някой на който му е писнало на тая работа.

101

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли как ни вменяват чувството, че сме едно нехуманно и расистко общество, едва ли не варвари. Истината е обаче, че на всички институции им е по лесно да се говорят едни празни приказки вместо да се свърши нещо ефективно. Защото в една правова държава след 9 присъди Г-н Плъх щеше да си е на топло, нямаше да има кражба и Г-н Доктор нямаше да има по кого да стреля.

100

До 97

преди 6 години

... и като го остави да избяга, а след това извика полицията резултата ще е..... "неизвестен извършител"! Банално! А гаража отново обран! Не си много умен!

99

Анонимен

преди 6 години

Не може да застреляш някого само заради това че е р-о-м.

98

Иванов

преди 6 години

Явно е паразитолог и дератизатор.

97

До Сатанато

преди 6 години

Самия плъх е бил осъден за нападение с нож при обир на къща. Ще бяга нанайсиПо скоро да те примоли - щото знае че полицията го пази и ще го пусне

96

до bluesky1

преди 6 години

Първо, не знам се пише отделно, но ти явно си от ония, дето са ходили на училище само за да не изгубят родителите детските. Както и да е. Дай ти преценка какъв е един индивид който няма и секунда трудов стаж като обществено полезен такъв, лежал сума ти пъти в затвора, а се предполага, че има и много други престъпления, но явно не са разкрити. Значи някой хвърля години труд в тежко следване и специализация, помага на хората всеки ден, и трябва като му влезе крадец в къщата да го черпи с кафе ли?

95

Василев

преди 6 години

Казвам ви бъдете по-състрадални и учтиви с нашите братя ромите , защото всичко се помни, а след 30 години вашите внуци ще бъдат в положението на Жоро Плъха, ще обикалят по кошовете като клошари и ще търсят препитанието си за семействата!!!Колелото мна живота се върти, а на него аз и ти!!!Селяни прости , вие сте прости!!!Агент Бени Хейзъл!ЦРУ!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах само този по какво точно е Доктор.Иначе доста добре е планирал убийството.Не може да му се отрече.Професионалист.

93

Гоши

преди 6 години

Показен разстрел за плъха. По-добре не можеше. Браво докторе!2 години условно най-много за незаконен пистолет и укриване на следи вследствие на афект

92

Дядо130

преди 6 години

Този случай ще изкара кирливите ризи не само на Българските 'прокурори' а и на целия живот като цяло и може да се окаже ключов за в бъдеще

91

Анонимен

преди 6 години

За какво му е на уважаван доктор незаконен пистолет, м? От пациентите ли ще се брани, м?Оръжията на уважаваните доктори не трябва ли да са стетоскопа и скалпела, м? Убийство, притежание на незаконно оръжие, заличаване на улики и опит за заблуда на органите само на първо четене на фактите. Кой знае още колко неща ще излязат около този убиец...

90

Анонимен

преди 6 години

Многи мингишофили се появиха тук??? Кой ви плаща бе, мишки?? Нека ви набара един такъв като тоя Плъх, да счупи продажните тикви, да ви изтакова жените и прибере парите, и тогава ще ми запеете друга песен! Тогава ще бъдете най-остри и агресивни, ще питате, защо е пуснат от затвора и кой е виновен? У нас няма справедливост генерално. Богатите имат охрана, политиците и Тиквуня, в бронирани коли и по 20 гавази. Обикновения човек е оставен да се оправя сам и да се моли да не му се случва.

89

Съсед

преди 6 години

Същата история като на убиеца Опиц. Отново става въпрос за латентен психопат, който раздава "правосъдие" на улицата, защото полицията не му обърнала внимание. Дано му лепнат 20 години.

88

Анонимен

преди 6 години

УПОТРЕБАТА НА НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

87

Отървал ни е

преди 6 години

Най-много 2 години условно - каквото дават на черните убийци

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Хобито на лекаря едва ли е да застрелва "бездомници", защото застреляният не е бездомник, а отявлен престъпник, който нагло е нахлул в живота на доктора и тотално го е съсипал. За съжаление това може да се случи с всеки от нас, когато някой брутално нахлуе в имота/живота ни. В стресова ситуация повечето хора не могат да действат рационално. В стресова ситуация се задейства рефлексът за борба или бягство, и човек действа инстинктивно, а после мисли. Престъпникът сам си е виновен!

85

Анонимен

преди 6 години

Обаче пък Докторчето е било доста точен стрелец. Да уличиш с пистолет от 30 метра се иска доста сериозна подготовка. Едва ли му е бил първият изстрел с Валтера.Апропо, защо нищо не се казва за въросния Валтер, къде го е скрил?И колко ли още убийства на клошари са извършени с него?

84

До сатонато

преди 6 години

Абе как е възможно да си толкова кух, саше.... Казваш "без причина" крадеца няма да тръгне да наранява!? Майко мила... казваш да оставим крадците "спокойно" да си вършат "работата" и няма да има проблеми за живота и здравето ни, така ли, мозък....

83

Анонимен

преди 6 години

Вижте - не оправдавам дейстяита на лекаря, но такива като Джевизов, с 8-9 присъди, напълно безполезни за обществото, абсолютни ***, или трябва да са в затвора или трябва да ги няма. Утре оак щеше да окраде и да заплашва някого и това щеше да продължи безкрайно. Виновни са държавните органи и не знам си какви хелзински комитети. В Щатите, такъв като Джевизов щеше да има 50-60 години от присъди и никоа нямаше да излезе и да тормози хората.