203

do 213

преди 6 години

Като не знаеш как се пише, не се обаждай, ходи на училище

202

Стоглава ламя

преди 6 години

ГЕРБ надминаха по алчност дори олигарсите на Путин!!!

201

бай ПЕТКО

преди 6 години

Да не стане като делянчовата работа. Сама да подаде оставка и... на колене да й се молете да остане. Зорлем гюзюлик олмаз ! Не знам дали правилно го пиша ама насила хубост не става !Боко пущай я да бега !

200

Анонимен

преди 6 години

не думайте сега така лошо за Бате , ще го разсърдите ще си подаде оставката и после пак ще го изберете

199

Pecata

преди 6 години

А Валери и Нено КОГА?

198

Анонимен

преди 6 години

Другарю директор ,сънувах ,че Ви настъпах- извинявайте.За да няма конфликт на интереси си подавам оставката.Що ли не ви вервам.Трябва да се провери колко хора са били в Френският легион + Петко от Лясковец И ДА СЕ ПОЧВА. Само с писане не става.

197

Тинев

преди 6 години

Баба казваше:Краставите магарета, баби, през девет баира се надушват!П.П. Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!

196

Анонимен

преди 6 години

Ако зад този ФАКТ не стоеше суджука, той никога нямаше да се случи! Я само да се замислят, колко от възмутените драскачи в този сайт преди години гласувахте за Хитреца / престъпника/ от Банкя?

195

Анонимен

преди 6 години

Е,можеше да го купи безработен ром, който вече има няколко други фирмички...DЕ, признайте им,проявили са творчество, разчупен сюжет...И изведнъж-шерше ла фам?-демек търсете жената.Страшно! Оскар!

194

Бай Иван

преди 6 години

ЧЕЗ, Теленор, НоваТВ, парите от КТБ трябва да се перат малко по-малко.

193

ognyanz

преди 6 години

А имаме ДАНС, БОРКОР, комисия за отнемане на незаконно придобито имущество и какво ли не още. Кой ще разследва откъде Гинка има пари за такава сделка? И кой стои зад нея.

192

до анонимен

преди 6 години

И от Борисов забрави да споменеш

191

Спим

преди 6 години

Ужас, смятай каква корупция има и какви пари се въртят дето не сме и сънували! Това е само песачинка от това което се случва! Заспала нация сме!

190

Анонимен

преди 6 години

Тиквата разпродаде държавата, за Герб не трябва съд а Народен съд!!!!

189

Кога

преди 6 години

ще ги стигнем китайците...толкова разстреляни там за корупция...ние тук си гласуваме пак за тях `за да не се върнат комунистите`...овца до овцата

188

КЪДЕ

преди 6 години

До ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !ПЪК РУСИЯ ТУК НАМЕСТИ..ЯСНО СКОРО НЕ СИ ЧЕШАН ИЗОДЗАД--ИМАШ СЪРБЕЖИ...

187

Анонимен

преди 6 години

През 2004 г. ЧЕЗ платиха над 282 млн. евро за енергото. 13 години по-късно го продават със сериозна печалба (според медиите).Фирмата е със загуба от 11 хиляди лева за миналата година и управлява само няколко соларки.Сега тази женица от Пазарджик вади над 500 милиона евро за закупуване на фирмата и показва средства за управление от още няколко стотин милиона евро.леле... %?$$%$**Къде е ДАНС, къде е финансов надзор, къде е НАП?Това не е държава, а бардак.

186

оня

преди 6 години

Хмм ..Теменужка и кумицата й Гинка от Пазарджик гепиха ЧЕЗ. Малко преди това един голобрад младеж чрез еднодневната си фирма с капитал от 2лв. ку Крамиковци. Съвсем наскоро компания студенти изкараха няколко милиона и купиха Дипломатическия клуб... Пазаруват си хората.

185

Анонимен

преди 6 години

Te разпродадоха държавата на безценица,сега ,че някой си я препродава отново, голям праз!!! Народна повече никога няма да стане и премиерът и компания ще гледат като прецицали след поредното увеличение на тока!!!

184

Още ли

преди 6 години

наподният съд ви се струва нещо толкова лошо?