40

Анонимен

преди 6 години

До Олег разбирача"Не разбирам от икономика!" Но си позволяваш да критикуваш комунистите че те не разбирали. Как го ра с бра тогава? Ти изобщо разбираш ли дали разбираш какво правиш. Или просто си тролиш?

39

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам - има ли икономическа логика и справедливост в световния ред - няма. Всеки се спасява както може. Ние сме развяли бялото знаме, а венецеулците не са. На война от икономически тип като на война. Или търпят и побеждават и си изграждат своя независима икономика или чакат подаяния, срещу свалени ***. Викат им еврофондове. Закрийте си аеца, нямате право да правите вино освен малко, всяка година внос на болести син език луда крава, чума по свинете...

38

Анонимен

преди 6 години

шменти-капели. тука има, тука нема. нещо от сорта.

37

Отвратен

преди 6 години

80 далара венецуелски петрол. Тия луди ли са? 20 долара и нищо повече. Да си ядат социализма.

36

Олег

преди 6 години

До АнонименНе разбирам от икономика! Освен това на мен ми трябват пари, не слава! Така,че трудове няма да пиша никъде.

35

Анонимен

преди 6 години

Блумбърг това сочи това и съм написал. Факти. Не статия пропагандна и пропагандни коментари. Тук се лъже че Естония са добре а ние да се поучим от тях, в тях пък пропагандата твърди обратното.Да ама добре са само тиквите и дръжките им.

34

До 32

преди 6 години

Нали това ти обясявам от половин час. Че хич не добре във Венецуела. Как ги правиш тези връзки незнам. Вземо почети малко какво е положението там.

33

До 29

преди 6 години

Той не работи във Венецуела. Никой не ходи да работи във Венецуела. Все едно в момента да отидеш да работиш в Сирия. Явно си абсолютно незапознат със ситуацията във Венецуела.

32

Анонимен

преди 6 години

Аржентина също минава не през една а през няколко хиперинфлации, така че ако е добре там добре ще е и във Венецуела. Колко ти плащат, питаха тук хората? За троленето в правилна условно да се каже посока.

31

Анонимен

преди 6 години

Не е "elpetro.gov.ve", а"elpetro.gob.ve"Не лъжете хората.

30

Олег

преди 6 години

Те това знаят комунистите - продънване на някоя валута и после пускане на нова и парична обмяна. Предлагам на нашите комунисти да започнат да инвестират в новата валута. Скоро обаче литър чуждестранен петро ще се равнява на напръстник венецуелски изчислено по новата валута. Шансът от националната лотария да станеш милионер е 10-торно по-голям от шансът комунист да разбира от икономика.

29

Анонимен

преди 6 години

Обаче твоя приятел избягал от България и продължава да работи там, а? :-)Защо тогава венецуелците избират Мадуро и загиналия Чавес, сигурно защото помнят мизерията преди тях а при тях имаха и добри години, и пак ако искат да имат трябва да изтърпят тази криза, дойдат ли концесионерите - вечна мизерия.

28

До 27

преди 6 години

Колко си зле ако знаеш да сравняваш Аржентина с Венецуела. Живота в Аржентина е много приличен и дори по-уреден от този тук в България.

27

Анонимен

преди 6 години

В класацията на Блумберг сред десетте най-нещастни икономики в света е пълно с приятели на уса - само Венесуела не е, а другите са Аржентина, Саудитска Арабия, Южна Африка, е там може и да не осъмнеш по улиците се гърми като в каубойски бар, Египет, Испания, Бразилия... Що няма лоши новини за тия кътчета, стига с тая Венесуела. И колонията Мексико е там - за година 13 места надолу към дъното, световен рекорд.

26

До 22

преди 6 години

Простакес ти незнаеш, но имаше щурм от венецуелци, които се опитаха масово да пресекат границата точно на Колумбия. Идея си нямаш за каква изродщина става въпрос.

25

Do 21

преди 6 години

Купонната система е въведена. Който свари получава срещу боливари пакети с ориз и олио! С боливари там в момента друго не можеш да си купиш. Валута няма и за един телефон на цена 5-10 долара ще те застрелят посред бял ден. Това е комунизма!

24

Анонимен

преди 6 години

Какъв е ръста на заетостта в България на длъжност *** и ръста на заплащането в сектора. Руските били на копейки а другите джендърите колко получават, дават ли им салам и кап ути без пари?

23

Анонимен

преди 6 години

Нас ни цакат не със санкции а с ...кредити. По-успешно е.

22

Анонимен

преди 6 години

Бедни били венецуелците вика трола, а ходели на работа с автомобил. ЖмикПредставете колумбийско-угандийско-косовския просперитет да му се насладим.

21

Анонимен

преди 6 години

А с тая валута тоалетна хартия ще може ли да се купува, или ще се чака купонната система??