27

Handel

преди 6 години

Не не е борба с политически враг. Това е точно по сталински - просто изтребване на най-добрите представители на народа, а останалите сами се държат в подчинение.

26

Анонимен

преди 6 години

Народният съд унищожи българската държавност и превърна България в марионетка на Зло, равнастойно на фашизъма- комунизъма! В следствие на това Зло, започнаха да се раждат егоисти и престъпници и днес е много трудно тук да се срещне нормално човешко същество.

25

Анонимен

преди 6 години

Народният съд унищожи българската държавност и превърна България в марионетка на Зло, равнастойно на фашизъма- комуниза! В следствие на това Зло, започнаха да се раждат егоисти и престъпници и днес е много трудно тук да се срещне нормално човешко същество.

24

Анонимен

преди 6 години

Самото название Народен съд е една най-долна перверзия на комунистическите идеолози, зад което се крие една сляпа, жадна за мъст изпаднала в сътояние на амок комунистическа шайка, която с помоща на съветския окупатор узурпира властта чрез държавен преврат на 9.9.1944 г. и за кратко време избива десетки хиляди българи, което не се е случвало и по турско робство.

23

Анонимен

преди 6 години

А пък мъжът на племенницата на Виолета Якова (която гордо носеше името на леля си) е академик в БАН и беше директор на Института за исторически изследвания.Нещо да кажете?Или чакате някой да напише обективни учебници по история за училищата и за университетите? Има да чакате.

22

До Ха, ха, ха (№18)

преди 6 години

Не е просто Иван Илчев, а е Иван Илчев Димитров, ректор на Соф.университет.Като проверите в Уикито кой е баща му - проф.Илчо Димитров, ще прочетете изречението "Изявен функционер на номенклатурата на БКП и БСП." Бил е министър на просветата през 80-те години на 20-и век, а също и в правителството на Жан Виденов.Синът му днес е ректор на СУ.Нещо да кажете?

21

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Оставка за Жабалянов!!! За по-незначими причини оставка подаде Главчев. До сега НИТО един комунист виновен или не, не е подал оставка!

20

Анонимен

преди 6 години

До пещерите се се стига единствено с комунизъм. Справка - Северна Корея, Венецуела, Куба. Мизерия, глад и несвобода. Хайде сега господа комунистите да ми посочат страна със развит капитализъм в кято има глад. Блестящ пример за успехите на единия строй и неуспехите на другия бяха ГФР и ГДР, а сега двете Кореи. Добрия комунист е само мъртвия!

19

Анонимен

преди 6 години

Няма как един поп, учител, адвокат или предприемач от провинцията да е отговорен за влизането на България в Тройния съюз.Във всеки областен град са осъдени на смърт десетки , но са избити без съд стотици достойни българи.Просто комунистите са използвали паравана на народния съд за да обезглавят,сплашат и подчинят българския народ за да му наложат една азиатска диктатура.Докато Цар Борис се опъна на Хитлер и не даде войски за Източния фронт,то БКП не посмя да противоречи на Кремъл никога.

18

ЙХ

преди 6 години

Народният съд е съдил и осъдил така наречените *га*до*ве* и корумпетата,а не нормалните политически опоненти,този Илчев някой го е заблудил много жестоко!

17

Анонимен

преди 6 години

Докато мутрите *** изсмукват живителните сили на страната, държавата ни ще е болна и на последно място. Не може ние да плащаме химяди левове данъци, за да има държава, а те да ги крадат! Баш-мутрата е начело на усвояването! ***! Нов народен съд е крайнноооо наложитвлен! Всички мутри трябва да бъдат очиствни до дупка!

16

ха ха ха

преди 6 години

че той комунизма не е свършил просто се преименува на герб, бсп, и всякакви други открито и в сянка - Всичко е в ръцете на комунистите и техните деца - Всичко ! - власт,пари,ресурси.е,тогава ограбиха народа -взеха собственоста , а сега грабят и повече ,та кое е положителното ?- Българите бягат,че преди и това не можеше.

15

Ха,ха,ха,

преди 6 години

Илчев май се е прицелил в някой висок пост и завъртя опашката.

14

Анонимен

преди 6 години

Народният съд беше следното - народът реши да изтреби тогавашните мутри. Мисля, че се га същото е крайно наложително!

13

Анонимен

преди 6 години

Илчев, за кой елит говориш бе смеш нико, за тези които убиха Гео Милев ли? Какъвто ни премиера, такъв ни и професора.

12

Божил

преди 6 години

"Народния" съд бе създаден,за да съди народа на България!

11

Анонимен

преди 6 години

До айде сегаГлу па ко, народния съд е по настояване на Чърчил и подръжката на Рузвелт и Сталин бе.

10

Анонимен

преди 6 години

Отмяната на присъдите е оневиняване на убиеца на министър-председателя Стамболийски , капитан Харлаков, оневиняване на подпоручик Константин Йорданов, убиеца на Ястребинчетата и техните семейства. Ай сиктир бе *** с9мотани!!!

9

Сандо

преди 6 години

Народният съд няма нищо общо с следващият го тоталитарен режим!Избити са фашистите които са направили България сателит на фашистка Германия и години наред са разстрлвали и преследвали всеки които е мислил по деуг начин.

8

bolbov

преди 6 години

Какъв елит бе Илчев та това са издници и техни помагачи,срещу които народа прави три бунта и безброй спонтанни съпротиви. Даже много малко са осъдени и убити.Това е причината България до днес да се влачи на опашката.