272

METAL SS

преди 6 години

До Калеко АлекоЗащото комунистите, демократите, третополовите, джендърите, со,росоидите, ***, БХК-тата, ЛГБТ-тата, туркофилите, ромите са от един отбор, платени да внасят смут в България, и да протестират срещу всичко българско !

271

Др.Михайлов

преди 6 години

Вечна слава на героите ликвидирали нацисткия предател и убиец ген.Луков!Спасили са от смърт хиляди невинни войници които изверга се е готвил да хвърли на изт.фронт срещу нашите братя от Русия.

270

Анонимен

преди 6 години

африканеца не разбира ли, че протестира срещу идеите на хора, които са създали българия. ако тях ги нямаше, той сега щеше да се намира на турска територия, а не на българска. някой няма ли кой да му обясни това ?

269

антиКомуне

преди 6 години

ген. Луков е нац.герой убит от комунистите - трябва ЛУКОВ МАРШ и за другите убити от комун.....на всеки 1 000 убити по един ЛУКОВ МАРШ....всеки месец - Луков марш !

268

Протест ли бе, да го

преди 6 години

опишеш???Някои от участниците в протестното шествие срещу провеждането на Луковмарш протестирали и срещу Истанбулската конвенция, но ние видяхме в телевизионния репортаж, че в редиците на този протест (срещу Луковмарш) се вее и знамето на ЛГТМ (лесбийки, гейове, транссексуални, бисексуални).Как тогава да наречеш това уж протестно сборище, освен да го оприличиш на башибозук?

267

не крадат я

преди 6 години

До Анонимен 353Крият ги,защото са платени "протестиращи",те "протестират" срещу каквото им плащат,и утре засекат ли ги ще гръмне скандал!Нека изкарат някой лев,лошо няма!

266

Анонимен

преди 6 години

Тоя африканеца от снимка 5 как смее да протестира против отдаването на почит към наши герои марш от където се е дотътрил.

265

Анонимен

преди 6 години

Момчета, ся вместо да ми отговаряте с минуси, я разкажете легендата Рамбо Луков, дето сам разгромил цялата сръбска армия в Кюстендил. И останалите тук залсужават да се посмеят малко. :D

264

Анонимен

преди 6 години

В телевизионните новини казаха, че в този протест срещу Луковмарш участват и гърци.Обаче тук, в статията се съобщава, че в самия Луковмарш всяка година участват и националисти от съседни държави.Тези факти са интересни. Кои политически среди в съседните държави изпращат тук свои представители, за да участват в протеста срещу Луковмарш? Медиите би трябвало да ни информират за това.

263

Анонимен

преди 6 години

аa, тоз от снимката с кърпата го знам, ступахме го веднъж в борисовата, не си прая майтап

262

Калеко Алеко

преди 6 години

Тези дето не харесват Луков Марш, защо не се обявят и против тези дето пъплят всяка година към връх Бузлуджа, дето стърчи една Тоалетна Чиния - клоака на комунизЪма. Ген.Луков е бил Българин, герой от 1-та световна война и е бил убит от едни ***, клели се на Ком.интерна в маскава. Много по-осъдителна е констатацията на "БСП и СиЕ"АД, че "Народния Съд" е бил неизбежен. А какво да кажем за символите на съвеЦкия комунизъм - паметниците на съвеЦката армия и Альоша, тях докога ще ги търпим ???

261

:)

преди 6 години

"една част от участниците в шествието протестират за Пирин, за Истанбулската конвенция", за далак, за мерак и изобщо за каквото се сетите! Кака Корни така ги е подучила.

260

помнещ

преди 6 години

Добре всички сме против националсоциализма, но също така сме и абсолютно против комунизма/социализма още повече че е обявен за престъпен от целия свят и в частност от българския парламент. Защо тогава се разрешават комунистическите сборища на 09.09, на Будзлуджа на яз. "Копринка" още повече че са придружени с изявления които определят участниците като национални предатели. Но тези предатели на България се нахвърлят като хиени върху паметта на ген Луков а почитат безродника Гошо дамаджаната.

259

Анонимен

преди 6 години

Сред любимите ми истории, разказвани от луковите глави е как ген Луков сам отбранявал от сръбската армия с артилерийско оръдие цял Кюстендил, а трима овчари му помагали със снарядите. АХАХАХХАХАХА хора, които вярват и в дядо Коледа са на въпросният "марш" днес.

258

Разбрахме причината

преди 6 години

"... хората, които присъстват, се обявиха не само срещу провеждането на Луковмарш, но и срещу цялостната обстановка в страната, която според тях е фашистка."Ясно ли ви е сега?Някой много иска да гребе от общия казан с големия черпак, но не може, защото не е в правителството, а в парламента няма мнозинство. Затова използва всеки повод, за да организира протести "срещу цялостната обстановка в страната". Съшито с бели конци!

257

Анонимен

преди 6 години

Антифа искат да минат за анархисти, комунисти и милитаристична организация, която наказва капиталистите и пази мирните протестъри, но са всъщност едни неузряли хлапета, които ги е яд на света, и на това че не могат да си намерят работа. Тръшкат се от недоволство и чупят частна собственост, и вместо да се борят наистина със системата, те са нейни защитници, защото работят по поръчка на същите тези капиталисти, и излизат да пречат на хората, които наистина искат промяна.

256

Анонимен

преди 6 години

Лукав марш има от времето на едноличния собственик на ГЕРБ като ........КМЕТ СОФИЙСКИ !

255

Анонимен

преди 6 години

Ходооом, Марш! Победата е ваша!

254

Анонимен

преди 6 години

KRETENII CYALAYA SOFIYSKA KOCHINAAAA

253

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 333Има и джендърчета,развяващи техните байряци!