64

Анонимен

преди 6 години

До До 55Видя ли?Веднага ме нарочи за гей.Фашистко мозъче, отричаш и оплюваш всичко, което ти идва в повече.

63

ShaMana

преди 6 години

До АнонименСтрах те да е осъзнаеш, че това е право на избор и никой не "бара" никой освен такива като Вас където се опитват да наложат собствено мнение над персонален избор на всеки един човек.

62

Анонимен

преди 6 години

Понеже сбърканяците не могат да има собствени деца, искат да побъркат чуждите.

61

До 55

преди 6 години

Смешнико, защо ти не дадеш отговорите на поставените от теб въпроси - "Защо Луната е кръгла" и "Защо тревата е зелена"? Давай да се посмеем малко гей-простотията ти!

60

Анонимен

преди 6 години

До 58 "Автора и издателя са психичноболни""Може да си сигурен,че и двата са си съвсем добре. И психически и финансово,

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55,ти говориш с езика на омразата, за теб имаме място и легло в подходяща институция.

58

...

преди 6 години

Значи с чисто сърце мога да кажа, че тази енциклопедия дискриминира хората който правят секс с животни секс с риби и секс с птици и трупове! Заначи ЗАЩО тази ДИСКРИМИНИРАЩА енциклопедия се е ДОПУСНАЛО да се издава по тия територий тука! ИСКАМ да се добави необходимия материал и да се каже, че броя на тези хора също расте! Ай да ви се и невидяло!!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който е против тях, комунистите, е фашист :))

56

Victimized

преди 6 години

"Много фашисти са се навъдили у нас"Знаеш ли какво е фашизъм ве ***?Фашизъм е да налагаш на подчинено със закони население, морал, ценности и идеология. Да им казваш какво могат да говорят, кое е политкоректно, кое не е. Прочети на Оруел "84-та", да видиш как влизаме в ерата на правоговора.Ще ни казват и как да се чувстваме, и че това което принципно знаем не невярно, остаряло и не модерно.

55

ShaMana

преди 6 години

Жалко е да се види толкова страх изразяващ се в злоба. Не говори добре за обществото... или поне не и за това което пише в коментарите тук... Силно се надявам това да е само длеи на малък брой хора които ги е страх, че могат да загубят и малкото което е останало.

54

Анонимен

преди 6 години

Прокаженият ни народ има една (от многото) лоша черта, а именно - да подтиска всякаква мисъл и креативност.Когато например дете попита "Защо Луната е кръгла" или "Защо тревата е зелена",едва ли ще намерите българин, дори и изучен и интелигентен,който да не отговори "А каква искаш да е".Без да осъзнава, че дори и той (ученият, свръх-разумът...) реално не може да даде по-добър отговор от "ми така, такава е".ТЪПО, ПРОКАЖЕНО, ЗАКОСТЕНЯЛО, ФАШИЗИРАНО ПЛЕМЕ!!!За щастие - изчезващо.

53

Нахалников

преди 6 години

Генетичния хомосексуалист е такъв,тъй като по майчина линия има по-различен хромозом.Негенетичния(придобития) е нахал,решил да се прави на интересен.Именно той е извратения.Да,трябва взаимно уважение с генетичните и една тояга за втория.Нормално е в популация да има 10-12 % различни.Ненормално е 240 хрантутници да смянят Конституцията и 20 закона,заради приумуците на ЕС-те са си сбръканяци.Вятъра на промяната,идващ от Америка сега носи беди-там содомията е в армията.Чакаме Содом и Гомор!

52

Анонимен

преди 6 години

soros moros tova e jivota. vseki da si jivee kakto iska, a na dezata da se obiasniava kogato popitat.

51

Анонимен

преди 6 години

"В наши дни ТЕ се увеличават неимоверно много"ТОВА КАК ДА ГО РАЗТЪЛКУВАМ-НЕЩО СЕ УВЕЛИЧАВА С МНОГО АКО ИМА:ЕПИДЕМИЯ,НЯКАКВА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО ЕДНО ЯВЛЕНИЕ СЕ УВЕЛИЧАВА,МОДНО ТЕЧЕНИЕ,ВМЕНЯВАНЕ ЧЕ Е МНОГО ХУБАВО,АГРЕСИВНО НАТРАПВАНЕ,иначе как да си го обясним все по-масовото "олевяване"!!АЗ МИСЛЯ ЧЕ ИДЕ РЕЧ ЗА АГРЕСИВНО НАТРАПВАНЕ ТИПИЧНО ПО БОЛШЕВИШКИ ПОД МАСКАТА НА ЛИБЕРАЛИЗМА!Те са психично болни-ми не е съвсем лъжа,умират от спин АБСОЛЮТНА ИСТИНА!

50

Victimized

преди 6 години

Не е издадена съвместно с НПО-та, но :"Той каза, че проектът се радва на изключително голям интерес в цял свят."Кой го реализира този проект по целия свят ако мога да попитам??

49

Анонимен

преди 6 години

"Според издателят Тренев, книгата е "безценен помощник на родителя, да може да образова детето си по деликатни теми".Според издателят Тренев, книгата е "безценен помощник на родителя, да може да образова детето си по деликатни теми"."Трябва да си психично болен да дадеш на детето си да чете това.

48

Анонимен

преди 6 години

До 40. Не са били хомо, а бисексуални. Да факт е,че в древна Гърция е имало подобни порядки, но там всеки мъж е имал семейство и деца. И нацията се е възпроизвеждала и е била стабилна именно за заради семейството.Сега не са проблем хомосексуалистите, такива е имало винаги и ще има. Проблема е разбиването на семейството. Хомовците са само инструмент за това. Другото е налагането на идеята за "съвременната и модерна жена"-ляга си с всеки срещнат,гради кариера,деца няма.

47

Анонимен

преди 6 години

"Тренев заяви, че книгата не е издадена съвместно с неправителствени организации и фондации."Явно сорос добре го е захранил с кеш.

46

Хайхард Райндрих

преди 6 години

37, това е редовна практика на запад. Подкопават морала на народа и налагат статуквото на плащащите за услугата ч***ти. За наш късмет тези *** обикновено са пълни ***.

45

за да не сме злобни

преди 6 години

До Анонимен 32и казваш да легалзираме еднополовите бракове, бракове между 3 и повече лица наведнъж , педофилията / защо за нея не се говори / , содомията - ако някой се влюби в козичката си - защо да му се налагат стереотипи / , некрофилията - е сега някой харесва трупове - пак ли ще го "обграждаме в рамки" ???Да разрешат секса на публични места - кой където иска / в магазини , на работа , в паркове и т.н./- защо да се пречи хората да изразяват чувствата си ???