31

Дидю

преди 6 години

Дядовците ми ще се обърнат отдолу 2та метра ако само чуеха вьпроса

30

Видял и препатил

преди 6 години

Народът никой никога за нищо не го пита.Питаха ли ви дали искате в НАТО?Питаха ли ви дали искате в ЕС?Плащайте си данъците, бачкайте като луди и си мълчете. Това искат господарите от вас.

29

Анонимен

преди 6 години

Държавата ме направи безполов тъй като от най-ранна възраст ме мачка и тъпче, смаза ми топките и прочие

28

Анонимен

преди 6 години

Карачанак, не се прави на интересен, много добре знаеш че никакъв референдум няма да има, първо защото такъв въпрос не може да се решава с референдум, и второ: защото вие със сигурност ще приемете цялата конвенция, тъй като сте натиснати за това от много мощни наднационални лобита, и дори шефа ти ви прати SMS че сте хванати за топките и цитирам "НЯМА МЪРДАНЕ"

27

Анонимен

преди 6 години

Добре е децата да бъдат образовани за да отхвърлят теорията на джендерите. Същото е като теорията за произхода на дарвин споменава се също и божествен, извънземен и ти се дава шанс да си включиш мозъка и да мислиш. Мъжете имат ху, жените хх, като в различни клетки доминира ту едната ту другата хромозома. Торетично защо да не може. Това не значи че можеш да си смениш пола. Но хормоналният баланс. Жени с тестостерон примерно стават яки мъжаги.

26

Анонимен

преди 6 години

тия са *** отрепките.целият им живот минава в това да си демонстрират извратените сексуални вкусове.кой реално го *** за тва с кой или кого или коя или какво си лягат,правят секс и тн? никой нали?зорлем си размахват простотията публично та обществото да им обърне внимание

25

Анонимен

преди 6 години

Дебелото Прасе с картонче ДС пак яхна популизма. Ами да направим Референдум да остане ли размера на партийната субсидия за менте партията на менте-войводата др.Агент Аван?

24

Пешо

преди 6 години

Всичката Мара втасала само гей браковете ни останаха проблем друго всичко свършиха гейовете в парламента само свадбите им липсват.

23

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален българин ще иска гей бракове, няма такъв! Но батко Буби Джендърчето, Цецка Комонистката, Цецо Крадецо, Деса Секса, Тома Биков-мекотелото, Свинетка и цялата Шайка искат. Дано Господ превърне децата им в гейове и лесбийки за да ги питаме тогава, харесвали им. И сватбите им да бъдат еднополови, по техен Джендъров образец.

22

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам третополов интелигентпред:десетчленно ромско семейство с двама безработни родителя

21

Анонимен

преди 6 години

Нека да направим референдум с въпрос:Искате ли да ви се повиши заплата пет пъти?

20

Анонимен

преди 6 години

Ествествено, че не искаме. Който иска гей бракове- куфара, гарата и в Брюксел.

19

:-)

преди 6 години

На всички ни е ясно че такъв национален референдум никъде няма да мине. Дори в САЩ, Франция или Холдандия примерно.И никъде такъв не е правен в света. Защо?Ами защото 90+ процента от народа не одобряват това поведение и отклонения. Никой отдавна не ги преследва, може би тук таме в някои ислямски "демокрации", но иначе докато го правят само в спалните си, не са закачани.На Вожда ще му набият чемберите шефовете ако не подпише и узакони третополовите. А той има за какво да се страхува.

18

Анонимен

преди 6 години

Геи брак трети пол вие не сте наред

17

Анонимен

преди 6 години

Искаме да живеем в нормална държава ама кой ли ни пита!?

16

Дядо130

преди 6 години

Референдуми няма в България... Референдума е ние ще ви питаме ама само ние си знаем резултатите

15

Ку-Ку

преди 6 години

Предлагам песничката "Аз съм Сънчо", да бъде променена, съгласно европейските директиви на "Аз съм трансполовия Сънчо".

14

Анонимен

преди 6 години

Законите на природата включват ограничаването на популацията на видове които са пренаселили планетата - гей общността се бори срещу пренаселването и глобалното затопляне

13

Анонимен

преди 6 години

Референдума ще е як шут в гза на брюкселските .

12

Анонимен

преди 6 години

До 12А на теб кой ти е казал че имаш право да се бъркаш в живота на останалите?