92

Анонимен

преди 6 години

Проблемът ми не е чак толкова, че някой ни натискал отвън, колкото, че имаме за министър-председател един *** дето не смее да каже не и да защити интересите на народа си. По телевизора се прави на мъж а като отиде у европата и обръща пола. Добре, че не може да забременее, че както не може да им казва не.....

91

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези транссексуални деца? Аз като бях малка не съм се замисляла за такива неща, като пол. Учиш си уроците, играеш, биеш се, изплакваш си раните и това е

90

бай Иван

преди 6 години

Нашият народ не е *** народ.Други нации ако си обръщат резбата,то стругарят им има проблем,ама гоолям проблем.Всяка държава да проведе референдум по такива важни въпроси,защото ми заприлича на Евро-комунизъм,сиреч,"мъдрото "ръководство така е решило...

89

Анонимен

преди 6 години

Аз се смятах за толерантен и нямах нищо против обратните. Тяхна си работа. Но цялото това натрапване, гей паради, натиск да се признаят браковете и нелепите идеи да се възпитават децата, че това е нормално и не е срамно, тотално ми обърна мнението. Сега вече изпитвам неприрязън към гейовете

88

Анонимен

преди 6 години

Ей,либерални клоуни и циркаджий,АЗ не съм длъжен на никой с нищо!!!Това,че България членува в някакви си съюзи не значи,че съм им задължен с нещо!!Длъжен съм към родителите си пенсионери,към моите деца,към моите внуци!!Много съюзи са минали през световната история и са били от ден до пладне!!Човешката цивилизация,човешкият род,човешкото потомство винаги е оставало обаче!!Та,в този смисъл не съм им длъжен-ни някаква си Конвенция с разни политически врътки и печалби да подкрепям,ни евроценности!!

87

Д

преди 6 години

Не ми пука за гейовете. Да правят каквото искат, но не виждам защо трябва да се приема такова поведение за нормално, след като е противоестествено. Не разбирам и кой и с каква цел ни натиска.

86

Анонимен

преди 6 години

В Швеция питат 6 годишни деца момченце или момиченце харесват и от това съдят по какъв начин да те образоват. Ако кажеш по погрешка момченца те вкарват в гей фабриката и на 18г. си завършен гей с *** виждания, борец за социални права.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80Още преди да влезем в ЕС исках да съм момиче. Така и неказах.

84

асен

преди 6 години

Край с истанбулската конвенция , ние не сме самоубийци , нито ще стоварим тоя ужас на главите на децата ни , трябва да се обединяваме , да протестираме , във фейса тече подписка !

83

До 22

преди 6 години

Рим не се зариват и не умира и никой не го превзема.Варварите като Атила са поканени в Рим.Атила не е като Роло в Нормандия при царя ***.Рим челенасочено създава глупостите за евреите и че били избрани и библията както и тората.Много са децата на Рим и ако имаш очи с които да ги видиш ще ти призлее."Всички пътища водят до Рим"

82

Анонимен

преди 6 години

.."битки с турците"ОФФФ,Е ТОЧНО ТАКИВА ГЛУПОСТИ използват нестереотипните за да "докажат"какви *** са противниците им,а спрете с тая смешна патриотарщина и Турция Е ПОДПИСАЛА ТАЯ ИНФЕКЦИЯ но поради съвсем други причини т.е. ДА СЕ ДАДЕ ПРАВОТО НА КОНСЕРВИТЕ ДА СЕ ЗАБРАЖДАТ!!Тая инфекция нищо няма да промени на изток в Азия и Африка, но ще разкатае Европа!

81

Анонимен

преди 6 години

"Тази Конвенция е добре дошла. През нея се получи взрив на осъзнаване какво е да си член на ЕС в ценностен смисъл", обобщи д-р Николай Михайлов. СТРАХОТНА МИСЪЛ!! БРАВО!! НЕВЕРОЯТЕН Е !

80

санди

преди 6 години

По-добре Брекзит на България от ЕС и шут на излишните еврочиновници. За какво ги хранят тия в европа и парламента - да творят подобни глупости ли?

79

Анонимен

преди 6 години

ЕС и задокеанските им началници от "световното правителство" имат една задача - да деструктурират всякакъв намек за идентичност и принадлежност към нация, към общество, към страна. Създавайки абсолютна каша в младите глави относно пол и идентичност се разлагат понятията Род, Родина и съответно всякаква организирана съпротива. Няма общество - няма идеал в името на който да има организирана съпротива. Това е задачата на "***" другарската сбирщина в ЕС - клон на THE NEW WORLD ORDER зловеща орга

78

Анонимен

преди 6 години

Решил съм да отворя магазин за момчета мислещи се момичета. Персонала ще ги уважава.

77

Анонимен

преди 6 години

Що да няма референдум!? Като гласувате за Герп да не би да сте чели Програмата им, която не е още написана!

76

Анонимен

преди 6 години

Хора в САЩ стават страшни неща и те идват насам. Чували ли сте за тоалетни за трансексуални, прокарани от администрацията на Обама? Добре че се появи Тръмп да ги забрани. А Обама на младини е бил част от организация, мразеща САЩ. Едва като става президент обикнал страната по думи на жена му

75

гост

преди 6 години

Нещата опират до пари и финансиране. Кой е този дето ще се финансира насилствено обучение на деца за социални полове, при това без право на отказ - НПО-та на Сорос и други? И каква е целта на простотията *** - да намалят естественото възпроизводство на населението. Тия *** и лесбийки не съзнават, че ги използват за постигане на съвсем други цели, та седнали те законови рамки да кроят и конвенции да пишат.

74

Анонимен

преди 6 години

Незабавно излизане от ЕС !! По-добре балкански съюз отколкото самоубийство !Затова ли нашите предци са измирали в битки с турците, за да дойдат *** *** и да ни затрият ?? Вън от този гнусен содомистки ЕС !!

73

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има закон за трансексуалните деца и да ги защитава.