10

изостанали

преди 6 години

В целия сват нова е прието, но не ---бг мачото решава друго. комплексара бг с малка заплата, без перспектива, с възможности интелектуални само да прави *** на тези които го управляват, иска да се докаже че е нещо и да забрани това което в целия свят е нормално, а именно: всеки да прави каквото си иска щом не пречи на околните. Но, не на БГ МАЧОТО НЕ МУ ПРЕЧИ БЕДНОТИЯТА, КОРУПЦИЯТА,БЕЗСПЕРСПЕКТИВНОСТА, А ТОВА ,ЧЕ НЯКОЙ СИ ИСКАЛ ДА СТАНЕ ЖЕНА ИЛИ МЪЖ..А, БЕ Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ.....

9

Принципно

преди 6 години

Той що си не гледа ведомството..... Като му спуснат ""отгоре"" да добави в графата мъж/жена/друго - ще е най-добрият изпълнител.....ако е още там,де ! ! !

8

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 3,То така ставало един ден жена, един ден мъж. Да ви имам мисленето на вас божурите.

7

до 2

преди 6 години

Джендъре, в предложението на министъра се прави изключение за хepмафpoдитите!А Истанбулската конвенция налага диктат на ЛГБТИ организациите в образованието.Много сте прозрачни такива като теб!

6

Анонимен

преди 6 години

VSEKI E SVOBODE DA SMENYA POLA SI NA SEBE SI ,IDEZATA SI.INACE SAD V STRAZBURG,SAD DO DUPKA I SHTE PLASHTATE YAKO.DA BADE PIETA ISTANBULSKATA KONVENZIA BEZ NIKAKVI POPRAVKI.

5

Анонимен

преди 6 години

Аз ще слагам силикон в гърдите, но ще си запазя мъжеството. Къкъв трябва да ми е пола в личната карта?

4

Анонимен

преди 6 години

Щ има да ни съдят всякакви сбърканяци в Страсбург...

3

Анонимен

преди 6 години

Просто не гласувайте конвенцията и няма нужда от нищо друго! Иначе, гласуват ли я скоро ще бъдете свидетели как някой на вид уж мъж, а се завира в дамската тоалетна! Има право да се самоопредели екземплярът! Да Ви е честито!

2

Анонимен

преди 6 години

Започна се със забраните. Връщаме се обратно там от където дойдохме. И какво като забраните, само ще амбицирате хората да ходят по други държави и да правят това което са си наумили. В Русия като са забранени сватбите между геойве какво постигнаха? Сега ходят и сключват брак там където е разрешено. Трябва мракобесието си да го наложите върху цялата планета за да има ефект.

1

Анонимен

преди 6 години

Ясно! Подготовка за Конвенцията!Щоъо сетне няма да може, а уж не била опасна! Опсана е и още как!