21

(-_-)

преди 6 години

За съжаление, най-долната мъpша излезе на яве след падането на соца. Този е типичен представител. Способните и интелигентни люде или се отдръпнаха, или избягаха извън страната...Сега се радваме на уродливите плодове на един тотално оcран преход.

20

Анонимен

преди 6 години

Престъпленията му нямат край... .следват "Химко" Враца, "Плама" Плевен, "Вида" Видин, "ЗЗУ" Стара Загора, "Кремиковци", "Соди" Девня.... ..предсрочно затворените блокове на АЕЦ... ..фалита на Арсенал и последващата му приватизация от американска фирма с подставено българско лице ( сегашните големи печалби отиват предимно в САЩ )... ..пматливите си спомнят за протестите, банкрута, самоубиството на директор там и т.н.

19

Анонимен

преди 6 години

Когато извергите на Кадафи изтезаваха медиците в Либия, тоя яростно нападна тукашния граждански протест като каза, че сигурно са виновни и го заслужават.... ...а наложницата му тогава Надежда Михайлова ги прати в девета глуха и ги обрече! В същите часове и преди това Чехия, Словакия, Сърбия и др. страни отърваха техните, обвинени за същото!

18

Летище София

преди 6 години

До АнонименГЕРБ сега подготвя същото за летище София. Умишлено го унищожават, за да го подарят на някой свой човек

17

досиетата Х ич

преди 6 години

Извън земните са сред нас.Зелени рептилоиди от планетата Гущерия.

16

Анонимен

преди 6 години

Печелившото държавно предприятие "Каолин", по същата схема със смени на ръководства и докарване на дългове... ...дадено на безценица на "нашия", лабораторен, 'демократичен" олигарх Иво Прокопиев! В неистовата си алчност последният изтрови хората в и около Меричлери! Клетниците години вече търсят справедливост, обезщететение и възмездие... ...оттатък обаче е не съд, а Масонска стена!

15

Анонимен

преди 6 години

Комапния като Балкан с няколко смени на директори за кратко време натрупа няколко десетки милиона ЛЕВА, вътрешни ( към държавата ) дългове! Продадена беше за цената на един апартамент на еврейския аферист Гад Зееви! И то Цялата! с Всички активи! А само недвижимото имущество в чужбина като представителства, офиси, сервизи и т.н. е оценено тогава на стотици милиони ДОЛАРИ!

14

Анонимен

преди 6 години

a koi izprazvawe tankerite s voda i vero v nefto him

13

luckyman

преди 6 години

До АНТИДа, обаче не е толкова важен и не се е сдобивал с цялата тази власт, с която продаде за комисионни и власт не само държавата, а и народа си...

12

Анонимен

преди 6 години

Иван Костов - или в затвора, или в в далечната периферия на Сибир.

11

АНТИ

преди 6 години

До luckymanНе забравяй Слави Трифонов също е школуван от службите.

10

Анонимен

преди 6 години

Компания като Нефтохим, сега ЛУкойл е с милиарди чиста и лесна печалба за година... .."Командира" я продаде за 200 милиона цялата и то с условности, и то не се знае платени лиса на държавата!

9

Гораздо Больше

преди 6 години

Народа се изказа за управлението на Костов. СДС не само не е в парламента но го гонят от раковски 134. Той обаче продължава да се има за супермен спасил българия то едни мутри за да я даде на други които озакониха държавния рекет.

8

Анонимен

преди 6 години

За престъпления към държавата и разграбване на имуществото и, този трябва да гледа небето карирано!А вместо това, разни медии му дават трибуна, за да наглее още повече.Няма такава държава!

7

Анонимен

преди 6 години

Ти обрече българите на мизерия глад и беднотия!

6

Костовист

преди 6 години

Най-кадърният политик на прехода. Комунистите бяха докарали народа до глад. Нямаше хляб, защото бяха продали/дали на Виетнам и Мианмар житото за жълти стотинки. А иначе, трябва да приемем еврото по най-бързия начин. То и сега с борда все едно сме го приели, но като сме в зоната ще има много по-ниски ипотечни кредити и най-вече няма да има случаи като КТБ.

5

luckyman

преди 6 години

Агент Санкин е най-успешния проект на КГБ в Бг-то... ...само Доганя му е конкуренция, разбира се!Айде сега Лабораторията, давайте яко с плюването!

4

tangra

преди 6 години

Юда, ти предаде народа си!

3

Анонимен

преди 6 години

Лапачката беле голяма- кажи си ги най накрая - не ни баламосвай с комуникация, активи, пасиви ала бала...

2

Анонимен

преди 6 години

Иване кажи си... ...и за КТБ-то!