107

DiesIrae

преди 6 години

До всички трето, много, ултра и тн. полови - Какво правите, с кого, с какво, как и прочие никои няма нищо против това стига да го правите на закрито и да не го навирате в очите на другите (нормалните).Когато искате да ходите да проповядвате като религия едва ли не, на децата ни вашите отклонения то тогава вече имаме проблем.Ето това е казуса, никои не подкрепя насилието над жените както се опитват да ни изкарат.И ние сме против, но да се използва нещо добро за да се прокара извращение е проблем

106

Край

преди 6 години

Само един отговор искам. Ще може ли по тази конвеция Чичка с чорапогащник и на токчета да е госпожа в детската градина на сина ми. Ако да - да взимаме сопите.

105

реалист

преди 6 години

Мазненето на Д.огановия генерал към началницте си в Брюксел, няма мярка. Стигнал е до там, че против волята на народа иска да се приеме нещо извратено. Как би се почувствал ако внучето му се похвали един ден, че е гей и да му благодари за Истанбулската конвенция?

104

Анонимен

преди 6 години

Инстнанбулската конвенция е престъпление на срещу човешкия вид , и живота.Всяко живо същество се размножава .. Конвенцията е принуждение объркване на пола децата със средствата на държавата , по начин да ги превърне в гейове и да не се размножават..

103

ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА

преди 6 години

Корнелия,това е твоят шанс и не го пропускай.Незабавно инициирай национален референдум по въпроса с Истанбулската конвенция.Също така и с въпрос за членството на България в еврозоната.Защото и там управляващата шайка действа тихомълком зад гърба на народа.

102

Анонимен

преди 6 години

За какво зачитане на чуждо мнение пишете бе гейове.. Природата е такава , половете са два , хромозомите които определят пола са две..Вие над биологичните закони ли сте , над законите на термодинамиката , да не сте господ бог..

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАз деца в държава където обратните ходят по детските градини и проповядват на децата да си избират пола, и жените са на власт и решават, деца няма да имам.................Напълно Ви подкрепям, жена съм. Тези ,които описвате не са жени.

100

Анонимен

преди 6 години

Народеее,спиш ли.България е държава с повече от 1300 години история.Минали сме през всякакви възходи и падения.И винаги сме си запазвали нашето битие.Дори през петвековния турски геноцид сме си съхранили вярата,езика и традициите напук на всичкия този тормоз.Сега сме на път да капитулираме пред една шепа самозабравили се евродерибеи,самопровъзгласили се за елит на континента,активно подпомагани от една престъпна българска шайка ениччари во главе с един полуграмотен самовлюбен неандерталец.

99

Анонимен

преди 6 години

Забравяте и за ХААРП, рептилите, кемтреилс, илюминатите, ваксините... Ако свържете всичко това с армия от бежанци-травестити ще получите пълно просветление и всичко ще ви стане ясно.

98

DiesIrae

преди 6 години

До аргументчеАз му го казах много по рано - просто за разлика от други психични заболявания хомотата се водят не до там опасни и затова не ги прибират да ги лекуват. Но за мен си е чисто генетично заболяване (мутация) и затова те немогат да имат по биологични причини деца с други болни от същата генна мутация - просто да не предават лоши черти на следващите поколения. Както има хора носители на дадена генетична болест явно просто трябва и двамата родители да са носители без да са болни и така.

97

Анонимен

преди 6 години

Мръ сна *** нг алко въшлива, спри да наричаш народа, който те храни и пои- ***, защото ще те прокълна и в земята ще те заровя!

96

Анонимен

преди 6 години

DiesIraeБеше в Норвегия но в скандинавските страни всичките е същото.Работя като учител в една от тях и нямаме право да се обръщаме към децата с определение за момче и момиче!!!Мога да разказвам много такива случаи. Едно е да позволиш на детето си като порастне да бъде гей. А в Норвегия не знам дали разрешиха не съм сигурна,малолетни да си правят операция за смяна на пола дори без разрешение на родителя. Да не говорим за родители които са искали едно а се е родило от "грешния"пол

95

аргументче

преди 6 години

65 е написал "човек не става хомосексуален - ражда се такъв", нека приемем това твърдение за вярно, тогава:1. значи това е генетично заболяване2. не може заболявания да се узаконяват3. ако заменим хомосексулен примерно с педофил в горното твърдение, то и педофилията става нормална - такъв си се родил, какво толкова, нали?!4. ако приемем, че не се раждаш такъв, то значи е умствено/психологично заболяване и тогава виж точка 2 по-горетака,че както и да се върти и суче все същото се получава

94

DiesIrae

преди 6 години

Към всички за истанбулската конвенция!По вашата логика аз като националсоциалист не трябва повече да бъда репресиран! Защо когато аз кажа в каквото вярвам веднага ми се налага цензура и всички ми лепят епитети?НЕ НА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЛИЧНОТО МНЕНИЕ!Искам да имам пълното право да изказвам свободно мнението си без да има заплаха от съд за мен!А като вярвам в старите богове?Ето вярвам в Один и по специално в Один Бесния - бога на берзерките - ще имам ли право да вилнея из гей парадите с брадва?

93

Анонимен

преди 6 години

Аз имам следното предложение:- ***: депутат- трансджендър: евродепутат

92

Анонимен

преди 6 години

Не ви щем ни меда, ни жилото, ЕС

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГолям зор им е на *** че ще им забраняват да бият жени . Голям проблем ! :)................Ако ги разбираше нещата и още повече-книгите, щеше да се светнеш, че ти си Ганьовец.За справка" Бай *** прави избори" и речта на Вожда от вчера."И магаре да предложите -магари ще изберат."Първо се мисли, после се пише.

90

Анонимен

преди 6 години

Кой изтърва и пусна на свобода от психиатриите едни лица и ги направи служители с неограничена власт??Сбърканяци,не мислите ли,че за едно дете един сладкиш и една играчка в детска възраст/поне до 10 годишна такава/ носи много по-голяма радост от запознаването му със сладострастните,сластните игрички на разни чичковци и лелки?

89

Анонимен

преди 6 години

Има само един пол-Пол Маккартни!

88

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че е абсурдно. Първо за кои се мислят в европейския съвет, че ще внасят редакции в тълковния речник на българския език. Второ имаме си закони за езика, които не може да се прескачат от шепа брюкселски чиновници когато им скимне.