26

Анонимен

преди 6 години

Правото е на по-силния и по-приспособимия. Израел направи от пустинята райска градина, докато е заобиколен от море от мразе щигиарабели. Това само по себе си еподвиг и заслужава уважение.

25

Медузов

преди 6 години

На тия тарамбуки само война им е в главата. С какво оръжие, с американско. Кът са глъмави, няма тръмпчо да ги бави я? С кимчо бизнеса върви, оня фърга ракети, япончетата купуват щит, мит, кит. Бухаха

24

Трол

преди 6 години

Аз араби не защитавам, но палестинците живеят там от векове. Ционистите им се натрапиха с помощта на инсталираните си агенти политици назапад. Не коментирам, че цялото арабско брожение и емигрантския поток към Европа се създава от същите агенти. Целите, те са много. Унищожение на христианска Европа, крадене на петрол и предизвикване на религиозна война между мюсулмани и християни. В крайна сметка САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Австрия и т.н. се водят християнски, но ги управляват евреи.

23

ЕРУСАЛИМ Е НАШ!!!

преди 6 години

ТОВА Е "БИБЛЕЙСКА ЗЕМЯ" /...пише го в Библията и Стария Завет.../....КОЕТО ОЗНАЧАВА , ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ ТАМ , ОЩЕ 8-ВЕКА ПРЕДИ АРАБИТЕ /мюсулманите/.ТОВА Е "БОЖИЯ ЗЕМЯ"---ЗАЩОТО ТОВА Е РОДНОТО МЯСТО НА ХРИСТОС!ТУК---ГО И РАЗПЪВАТ НА КРЪСТА!!!КОЙТО ЗАЩИТАВА АРАБСКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ---ЗНАЧИ НЕ Е , НИТО ХРИСТИЯНИН ...НИТО ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЕЦ!ТРЪМП---ПРОСТО ---КАЗА ЕДНА ИСТИНА !!!ПРАВ Е ---СТИГА ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ....ИСТИНАТА , ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА И ......САМО ИСТИНАТА!СЛАВА НА ТРЪМП , САЩ И ЕС!

22

Анонимен

преди 6 години

Османе, Знаеш ли колко ми пука за индианците? Също толкова, колкото и за тарамбуките. То много хора имат романтични представи и за ........., но опознаят ли ги, бързо ги намразват.

21

муспи

преди 6 години

Евреите гласят Третата Световна, Сащ са държава колкото и България и която и да е, Трамп е умствено недоразвит *** крайно подходящ за задаващия се суперхаус. Как да оцелееме останалите българи? Най добре с Русия, но и тя чака промени, Путин също е на синедрина човек, с турция е все едно с евреите, те и турците са едно племе - хазари, остава възможноста за Балканско единство, въпреки враждите натрупани през вековете. Това е и единствената възможност.

20

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова неочаквано и абсурдно е направил Тръмп?ООН когато създава Израел и Палестина през 1948г. Йерусалим/западен/е столица на Израел,а източен Йерусалим на Палестина.Сега ООН и НАТО,да натиснат Израел да се изтегли от източен Йерусалим и окупираните Палестински територии,ако Израел откаже,да му се наложат санкции и да бъде бомбандиран!!!

19

Анонимен

преди 6 години

За да пише човек по тази тема трябва да е прочел поне един том от историята. Виждам много от тук изказващи мнение че не са прочели и един лист от историята за израел и палестина. Всичко започва от далечната 1947 година. Някой от вас бил ли е роден тогава? Едвали защото щяхте да знаете как насила са заселени евреите на палестинска земя. А след това евреите започват да окупират земите и истласкват палестинците в една ивица тя се казва ГАЗА. Вие ще се съгласители да ви окупират и направят гето?

18

Осман

преди 6 години

Бойко и сабя да мята, и бухалка да мята все тая. От него нищо не зависи. Той отива там да си оправя негови лични работи.

17

Осман

преди 6 години

Не обиждам. Просто виж картата на Израел. Палестинците са в едно гeто. Защото онези имали библейското право да живеят там. Индианците също имаха право да живеят по родните си земи ама вече ги няма както и доста племена в Латинска Америка.

16

Буба лази

преди 6 години

*** само от бой разбират. Които не разбират, не оцеляват.

15

Осман

преди 6 години

До Хюго БосСаудитеца също е мюсюлманин нали. Ама е добър нали? Е, той си плаща за спокойствието. Ама кой създаде Сирия и Ирак? Това са бивши османски провинции населени с араби. Виж им границите. Прави линии. Създадени от Запада. Е, какво търси Запада там? Ама мюсюлманите мятали камъни? Напирали към Европа. Защо запада се бърка в близкия изток? Защо унищожиха Либия? Искали демокрация. Ами да демократизират Свазиленд и да свалят диктатора Мсвати 3-ти ама там няма петрол нали? Лицемери.

14

До 13

преди 6 години

И по каква причина българите трябва да дме на страната на исляма? Разбираш ли какео ще стане ако Йерусалим се управлява от ислямска администрация? Сещаш ли се че ще се случи с църквите каквото се случва навсякъде в арабските страни с църквите..

13

Хюго Бос до осман

преди 6 години

Няма какво да чета- арабите са натрапниците там. Как пък не - Светите Земи да бъдат под ислямска власт? Невър. Където стъпи религията ти, и настъпва Мордор. Не разбрахте ли, че никъд не сте желани. Има 20 ислямски държава- да ср изнасят там? Като ме обиждаш, само доказваш думите ми за вас...генетично не сте ни на нивото

12

Трол

преди 6 години

Предлагам плюещите по палестинците (т.н. араби) да изгледат един филм от 2012 г. от Северна Корея, нарича се "Пропаганда"! Там има много интересни кадри, какво правят "милите" евреи с изстрадалия народ на Палестина. След кадрите искам пак да наречете евреите хора...

11

Осман

преди 6 години

До Хюго босИдиoт. Специално за Израел чети. Имаш интернет. Виж кога е създадена. Защо е. Създадена. От кого е създадена. Ако си голЕм патриот и утре дойдат 10 милиона да речем "тракийци" или "римляни" и ти кажат "тези земи ни принадлежат и те заградят в гeто какво ще правиш? Ще се радваш ли?

10

Анонимен

преди 6 години

Израел и Великобритания са колонии на САЩ. Без САЩ са никой. Както бяха никой срещу Германия.

9

хюго бос до осман

преди 6 години

Няма разлика турчин, арабин, рохинга- религията ти е проблем. И я пак? Кой пали война? Ков иска калашников и започва да мята камъни и да взривява? Освен ислямските оркоподобни, други няма. Единствените терористи сте вие, ислямистите. Навсякъде сте натрапници- и в Европ,а и в България, и в Израел.Какво правите в неислямски държави? толкова ислямски кочини, какво правите тук??

8

Анонимен

преди 6 години

Палюстинцити всичкити в Ивицата Газа. Това е мечтата на Израел. Тогава ще признае Гетото Газа за държавата Палестина.

7

хюго бос до 2

преди 6 години

Подкрепям ти мнението, но вместо Англия напиши Китай. Англия беше каквото беше. Виж Китай много много не обича ислям и ги тепат за най- малкото нещо. Даже изпъдиха една голяма част към Узбекистан и всякакъв други Шит-стан със забрана да се върнат.