64

Анонимен

преди 6 години

Пуч за демона, пуч, пуч!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Отидоха по дяволите още няколко милиарда долара от "братският съветски диктатор-путин"! Този и...Д не спи, само се чуди как да запали чергата на някой народ!

62

Анонимен

преди 6 години

Ами вземете медиите се доуточнете . Вчера пак писахте хиляди, а по тв казаха стотици протестиращи . А онзи ден на независимостта са били де факто 400 хиляди .

61

Анонимен

преди 6 години

От Мадрид твърдят, че те са най-малко 35 хиляд, а според силите на реда в Барселона, докараните протестиращи са не повече от 4 хиляди души.Ла Гуардия Каталуня ги пази да не бъдат линчувани от местните жители.

60

Анонимен

преди 6 години

До всички нормални: това не са ***, а добре организирана руска пропагандна машина, действаща на територията на целия ЕС! Не се поддавайте на провокации и не се оставяйте на ерозионните им послания, те целят да разединят Европа! Нека ме наричат ***, платен американски предател, гербераст и каквото щат- никое от тези неща не съм и те го знаят, но анонимността(относителна) на интернет им позволява да си правят каквото си поискат

59

Анонимен

преди 6 години

Рахой само тая жалка масовка ли успя да спретне. Живял съм 14 години в Барселона. Никой не се чувства испанец и не иска испанците.

58

Анонимен

преди 6 години

Поредната фейк нюз. Истинският митинг на Каталуня беше вчера.Това са проправителствени мажоретки, докарани сутринта с 4 влака и 25 автобуса от Мадрид.

57

Оправете сметалото

преди 6 години

Не десетки, а много стотици хиляди (дори според местните власти са над 350 000, а в действителност много повече ), и това вземайки предвид, че като цяло са по-слабо активни от сепаратистите, понеже са предимно хора мирни и нетърсещи конфликти ! Не знам защо българските журналисти се опитват да омаловажат това - виждам някои медии, които едвам са го отразили ( като "великите" новинари от БЛИЦ например), или информират с половин уста, намалявайки драстично броя на участващите !

56

Анонимен

преди 6 години

Путин когато нападна Украйна заграби Крим и разплячкоса Донбас, поне беше измислил малко по приемлива причина от Пучдемон за нападението, че украинските фашисти и бандеровци карали малоyмните руснаци в Донбас и Крим да учат украински. Пучдемон изтъкна като причина да напусне Идпания и ЕС това че испанските фашисти вземали повече *** от Каталуня отколкото можела да харчи тя за себе си. Хвани единия и удари другия. Тия двамата гoвнишари докараха нещата в Европа до пълен абсурд.

55

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да бленувате, няма да се разцепи Испания.

54

Анонимен

преди 6 години

- пропуснали сте да уточните, че снимките са от Мадрид, а не от Барселона.Това са проправителствените подлизурковци.

53

Gaskoing

преди 6 години

Нещо не ми се вярва да е така да подкрепят единството на Испания? До скоро искаха да са свободни... Тая работа взе да намирисва

52

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

отдавна е време интернационализма и сепаратизма да бъдат приравнени с национал- социализма.

51

до 52

преди 6 години

Типично по Путин-ски и Ердоган-ски, предпочиташ да си затвориш очите пред истината и да я наречеш с грозно име, надявайки се, вече да е лъжа.

50

Трол На ГЕРБ

преди 6 години

Е колко много платени има на този митинг.

49

Анонимен

преди 6 години

Някой от руснаците живеещи в България, би ли споделил, какво ги кара да са тук, какво ги кара да са толкова сляпо влюбени в безумния авторитарен-полукомунистически строй властващ в Русия, както и защо толкова много мразят свободна Европа, след като са предпочели да живеят точно там, а не в матерната им страна? Също, какъв е смисъла, по цял ден да киснат по форумите и да ни убеждават, колко е грешна Европа и колко е права Русия? Ами няма как да стане, границите са отворени и сме видели кое как е!

48

Анонимен

преди 6 години

половината от тия дали не са дошли с автобуси и самолети от вътрешността на Испания?!? евтини ченгеджийски номера, знаем ги как се правят тия митинги...

47

Лъжци!

преди 6 години

Митингът е в Мадрид.

46

Анонимен

преди 6 години

4 млн гласували за отделяне, некви 300 хилки неще ли! ами марш към мадрид!

45

Анонимен

преди 6 години

Това е само пропаганда!Каталуния работи, а Мадрид мързелува. Не са им длъжни!