32

Щирлиц

преди 6 години

Още един "експерт" с висшО образУвание.

31

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток(с тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син) от комунистическите правителства.

30

Анонимен

преди 6 години

Р. Овч. и неговата "партия" (секта) иска да л'апа още. Малко им беше 1 млрд.А тук червените *** за някакви стотинки като папагали повтарят опорните точки на сектата.

29

Бахур

преди 6 години

Виктор Аврамов е специалист по "счетоводен мениджмънт" каквото и да означава това ....обаче като му платят да пищи срещу Българските интереси веднага става експерт и то по енергетика .... от която той и понятие няма ....каква е "пазарната" мотивация на САЩ да субсидира Тесла например ?и веднага "експерта" започва да говори за внос на ток от Украйна - демек да помогнем на хунтата с нашите пари

28

Анонимен

преди 6 години

Германия след няколко години като си затвори централите и спре дизела ще има нужда от много ток. Няма само на перки и слънце да карат я :-) Стройте има кой да купува.

27

Анонимен

преди 6 години

25 Има предостатъчно време когато да се използват и да се акумулира енергия която не се използва за да покрива останалото време

26

Анонимен

преди 6 години

Защо аз като дънакоплатец да плащам втора централа след като немога да ползвам тока неограничено ??? Нали е наша ? Нали нашите родители и техните са е платили ? Защо сега аз немога да ползвам тока неограничен и евтин ? А всеки купува дурва, въглища и пелети ? Или се топли с онова подобие на нещо - климатик.

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ тъмното ли на солари или зимата, бе "експерте"?!

24

до 17

преди 6 години

Тока е 20 стотинки защото след 20 години тая централа трябва да се разглоби и утилизира. Това струва два пъти повече от това да се построи, тия пари от сега ги събираме.

23

Анонимен

преди 6 години

21 а защо не на солари

22

Тежък Сокол

преди 6 години

17 Имай предвид, че токът на Козлодуй отива за ИЗНОС иначе няма да е конкурентен износът ни. Ти не ползваш ток от Козлодуй . Ползват го ПЕТИМАТА ЕНЕРГИЙНИ ОЛИГАРСИ които лапат и папкат

21

баси

преди 6 години

Заради такива "експерти" ние ще сме първата държава с електромобили с въглища...

20

Р. Овч.

преди 6 години

Р. Овч. не харесва това. Р. Овч. обича платени ядрени реактори на склад.

19

Анонимен

преди 6 години

Турция строи, защото има нужда. Не са имали комунизъм и икономиката им се развива.

18

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли защото аз разбрах едва днес че бюджета на РОСАТОМ за 2016 е бил 50 млрд рубли а нашият превод към тях е за 40 млрд рубли . Тоест ние сме основният контрагент за 2016 . А освен всичко друго Росатом прави и ядрени бойни глави и сигурно все някоя е насочена към нас. ПЛАЩАМЕ СИ ДА НИ ЗАПЛАШВАТ

17

Анонимен

преди 6 години

Имам въпрос . След като Белене щяла да се избие за 20 години ( според очилатия хамстер ) : Защо тока на Козлодуй , не е 0.02 лв в момента ??? А плащаме 20 стотинки и мръзнем ?

16

Анонимен

преди 6 години

A защо са ни роми? Енергийно и финансово изгодно ли е това? Да ги използваме като твърдо гориво в казанките за ракия, или като добавка към фуража и костено брашно. Или труповете им да бъдат ползвани като пълнеж за стена по границата с Турция по подобие на Китайската.

15

Анонимен

преди 6 години

Турция строи 2 броя АЕЦ и няма да има нужда вече от нашият ток. Няма на кого да продаваме.

14

Анонимен

преди 6 години

Платихме едни пари на Русия за да могат едни комунисти от БКП и "Единная Россия" да се нагушат.А и руснаците си взеха парите и искат още. Тяхното лоби си работи.

13

Анонимен

преди 6 години

TVA PRODAJNONLEINO KO RAZBIRA OT TOK?