56

Анонимен

преди 6 години

симпатяга е тоя кимчо, когато се смее... :))

55

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА НА САЩ!

54

Ким III

преди 6 години

Ах че радост е голямаДа дърпаш котето за опашката.

53

Анонимен

преди 6 години

По интересното за което по обясними причини в не пишете се е случило след изстрелването на севернокорейската ракета-След пуска на севернокорейската балестична ракета от територията на ЮКорея бяха изстреляни две американски ракети тип прихващач ,които трябваше да свалят ракетата на Пхенян ,,като първата пропусна целта ,а втората още след пуска е показала дефект и е паднала в океана. Това съобщиха Евроюз тази сутрин /Толкова за (доброто) американско оръжие

52

Анонимен

преди 6 години

51, точно на Епъл много зле ще му се отрази ако ЮК изпадне от класациите, за домашно разбери защо. А този от снимката скоро ще полегне сред киселото зеле с едно лимонче в устата

51

Щерев

преди 6 години

МИРИШЕ МИ НА КРАВЕШКО ЕВРЕЙСКО АКО.

50

ОК

преди 6 години

АЙДЕ, ЧАО, С ПРОСТАЦИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯ! ЧЕТЕТЕ СИ ТУКА ПОВЪРНИТЕ! ТО Е КАТО ГРАДСКИ *** ТУУК! ОТВРАТ1

49

Факт

преди 6 години

САЩ имат остра нужда от поне една победна война,пък било то и срещу мижав противник!Реномето трябва да се поддържа!На практика Америка е като голяма рекетьорска банда-трябва да разбива чат-пат по някой магазин,та другите да продължават да си плащат такса "спокойствие".Има и друго-една война в региона ще спука гумите на основните икономически конкуренти,т.е. ще има и пряк финансов ефект.А Ю.Корея направо ще изпадне от класациите.Представете си как това ще се отрази на Епъл,да кажем.

48

456

преди 6 години

Усещам как ще има известно мълчание от страна на Япония, ще го оставят да си поиграе и после всички ще се събудим с наиграл се Кимчо..

47

Анонимен

преди 6 години

hhh

46

Анонимен

преди 6 години

Имали ядрено оръжие и ракети народа ти може спокойно да спи иначе чакай Америка да те демократизира и да ти разпокъса страната ти на етническа принадлежност

45

от 46

преди 6 години

Баща ми яко ме насилваше в мазето, но не така, както попа в задната стаичка на чаршията. Иска ми се някой секси руснак пак да ми го хака, яко да ми го хака в клапата сексуална.

44

Анонимен

преди 6 години

Това е ясен намек от Русия и Китай към Америка,да не си и помисли да си навре носа там както направи с арабските страни и остави след себе си разпокъсани държави и милиони убити

43

до 40

преди 6 години

Ето резултата от психическата атака на Ким. Не само в САЩ са полудели но и в софия сороските драскачи тотално изперкаха и започнаха да вземат двойни дози.

42

О, наркомана

преди 6 години

Наспа ли се вече?

41

****

преди 6 години

При положение,че граничиш с Русия и Китай,можеш да се чустваш по уверен и сигурен от нападение,от срана като САЩ,защото станели някаква грешка,и бъде ли засегната някоя от тези страни,а недай си и да има убити хора,или разрушени згради,тогава ще има страшни последици за краварите,за това само заплашват.

40

съндърлъ мъндърлъ

преди 6 години

Ами то по изчисления на Юж Корея присъединяването на Севера ще струва над 1 трилион долара , тоест почти невъзможно.Така , че тук-там радиация на север и по малко народ, няма да е толко зле.

39

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще прекормят севернокорейските ***, а живите останали ще завиждат на умрелите! Мачйак, чичо Доналд, накажи комунистическото дебело лоено топче!

38

до 22

преди 6 години

Тук да не е бюро информация.

37

Aло 34

преди 6 години

новинaтa я имa бе пич,дaже вече остaря,aмa ЮК нямa ядрено оръжие,a рaкетите и сa допотопни,зa рaзликa от тези нa Ким!