10

Анонимен

преди 6 години

какво ДНК бе, какво общо има това с казуса за наследство и башинство, то може бащата да е бил дарител на *** или майката на яйцеклетки и да има по ДНК експертиза сумати наследници, отделен чисто морален въпрос е как може да имаш желание да създадеш съвсем умишлено дете полусирак.

9

Анонимен

преди 6 години

Кви казуси бе пич, ако има шанс да се роди детето, ще бъде единствен наследник...ако нещо случайно се закучи работата тогава има ДНК екпертизи... И те така, спокойно...

8

Анонимен

преди 6 години

а тия дето толкова сте ЗА, задавате ли си въпроса това дете чисто юридически с какъв баща ще се води, чия фамилия ще носи, ще се явява ли пълноправен наследник, и въобще ако се разрешат подобни неща наясно ли сте за в бъдеще какви чисто юридически казуси могат да възникнат, в т.ч. и опити за измами при подялба на наследство, това е сериозен въпрос и не трябва да се решава от гледна точка на емоциите на конкретна жена

7

Анонимен

преди 6 години

".......по- добре кастрирайте когото трябва,ама не се сещате за кого става въпрос,нали?Как да ги кастрираме? Много са бързи....нямат постоянен адрес...и са под защитата на Брюксел!

6

Анонимен

преди 6 години

а ако беше забременяла седмица преди смъртта на съпруга,какво ? ще и го махнете ли? по- добре кастрирайте когото трябва,ама не се сещате за кого става въпрос,нали?

5

Бай Х

преди 6 години

не само безмислен много вредна разпоредба водеща до тежки последици едно семейство, което е искало да има деца и при наличие на такава възможност да им бъде отнета тази възможност, единствено поради факта, че единия родител е починал, въпреки, приживе изявеното му желание да има дете ........и още нещо, това е регламентирано с "НАРЕДБА", тя се издава от съответния министър и може да се промени в рамките на няколко седмици .... въобще не е тежка процедурата, както се представя на обществото

4

Анонимен

преди 6 години

Нишата на липсващите български бебета...ще се запълни с ромски!Евтино...без скъпоструващо инвитро...и безплатно!

3

65

преди 6 години

Ама,цитирайте ни този закон дума по дума,ние просите да разберем.Чета едно и също_било нарушение.На въпроса ,,дали това може след години да е спор за наследство?Той отговори уклончиво,,може би.

2

колко жалко

преди 6 години

Цялата ни работа такава. А ако знаете колко безсмислени закони има за поправяне или премахване... Интересно,че законите,които трябва не се спазват,а тези ненужните се спазват!

1

без_име

преди 6 години

какъв закон?