211

Анонимен

преди 7 години

До за сърбите 229 Заради Хитлер ли Русия подари български земи след края на османското робство?Заради Хитлеристка Германия ли,Русия накара Сърбия да ни нападне в гръб през 1885?България се вклъчи в последната фаза на Втората световна война и обяви война на Хитлеристка Германия,даед жертви,но Русия не отчете това,за да може да ни ограби,както направи цели 45 години.Да избие нащата интелигенция и подари западната ни авиация на Сърбия.

210

Анонимен

преди 7 години

Как русофилите станаха и тюркофили.

209

Членска карта №7

преди 7 години

До за сърбитеПосочете кои наши земи загубихме в полза на сърбите след ВСВ!Абе, хора, четете малко преди да пишете глупости!

208

Членска карта №7

преди 7 години

до 222Ами, кой ни е виновен като залагаме на ЕС и САЩ.... Пръста си няма да мръднат за нас. Само гърци, сърби, румънци и руснаци ще се почувстват засегнати, ако Турция се върне на Дунав или поне до Стара Планина....

207

Анонимен

преди 7 години

До Росен Плювналиев 224 Вече нелепа Брена е стара чанта,която се стовари насцената,като падна при последния си концерт у нас,с външен вид,като на травестит,да ме извиняваш.Ромката и вдовица на главореза Аркан,също е политически проект на Сърбия,за влияние на Балканите,да се чуди човек на плиткоумните ни сънародници,които ги слушат.Останалите,благодарим на Бога,че не сме създадени чалгаджии,любители на сръбската музикална помия.

206

за сърбите

преди 7 години

Тъжно е да с признаем, че нашите земи на Сърбия ги даде мирния договор от Втората световна война.Дадоха им ги защото те мъжки се биха срещу германците.Взеха ни защото ние бяхме *** на германците.Нека да си признаем и да спрем да се подлагаме.Сега сме *** и на САЩ, и на Германия, и на брюкселските чиновници...

205

Мнение

преди 7 години

Абе тоя защо му публикувате снимка на президент от президентството. Отдавна не е такъв. Може и да му е мъчно, но е така. Дайте му снимкснимка от неговата дупка, от където маяучи

204

Анонимен

преди 7 години

България е членка на НАТО от 13 години и на ЕС ,от 10.Само това ни защитава от сръбския сепаратизъм и националшовиницъм,който е все жще жив,от турския нюосманизъм,както и от руската окупация.Драскащата тук,червена глутница-български предатели,няма значение за българската ориентация,което се вижда на изборите.

203

един там

преди 7 години

До анонимен 215, Напълно те подкрепям! Крайно време е да ги изгоним тези противни руснаци от България! Стига са грабили губернията, за каквато ни имат! То не стига, че вода им плащаме, ток, ами сега и златодобива ни заграбиха! Кога ще почнат да се отчитат най-накрая тези руснаци колко точно ценни метали добиват в България питам аз?

202

Росен Плювналиев

преди 7 години

Сърбия прати Лепа Брена точно около изборите за да проповядва югославска пропаганда за "Южен Тек"! Македония открадна 150 000 БГ "пасоши" и сега също ще влияе на изборния процес! Даже не изборите за Европарламент ще влияе!

201

до зомбираните ГЕРБ

преди 7 години

Я някой от вас да каже какви са "евроатлантическите" ценности?С какво те са по-добри, по-различни от нашите си български ценности?Ама то даже никой е знае какво означава тази измислица.Всеки който ми каже "евроатлантически", а не български път е национален предател.

200

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7 218 Не,да погледнеш в реаноста.90% от сърбите все още сънуват Велика Сърбия,маскирана като Югославия и вярват,че ще "си я върнат"с помощта на Путин.А това означава сръбска доминация на Балканите и отнемане на още български територии.Тяхната лакомия за такива е рпословична,независимо,как лъжат ЕС.Първите им почощници в БГ,са продажните комунисти/социалисти.

199

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7 219 Същите думи ги казва и лицемерният Вучич в Сърбия.

198

Анонимен

преди 7 години

До един там 204 Икономическите субекти в България,като ЧЕЗ,която е на чешките созиалисти,братя на нащите и други,се подават на контрол от съответните органи,но руската окупация,сръбските кланета и сеператизъм, и македонската кражба на българска история и преследване на българите в БЮРМ,не се подават на нищо,освен на сериозна отбрана и изолация от наща страна.Добре,че драскащите тук български изменници са малко и от тях нищо не зависи за евроатлантическия път на България.

197

Членска карта №7

преди 7 години

до 217Не сте прав! Точните Му думи бяха-Кот каже Германия...!

196

Членска карта №7

преди 7 години

До 215Доста въображение се иска да разделиш НПО-тата от главорезите...

195

Анонимен

преди 7 години

да, в общуването между държавите, между хората винаги има взаимно влияние. И точно това е целта на общуването.Но САЩ и Брюксел направо ни заповядват.Дори Тато никога не казвал за СССР това което тъ_пунгера Бойко Борисов повтаря всеки ден:- каквото ми кажат от Брюксел;- каквото решат Началниците....Никой в нашата история не е унижавал така публично България и българите.Жалко, Нинова им каза, че не са ни началници, но не я допуснахме да ги изрита

194

Членска карта №7

преди 7 години

до 214Електорошокове, биха ви върнали в реалността!

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 213 Как може да сравняваш,дейноста на фондации и неправителствени организации,със сръбските главорези и сепаратисти,с руските агресори и окупатори,със бюрмските крадци на българска история,които драскат по български средновековни ръкописи,замерват български делегации с камъни и рушат паметни плочи на български герои?Само комунистите от БСП,са способни на това,те продадоха Македония и българите там.Те направиха от България руска губерния.

192

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен до 201 209 Сега говорим за България.В момента,Русия разрушава Източна Украйна и Сирия,превръщайки ги в развалини и избивайки невинни хора,вкл с химическо оръжие.