74

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНяма нужда да спориш с *** за кражбите по време на "соца".За тях присвояването на държавно, общинско или дори частно (каквото почти нямаше) имущество или средства за производство, материални запаси и т.н. ИЗОБЩО не е кражба.Тогава то бе издигнато в национален спорт."Мъдрости", като - теме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжа, че работя бяха на почит.

73

Анонимен

преди 7 години

Що поповете не си гледат скъпите лимузини и малките момчета а се месят навсякъде. Колко *** народ вярват в божества, на забравяйте че религията ни е наложена с меч.

72

Анонимен

преди 7 години

До *** до Един българНе, но те са най-кресливи, а и им дават трибуна по медиите, които са почти монополизирани от мафиотските пеефски слуги.

71

Анонимен

преди 7 години

До 95 По ВРЕМЕТО НА СОЦА СЕ КРАДЕХА И ЧИСТАЧКИТЕ ОТ МОСКВИЧИТЕ. Прочети песента На ТОДОР КОЛЕВ

70

Анонимен

преди 7 години

Сред правата им е и това по свой избор да определят в кое населено място да се установят и да положат основите на своя нов живот,....................аз си определям италия. харесва ми там. господин кортезе ще съдейства ли?

69

Циник до Един българ

преди 7 години

Колега...стопляш ми сърцето!Мислех, че у нас са останали само носталгични посткомунистически ***!Поздрави от Франкфурт!

68

Анонимен

преди 7 години

Имат право на живот!.........в италия!и без това там ги събират с лодките!......тук всеки се меси - турция,италия...меркел от германия......... хайде стига вече!

67

Анонимен

преди 7 години

ДО 95 ИСЛЯМА Е 650 години СЛЕД ПАПАТА . Исляма взима някои кеща от католицизма. Прочети повече.!

66

До 1 българин от 78

преди 7 години

В продължение по темата ще добавя, едно време нашенците, които бягаха на запад, стояха с месеци затворени по лагери, зад огради и охрана. И тези, които знаеха защо са там оставаха, докато им се уредят нещата. Въпреки всичкото.От друга страна, след македонските въстания в началото на 20-ти век, Балканската и ПСВ, въпреки глада, мизерията и недоимъка, нашите баби и деди са приемали и намирали място за бягащите от войната. Сигурно са се страхували за утре-то и насъщния, но са били и солидарни.

65

Анонимен

преди 7 години

Щом беше (и е) според няКОИ много убаво в соц "рая", що аджеба всички сАвецки *** изпращат ко.пеленцата си все в САЩ, Холандия, Англия, Франция или Германия?Комунолицемерието, наглостта и безочието са безмерни.

64

Анонимен

преди 7 години

До Един българинИскам да има една машина на времето, да вземе всички младежи и да ги върне само за един ден в онова "чудесно" време което хвали трола 90 и 91. Да ги върне в празните магазини, да им режат косите защото са дълги и панталоните долу ако са широки. Да бият печати по бедрата на момичетата ако полата е къса....В заведенията "чуждата музика" да е само руска. Една -единствена програма по ТВ а в петък рускаааа!!!! Това искам. И като се върнат да убият с камъни тролововете скапани

63

е да

преди 7 години

Е как да си чул ,аз съм чул ,Франциско и Бенедикт само за тях се молеха.Ядец ...........Исляма мачка всички там ,това е дехристиянизиране на района,защото те вече са населили и Европа .А Византия е дестабилизирана след 1071 от турците.След тоя удар така и не става първокласна сила и плаща на кръстоносците да я бранят.Имало е призив към всички рицари в Европа .......Абе страшна работа. Много рицари са се наемали в армията ,отделно от кръстоносците и техните кралства на изток .

62

Циник до 92

преди 7 години

Браво! Коледа се празнуваше "нелегално" в комунистическия рай...на банани, и портокали ...САМО ПРЕДИ НОВА ГОДИНА!

61

хихи

преди 7 години

Абе история.Рицарите са превзели Константинопол познайте заради кого .Папата ,не ,заради Балдуин готвещ се за поход във Египет,не.Заради един византийски принц,който искал да свали чичо си .Обещал несметни пари на Балдуин да може да си плати похода до Египет.След това като станал Василевс се оказало ,че нямало пари .Балдуин обаче не знаел това и сметнал ,че е измамен .Следва втория щурм и подялбата на Византия.В това време папата мислел ,че рицарите вече са в Египет и са превзели исляма. Е такив

60

Анонимен

преди 7 години

Незнам ,какво е казал папата,но до преди 7-8г.в Сирия и Ирак имаше православни християни,сега май вече няма.Не съм чул папата да се е изказал в тяхна защита,още повече ,че Сирийската Антиохийска патриаршия е по-стара от папската християнска общност.

59

Циник до 83

преди 7 години

Ъхъ....виж какво става в Германия , и Франция...докато са малко - муслитата имитират смирение....като се нароят - което могат най-добре - започват с претенциите!Правят си "периферни общества" и признават само корана, и шериата!Колкото Мьоленбек е Белгия ..толкова и Берлин-Кройцберг е Германия...и куп френски предградия са Франция!Браво на Урбан!

58

Анонимен

преди 7 години

Ето това искат от ДОСТ и ДПС -католици и православни да се мразят.Така са превзели Константинопол 1453 .Ако след 500 г някой човек от бъдещето види Рим в ислямски стил да знаете-за това ще да е----Константинопол е бил първо превзет от кръстоносците от 4 поход. Това е след схизхмата 1054 година. И те са отслабили империята до такава степен че никога не се е въстановила.

57

don

преди 7 години

Когато в Сирия Ирак избиваха християните и рушаха православните храмовеВатикана мълчеше. Да защо за тях източно православната църква е трън в техните очи.Те просто подкрепят ИДС тези действия представителя на католическата църква в Белене който е доказан шпионин и е там заради строителството на АЕЦ семейството от Сирия му е за прикритие на едни представители на ИДЗа си ходи от България и да не заплашва своите миряниКатолическата църква се тресе от гей скандали а той е доказан гей - педофил

56

Bad Company

преди 7 години

Направо ми се повръща като гледам как руско-комунистическите *** се правят на големи "християни". Абе хора, това са синовете и внуците на същите които взривяваха църкви бре!! А не помните ли, че по комунистическо Коледа нямаше! Беше си най-обикновен работен ден!! Бащите на същите тези ***-"християни" обикаляха пред църквите да слухтят кой ще иде свещ да запали!! Баааааааааааааааааси наглостта тролска! Да оставим настрана, че половината попове бяха агенти на ДС.

55

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е че като не става на неговото, какво прави свещеника. Тръшка се и казва отрязвам всички бедни като са такива ксенофоби. Много католическо. Просто браво.