45

Радко

преди 7 години

Точно за това падна главата на Местан. ДОГАН НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЛУГА на Ердоган. А Местан е турска ***.

44

Анонимен

преди 7 години

50, Слави Бинев никога не е бил атакист , а една продажна оттррепка! Като оня *** Христо Бисеров-

43

чужденеца

преди 7 години

След като такава подкрепа се осигурява от Турция то ясно е че партията трябва да се забрани,това вече не е Българска партия а явна намеса на чужда държава в оправлението на нашата родина.Къде са институциите и тяхната реакция?

42

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ искат турски език и автономия в Кърджали, Хасково и Добруджа.

41

Абе

преди 7 години

А тоя сюртюк местан не може ли да го екстаридат за антидържавни действи яи тероризъм? Да си ибрикства на ердоганя от близко! Ех Бай Тошо... куха кратуна си беше, трябваше всичката тая *** да из разкараш от тука през 70-те!

40

shamandur4e

преди 7 години

sabudete se bg politizi.mozak li nemate v glavata si.parlamenta da glasuva za 6-st mese4na usednalost za damogat da sprat tazi turska*.badete gqvkavi.

39

параламент

преди 7 години

До Анонименче Дал-взел партия на китайците ли беше ?то и в Германия очаквали само гастърбайтери, но вместо интеграция - дуйсбургски проблеми и претенции

38

Анонимен

преди 7 години

ДПС не е турска партия. Дори атакистите се вливат в нея.

37

До 39

преди 7 години

А какво лошо е направил турчин в България?

36

3 турски партии

преди 7 години

Ще има коалиция на ДПС с ДОСТ и с турците от Реформаторския блок на Кънев.

35

FAKE news

преди 7 години

Вие още ли не сте разбрали, че България и Турция се контролират от едни и същи хора и те не са турци, а евреи!Това си е чист театър дето го правят в момента!

34

А Н Т И

преди 7 години

За съжаление, битката за България ще бъде спечелена с бейбибум, както в Косово !!

33

фаспауза в ложата

преди 7 години

До хм..ти да видиш, трипълейджънт Савел Зидаровическиоглу срещу агент Сава за порциите

32

Анонимен

преди 7 години

Над 2 милиона българи НЕ гласуват. Така вкарват турските партии в парламента, като им се вдига процента над 5% от гласувалите.Когато не гласуваш значи пускаш вот за турски партии. Това е математика ...сметайте.

31

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже след толкова проруски партии в парламента на държава в която исторически не живеят руснаци, но живеят турци да влезе и една протурска.

30

гошо

преди 7 години

Защо българите в България са дискриминирани и имат по-малко права от българските граждани в чужбина.Какво имам предвид. В България ако искаш да гласуваш в избирателна секция трябва или да си вписан там от години или трябва минимум месец по-рано да се впишеш по строга административна процедура.Българските граждани извън БГ, напротив, могат в денят на изборите да се появят в секция и да се впишат в избирателният списък. Защо тази разлика???Защо в чужбина могат да се впишат в деня, а в Бг не???

29

Анонимен

преди 7 години

Всички Българи да гласуват МАСОВО. Така процента,ще им стане минимален !Вместо да плюете водете война с вот!

28

Д. Димитров

преди 7 години

На 25 и 26 да се затвори границата с Турция. Да се приеме закон, който да не позволява двойно гражданство на българските граждани. И нека сами изберат, искат ли да са българи... ако не искат да се отказват от гражданството си и да приемат гражданството на друга държава!До кога?

27

Анонимен

преди 7 години

Червен Кънчо какво прогнозира?

26

хм..

преди 7 години

Защо МВнР мълчи гробно ? Не е ли това намеса в управлението на България ? С това изявление на турски министър се потвърди, че ДОСТ е протурска партия и всичко НЕДОБРО за България може да дойде от нея.