209

Анонимен

преди 7 години

На всички тия в преспите сега по една яка глоба. Трябва да знаят, че като държавата каже "Не пътувайте с личните коли" това значи, че не се пътува." Може ли да тръгнеш в това време с деца ... ***, здрави глоби ви трябват.

208

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов и тумбата му тиквочи са виновни за тази катастрофа. Да се оправят сами. Жалко за Потърпевшите, които станаха поредните жертви на престъпната немърливост на Борисов. Потърпевшите трябва да съдят разсипаната от Борисов и тумбата му тиквочи Държава заради престъпната немарливост.

207

Анонимен

преди 7 години

Защо ГЕРБавия айтоски кмет лъже, че всички били извадени от преспите, като телевизиите се свързват директно с бедстващи хора, до които не е стигнала никаква помощ, дори информация нямат!?

206

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

ал бънди да зима един от куфарите, да зареди въртолета на лукойл, и да ходи да вади хората от преспите. а не като в хитрино като угасне всичко да го извади голем и мек и да го удари от масата в желанието си да потопи кораба.

205

Бойко е виновен

преди 7 години

От сега алармирам да се утрои наличният състав по болниците,да се удвои леговата база ,че *** довечера ще порка и ще маа сланина,очаква се нов бум на инфарктите,Вие ,вие сте ДИВАЦИ.

204

Анонимен

преди 7 години

Тук има един много интересен момент: доста хора забелязаха, че когато Бойко Борисов е премиер, управляващите от ГЕРБ гледат освен да крадат нищо друго да не правят, осъзнали, че каквото пипнат става по-лошо. само дето когато се случи случка като тази, ГЕРБ са абсолютно неподготвени - нищоправенето тогава не върви, а те само това могат.

203

Анонимен

преди 7 години

Едно време Тодор кат затваряше пътищате не ревяхте,ходихте с лукава усмивка и викахте щом ги е затворил значи е прав,сега много сте се разпасли ве селяни,до оня ден вързвахте обувки на бригадирите от месокомбината

202

Анонимен

преди 7 години

Този човек използва всеки повод - весел и тъжен - за своя пиар. Хората се справиха с проблема и без него.

201

Анонимен

преди 7 години

задето Бойко излезна от София температурите в страната паднаха с още 2 градуса и снега се усили !!! ОСТАВКА и кафето ми изстина по-бързо от обичайното! ОСТАВКА х5

200

Чипа,чипааа

преди 7 години

Бедстват по пътищата а след празниците бедстват по болниците.Вие ,вие сте диваци

199

До 252

преди 7 години

Ти юагистрала през ада по натгео гледал ли си някога!? Да я затворят е немислимо а е на 2000м надморска и свързва канда с сащ! Американците дори не знаят че има зимни гуми!Разликата м/у тях и нас е че при тях некадърниците дето не си вършат работата мрът от глад! А при нас стават шефове,началници и министри!

198

socialen

преди 7 години

За Борисов гласува само един малоброен, ***, неграмотен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии, които са едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Тенденция силно намаляваща, както се видя на последните избори.

197

Анонимен

преди 7 години

*** ! Ако това е сняг и не могло нищо да се направи си представям в Канада как се оправят. Цялото му управление е един фарс. Милиарди теглят и завличат по незнайни каси и джобове , евросубсидии за свои фирми и хора и било много хубаво. Да ви пикая на евроатлантическите далавери, псевдоценности и пед...ия. Европейското бъдеще се оказа една лъжа за наивници. Тръгнали някакви *** чиновници в Брщксел и една изкукуригала корумпирана бабичка да ни налагат мнение и начин на живот. Уж били демократи а само ни заповядват и не ни искат мнението.

196

Анонимен

преди 7 години

незнам в скандинавските страни как се оправят без Боце, явно там си знаят че трябва да си седят само вкъщи, а тирове въобще пък нямат

195

Анонимен

преди 7 години

Зима е, кофти време, нормално е да има затруднения, но по-страшно са безхаберието и лъжите на властта, всички били настанени, раздавали храна и гориво, хората били обхождани и евакуирани, чистят, правят, струват, изобщо пред камерите са лъУви...а истината е пълно безхаберие и никаква заинтересованост, само стойки по телевизията.

194

socialen

преди 7 години

До 5Народът не е избирал неграмотния Борисов и тумбата му. За тях гласуват само едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или 6/7 от всички български избиратели, не иска неграмотния Борисов и не гласува за него.Прокопиев, Доган и Пеевски от Тройната Коалиция туриха Борисов начело на Нещото / на 13-главата олигархична Ламя в оставка, което незнайно защо някои наричат " правителство".

193

Анонимен

преди 7 години

Е, ясно е, че правителството на Бойко Борисов пак не е готово за зимата. Парите за почистване са усвоени от правилните мафиотски кръгове, но почистване няма. Пак гласувайте за същата мафия!

192

Анонимен

преди 7 години

Путин докара снега. Това е част от хибридната война. Питайте Митов и Плевнелиев.

191

Анонимен

преди 7 години

Във КИТАЙ имат Китайска СТЕНА и пази от навяване на снега, тука защо нямаме ???? ОСТАВКА ОСТАВКА

190

ДО 246

преди 7 години

Бойко е виновен заради Зимната Поддръжка на Пътищата . Не се дръж като *** .Хората бедстват с малки деца на Магистрала която е на 20 километра от Бургас , на 3 километра от Карнобат , краде се нафта и се показват едни и същи Камиони .При такъв снеговалеж и вятър се посипва сол , луга и пясък . Проблема е че няма камиони за тази дейност , Договорите са подписани за няколко приближени фирми и сега *** им лъсна .Дано Прокуратурата се самосезира и експертите да си кажат мнението .