26

boko bo

преди 7 години

Безпорно това е престъпление. Но също така и един германски гражданин от турски произход уби двама мотористи преди година помитайки ги с огромна скорост и Германия отказа екстрадицията му. Така, че този случай не е толкова ***. Два живота срещу счупена ръка. И тук си проличава ква пасмина са като цяло българите. *** и блюдолизци, но за чуждият интерес. Прочете коментарите, защо нямаше такива след отказа на Германия.

25

Анонимен

преди 7 години

Ей такива като тоя за по две кебапчета и една бира избират Тиквата на власт. И после българите му бият шута и след това тия с кебапчетата пак го избират. Вечен кръговрат.

24

///

преди 7 години

За нещастия на запад мислят *** за българи. Като бях е северна Италия, се заговорих с местни и те ме попитаха от къде съм, аз им казах, че съм от България, те ми викат - не е възможно, българите сте по-***. Та тръгнах да им обяснявам, че българина е едно а *** дето живее в България (и те го мислят за българин) е нещо съвсем друго.

23

Анонимен

преди 7 години

Едва ли ще приложат закона спрямо този - все пак той е от основния електорат на ГЕРБ. Те затова са се разпасали в България.

22

Анонимен

преди 7 години

Сега баба Меркел да каже как това нещо се интегрира. Защо не са го интегрирали там, след като от няколко години живее там?

21

Анонимен

преди 7 години

Сега патрЕотЕте ще гракнат как не бил българин. Е какъв е бе - да не би да е французин от Добрич.

20

Анонимен

преди 7 години

На 26 години и вече има 10 годишно дете, т.е. когато е правил детето е бил на около 15 години. Дали "жена му" тогава е била малолетна или да? Осъден ли е за педофилия, както изисква закона?

19

Анонимен

преди 7 години

Добре, че ще го съдят в Германия, че тук щяха само да го потупат по рамото и от БХК да му прочетат правата, но не и задълженията.

18

Анонимен

преди 7 години

То се знаеше, че е ром (правилната дума е политическо некоректна) . Станал е баща на 16, а майката е била най-малко на 14 години. С богато досие - типично.

17

Анонимен

преди 7 години

Е, явно беше още по видеото, че тези не са българи, а бълграски граждани, които не сикат да се интегрират, но вчера тпва го триеха тук. Учудвам се, че сега все още не са изтрили 90% от мненията - демокрация и свобода на словото пише в Конституцията, но в този сайт не са и чували за свобода на словото както е според Конституцията на България.

16

До Коментатор

преди 7 години

Нали? Особено оня зрител с бирата в ръце ;)

15

ZFix

преди 7 години

Бъдете сигурни, никъде из немските медии няма да бъде написано, че този човек е от ромското малцинство.

14

Анонимен

преди 7 години

Не само, че не трябва да спираме да пътуват такива, а да ги стимулираме, да пътуват, без право на връщане!Как може във Франция, като превантивна мярка, да отнемат гражданство, а в България не може?

13

DIDI

преди 7 години

ТИЯ СЪЩИТЕ НЕ СА НИКАКВИ БЪЛГАРИ!СРАМ!СРАМ!ВЕДНАГА ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ НАМЕРИ!

12

супер

преди 7 години

радвам св,че българинът е идентифициран и ще бъде наказан с цялат строгост на закона.

11

Хм

преди 7 години

Какво трябва да направим,за да спрат да наричат тия "българи",щото очевидно не са!?Подписка,референдум?????

10

Анонимен

преди 7 години

Нека сега БХК да отговаря за деянието на тези , защото благодарение на тях *** си правят каквото си искат ! Къде са сега тези от БХК, защо мълчат?! Няма ли да защитят контингента си !

9

Анонимен

преди 7 години

Сега всички плювачи на българите дали ще се извинят?--------За пред света тия също са "българи".

8

Петьо-Еврей

преди 7 години

Е ми нали настояват на интеграция на ромите нека да си ги интегрират

7

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка човекът не се оказа българин.