89

90

преди 7 години

Хора що изгонихте нашия месия и спасител бат Бойко? Човека остана безработен и сега трябва да го кара на помощи и да се записва на трудовата борса. Горкия как ли ще преживява? :) :) :)

88

Анонимен

преди 7 години

На германския експерт мога да му кажа, че ужасно се е заблудил. Тиквата нарочно издигна стругарката за кандидат за да загуби и така да има повод да си подаде оставката и да отиде на предсрочни избори, където вече ще се коалира с БСП за да има стабилно правителство, а не кавото е в момента.

87

Анонимен

преди 7 години

До 99 тонката Ако отидеш да работиш при. някой преуспял човек ,да не би да значи , че той по всички въпроси е компетентен и прав и не гони свой собствен интерес

86

Анонимен

преди 7 години

3 пъти по-точно (забрави за Росен Плевнелиев).

85

Анонимен

преди 7 години

Някви анонимници от дойчланд! :-) :-) правят псевдоекспертни изводи...

84

Иван Костов

преди 7 години

Народа даде в буквален смисъл червен картон на Бойко, а той оставка. Дано в следващия парламент не направи 3-то правителство защото това ще ми дойде в повечко.

83

Анонимен

преди 7 години

Радан се бил съюзил с Костов странно съюзяване

82

Анонимен

преди 7 години

А Германия как се опари с женската си карика....пардон, кандидатура в лицето на Меркел..... никой не може да се опари чак толкова зловещо.

81

Анонимен

преди 7 години

Няма да има КОЙ да се хвали сега.

80

БАБА КУНА

преди 7 години

КОГАТО В ГЛАВАТА НА ИНДИВИД КАТО БОКО ИМА САМО НАГЛОСТ, ЕГОИЗЪМ И ПРОСТАЩИНА ТОЙ НЕ СТАВА И ЗА КАРУЦАР.

79

Ролан

преди 7 години

Кой ще дава коледни добавки? Кой ще увеличи пенсиите на пенсионерите с 2 лева на година? Кой ще се хвали с магистрали и пътища и кой ще нахрани народа с асфалт? Кой ще краде от нашите данъци? Кой ще увеличи цената на винетките?Кой ще увеличи цената на тока?Кой ще окраде осигуровките ни за здраве и пенсия?Кой ще направи така че да работим до живот през право на пенсия? И най-важни въпрос КАКВО Е КОЛЕДА БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ? Не е вярно че на Коледа стават чудеса. БОЙКО ВЕЧЕ ГО НЯМА!ЧЕСТИТО ДРУГАРИ!

78

Анонимен

преди 7 години

Мачо се опари защото си повярва, че България му е бащения и забрави, че суверенът също има право на глас, колкото и много страх да има.

77

Анонимен

преди 7 години

Абе вчера народа се произнесе за ГРОБ - game OVER.Агнешките главички нагризаха тиквите .

76

Анонимен

преди 7 години

Не два пъти ,а4 пъти да не забравяме ,,еврокомисарката,, Румяна Желева и онази министърка с купената диплома в Германия

75

Анонимен

преди 7 години

PъБFuckutkata e nai jenstvennata Gerbalna poina edinino4ka mejdu mujkarecite u BeGeto, maina

74

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев имаше огромен късмет ,че срещу него беше Борисов / Цачева .Победата се "дължи "много повече на ГЕРБ ,отколкото на Радев !

73

Nive

преди 7 години

Polezen jiteiski opit.

72

ай се пе

преди 7 години

Мамка му, по-простичко да се изказват политкоментаторите, че банкянската тиква ще се блещи до второ пришествие що е то истаблишмънт. Такава думичка във Винету не е използвана.

71

Коментар 200

преди 7 години

Митьо Пищова обърна палачинката и вече нямал да се беси, но Бойко определено се самоуби с тази оставка въпреки че к'во общо има правителството с президентските избори.Грешка беше че издигна за кандидат жената-мъж.Ей тия жени му изядоха главата,Кристалина и Цецка му забиха нож в гърба.Цецо беше друго той така и не го предаде играе го като вярно куче.Бойко остави държавата в огромни дългове к'вото можа окраде и въпреки това се тупа в гърдите и хвали.Еми да е жив и здрав

70

На циганина(ром) пит

преди 7 години

Кой е най-богатият политик в БГ и ромът от Столипиново отговаря:Амиии Бойко БорисовПитат му защо той?:и ромът отговаря:Амиии нали ни раздава сумати паро по време на избори,явно той е най богатият в БГ