112

Анонимен

преди 7 години

Цачева влизала в битка.Така като я гледам,колкото и да ми прилича на мъж,генерала ще я нокаутира и във втория рунд.А за пенсиите на възрастните хорица си знаем-по 5 лв. на година и по 1,2 пържоли за Коледа и Виликден.Като на кучета.

111

Васо

преди 7 години

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя." Късно е либе за китка. Как сега се сети. 6г дрънкаш камбаната в Парламента.

110

К. Нинова

преди 7 години

Ние сме за промяна: затваряне на еврофондовете, разрушаване на магистралите - искаме тесни, кози и партизански пътеки - ние асфалт не ядем, да разрушим арена "Армеец" и всички спортни зали, площадки, училища и детски градини, да затворим пречиствателните станции - ние искаме селски нужници, какво е това саниране - искаме къщи от кирпич, не искаме ний "Едно време на Запад" ... - искаме "Угрюм река"... - ни е сме за промяна...

109

анонимен

преди 7 години

Радев снощи по БНТ каза :12 стратегически разработки съм подготвял при операции на НАТО,а сега ме навикват като комунист,като русофил и какво ли не.Когато някой от политиците е жертвал живота си в операции на НАТО може да дойде да говори с мене относно НАТО.Аз бъм българофоб и ме интересува единствено България да има достойно място и в ЕС и в НАТО.

108

ГЕРБ

преди 7 години

"Не всяко злато сияе, не всеки скиталец е враг, здрав старец не вехне до края, не жари слана корен як. Ще лумне пак пламък изгаснал, над сянката - лъч засиял, строшеният меч ще зарасне, сваленият пак ще е крал.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

107

Ляво и Дясно

преди 7 години

На Цецка Цачева , ако и разменим обувките , няма да знае коя да е лява и коя дясна , ще иде да пита бате Бойко, а той пък ще пита Началниците и тогава ще обясни на Цецка , кое е ляво и кое дясно ......

106

Професор

преди 7 години

Народа е с Герб! Народа е с Цачева! Мачкай Бойко комунистите.

105

Циник

преди 7 години

"Цачева влиза в битка!" Аааааахахаха...като я гледам тази медуза - ако някъде няма асансьор , ще получи сърдечен пристъп! Не симпатизирам на нито един от двамата - мисля, че и двамата нищо няма да променят! Едната лакей на ***....другия русофил....подкрепян от БКП..упс - БСП. Не разбирам яростните ви битки из форума - наистина ли очаквате нещо да се промени? Мда...надеждата умира последна - човек не може да не ви разбере, и да ви се сърди.Единия от двамата - ще грабне доживотната 6ца от тото

104

по Нова

преди 7 години

съвсем осезаемо манипулират събеседниците си и са заядливи Особено онзи с ръце в джобовете.Със заядливи и дребнави въпроси???защо не беше добронамерен арбитър при наглеца Чинийко Тасковски срещу Г_Н Методи Андреев?!Защо не внесе бон тон ,както го прави Хекимян??

103

РАДО ПЪПКАТА

преди 7 години

БЕНЗИНА --3,00-ЛВ/л. ...и КОМУНИЗЪМ В НОВОЙ БУЛ..ГАРИ.СТАН НА ЕВРАЗИЯ!СЛАВА НА РУСИЯ!!!

102

Да бе, да!

преди 7 години

Никак не е трудно минималната пенсия да стане 300 лв.Но това означава, че и минималната заплата ще трябва да се повиши, което също е възможно.Обаче тогава ще трябва да се краде по-малко, а на някои такова решение не им е изгодно!

101

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До нияНия, загори тенджерата и пропусна сапунката... - видя ли като вреш муцунката където не ти е работа...

100

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Цачева , срам и позор да говорите за Еврофондове , къде ви е икономиката, Еврофондовете така и така спират 2020, за какви фондове лъжете хората

99

анонимен

преди 7 години

В Шумен спечели Цецка защото партията на Местан там е силна и гласуваха за Цецка.С помощта на турците на Местан ,а не защото българите гласуваха за Герб,така както става и в Турция.Активистите на Местан са от Шумен,мисля че така се получи и в Силистра.В тези области Цецка спечели благодарение на гласовете на Местан-така че по кротко кой кого подкрепя.Защо партията на Местан която е протурска и подкрепяна от Ердоган подкрепя Цецка?????????Мислете преди да си дадете гласа и стига с тоя Доган.

98

ния

преди 7 години

като трябва икономика защо крадете еврофондовете и останалото бе ЦАЧЕВА? я стига заблуди застанала си и говориш като някоя строга леля ! факай се смотла такава и ти и партията ти да го издухате един път хайде!

97

генерал Радев

преди 7 години

Еврофондовеееееееее, мирноооооооо... - кръгоммммм марш!!!...

96

Анонимен

преди 7 години

Абе странджа,кога обърна палачинката?До вчера ги ръсеше в полза на ГЕРБ,а днес провокираш в обратна посока.Най-добре е да отидеш на лекар.

95

5

преди 7 години

БЕЗ ПРЕЗИДЕНТИ.НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО ЦАЧЕВА,НИТО РАДЕВ.НАПРАВЕТЕ НЕЩО С ТЕЗИ 150 000 000 ЛЕВА.ТОВА СА МНОГО ПАРИ.КУПЕТЕ НОВИ ВЛАКОВЕ ИЛИ АВТОБУСИ,УВЕЛИЧЕТЕ ДЕТСКИТЕ,НАМАЛЕТЕ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ПРИМЕРНО .

94

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин по Нова ТВ видях една невъзпитана,злобна,ограничена и арогантна жена,която ни плашеше какво щяло да стане,ако не е тя и която сипеше хули и лъжи по адрес на ген.Радев,неща които той не си позволи да каже нито веднъж по нейн адрес.Никой няма право да ни плаши,да ни се кара и да ни втълпява за кого да гласуваме.Това е мажоритарен избор и всеки сам трябва да реши за кого да даде своя глас.Защото не сме овце,а мислещи хора,със свое мнение.

93

4

преди 7 години

До За какво ни еНищо ще спестим 150 000 000 лв държавни пари.