10

Марешки малкия ГЕРБ

преди 7 години

Гласувайте за Манушката, Да де за Цецито! Казвам ви го с половин уста, щото много не върви, хем да съм борец против статуквото, хем да агитирам за него! Ние с Боко сме се разбрали!Аз съм против монополите, но само ако са монополи на БСП! Самия аз съм монополист в лекарственото разпространение, но това не го гледайте, защото имам 3 бензиностанции и давам на хората евтин бензинчек!

9

Рязан Кольо

преди 7 години

Абе и Цеца стаеаше ако не и миришеше така оная работа. Преди дам бил с мея в комисия и повърнах

8

Анонимен

преди 7 години

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ЦАЧЕВА ?!

7

Анонимен

преди 7 години

Ква стана тя,най голямата политическа сила се казва Слави Трифонов,над три милона са гласували за референдума,скоро ще имаме нов проект защото Слави държи гласовете на българите зад граница и младите във България

6

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

На нас от ГЕРБ предатели не ни трябват. Затова е добре да се отсее стабилното ядро на партията ни, което да е стабилно и да знаем че като се каже ще гласуват винаги и няма да питат. Затова и г-жа Цецка Цачева е идеалният кандидат за отсяването на зърното от плявата, на твърдия и верен електорат от хората които само чакат да предадат гербистката идея.Успех на балотажа, да спечелим с много.

5

Предатели

преди 7 години

Постановление 208 от 12 август! После се чудете, защо българите не ви гласуват? Просто не искат да ги затриете!

4

КЛОУНАДА

преди 7 години

ГЕРБ не е разделен, защото ГЕРБ има огромен плаващ електорат! Една част от него сега е при тяхната патерица клоун - Марешки! Човекът, който се изживява като някакъв Робин Худ срещу монополите, не пропуска да постави снимки на Радев, но някак си, услужливо забравя тези на Цачева! Снощи с половин уста, направи агитация за Манушев, разбирайте Цачева. Елементарност и подигравка с електората, сякаш говореше Пищова! Герой бил, с евтини лекарства. Това му е бизнеса и в Била е евтино! Била са герои!

3

Анонимен

преди 7 години

Във Кремъл отвориха шампанското.Започваме строежа на космодрум другари,след Белене ще строим коисмодрум,ще сключим договори за милиарди а Русия ще се ангажира да ни изработи космическа совалка ,да живее дружбата,ние сме братя ,ние сме славяни.Общо взето това ва чака,а българите зад граница никога няма да се върнат в руската ***,никой не ще и да си помисли повярвайте ми.По добре да чистим *** и да мием чинии пред угрозата да теглим робия във руския ***

2

Анонимен

преди 7 години

Според резултатите да гласуват са излезли около 1,2 млн. от привържениците на ГЕРБ. От тях вот за Цецка Цачева са дали малко над половината 54%ПО скоро толкова от превържениците на ГЕРБ са останали, неможеш да мобилизираш нещо което ВЕЧЕ ГО НЯМА!!!

1

просто и ясно

преди 7 години

Заглавието и подзаглавието просто изчерпват темата !!!