45

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Че какво друго сте очаквали от кремълските слуги??? Тях само омразата ги държи живи...За щастие краят на империята на злото и ботоксния Саурон вече се вижда.

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа вас краварофилите всеки, който не боготвори сляпо Брюксел и Вашингтон е русофил, путинист, комунист и т.н. Примитивна логика, както е примитивно преклонението пред САЩ и еврогейcките ценности.

43

до 37

преди 7 години

Слави направи подписка и събра 700 000 подписа. Накрая накараха Хибридния евроатлантик да пати тия 700 000 в Конституционния съд и както се очакваше желанието на тези хора беше потъпкано. Колко подписки още трябва да се направят. Когато властта не чува желанието на народа какво се прави? Те тръгнали да реват за знамето, символ на поробването на България.

42

Анонимен

преди 7 години

сорософил

41

Браво!

преди 7 години

С право протестират хората и са запалили знамето. Браво! ЕС ни донесе само мизерия. А тука разни copocyтки да си врякат колкото си искат - знамето е само символ, запалили парче плат символ на мизерията - ай, ай, ай, голямо вайкане, смешници. А и цуцалистката Курнeлия и тя за да не им пострада имиджа осъжда и оня имбeцил Радев, всички се скъха да осъждат, като че ли сме в средновековието и още вярваме на асоциативна магия или вууду глупости.

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...от кога краварофилите......За вас русофилите всеки, който не боготвори сляпо Путин и Русия е краварофил, еврогей, третополов и т.н. Примитивна логика, както е примитивно преклонението пред Руската империя и джуджето диктатор.

39

До бачкатор

преди 7 години

1 Освобождението от турското "присъствие"Освободиха ни руските воини-вечна им слава. Руският император обаче е имал други, по-големи цели. Най-голямото доказателство за това е противопоставянето на Съединението и последвалите войни с България! България обаче никога не е обявявала война на Русия!

38

шоу

преди 7 години

Аз обичам Русия и не мразя ЕС,ами сега какво!?

37

Анонимен

преди 7 години

А кой разреши убийците да се гладят с паче перо .

36

Геноцид

преди 7 години

Българинът живее и работи в голям стрес. Храни се с некачествени хранителни продукти. Живее в държава с много престъпления (кражби, продажба на наркотици, убийства и др.) Не се лекува качествено и не получава здравна култура. Поема излишни рискове. Това води до смърт на българския народ. Според статистиката в периода 1990-2015 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. Причинените от бедност и недояждане смъртни случаи са над 410 000 българи.

35

жалки

преди 7 години

До 60рКогато нямаш разумни доводи се започва с обиди те,но вия толкова си можете нали?

34

Анонимен

преди 7 години

REFERENDUM ZA ILI PROTIV EU I NATO NE ISKAM BALGARIA DA STAVA AFROAZIATSKA DARJAVA IMA SI DOSTATCNO PODOBNI.

33

Анонимен

преди 7 години

до АнонименКакво е талибанското да изгориш знаме? Ако изгориш хитлеристкото знаме талибанско ли е? А ЕС като обрече на мизерия милиони българи не е талибанско, това е цивилизовано.

32

това е

преди 7 години

Аз не мразя ЕС а политиците който позволиха да бъде окупирана от САЩ.

31

Анонимен

преди 7 години

TUK STAVA VAPROS ZA AGRESIVNATA ANTIEVROPEISKA POLITIKA KOIATO VODI EVROPA I USA UPRAVLENIETO IM

30

Анонимен

преди 7 години

До 33Ако смяташ, че сте мнозинство направете подписка и я пратете н НС! Какво чакаш, аз ли да ти свърша работата?

29

БАЧКАТОР

преди 7 години

До Анонимен1 Освобождението от турското "присъствие"2 Сан Стефано 3 Руската култура4 Въоръжаваха ни срещу щайги с домати5 Укротиха Турция по време на "Възродителния процес"

28

Пабло Ескобар

преди 7 години

Със *** се прави ***, с делфини делфинариум ......

27

до 18

преди 7 години

Бългаярия не е пълноправен член на ЕС, защото е обвързана от паяжина на корупция, слугинаж към Русия, мафиотизирана държавна и общинвска власт, полиция и съд. т.е. за да сме различни от Чехия и Полша----вината е в нас, хората на тази земя избиращи простака Борисов, хидроинженера Доган или обремененият Станишев.

26

Анонимен

преди 7 години

Защо не смеят да направят референдум да се види колко българи искат да сме в ЕС?Защото ги е страх. Защо се уплашиха от референдума на Слави и изхвърлиха най-важните въпроси? Пак за това. Ще се разбере народът колко ги обича и иска да сме членове на тази пропадаща политическа структора.