85

Анонимен

преди 7 години

Искам да питам русофилите, кой ще Ви плаща пенсиите след 10 години, Путин ли, в една друга тема никой не можа да ми отговори?

84

т

преди 7 години

Америка трябва да арестува Сидеров и в Гуантанамо .

83

Анонимен

преди 7 години

По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава.Но Русия ни освободи, ще да ни се каже. Да, но тя освободи и татарите, и черкезите, и бухарците, и поляците, и грузинците и много още други. Ако тя ни е освободила, то е било само за това, за да ни тури на гърба нов самар.

82

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-скоро се освободим от русофилите и агентите им, които управляват страната, толкова по-скоро тя ще направи завой от негативното и разрушително бъдеще, към която се е насочила.

81

р

преди 7 години

Глупостите които плямпа Сидеров днес ги говорят само ислямските терористи .

80

Анонимен

преди 7 години

Русофилията освен форма на неграмотност, невежество и псевдоправославие е и форма на омраза. Смятащите се за русофили първо мразят собствената си страна, след това измислените врагове на Русия.

79

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Има три качествени характеристики, които един комунист не може да ги съчетае заедно:умен, честен, комунист...- ако е умен и е комунист - значи не е честен- ако е честен и е комунист - значи не е умен- ако е умен и честен - значи не е комунист...

78

шкумвата

преди 7 години

Борисов към Цветелина:-Скъпа, какво се е случило? Престани да плачеш!-Скъпи, все нямаш време за мене!- Но скъпа ,сама виждаш, много съм зает-бежанците, хъб за руската газ , нямам време-Да, а за кмета на Симитли имаш време!

77

само питам

преди 7 години

Бойко, какво е това насинено око? Да не е садо-мазо с кмета на Симитли...

76

Анонимен

преди 7 години

Абе на Боце оти му е синьо окото?

75

Анонимен

преди 7 години

Русия е същата простотия като България, в по-големите градове има живот и наченки на културни, адекватни граждани, селата тънат в кал, мизерия и простащина, а олигархията и мутренският манталитет смазват всичко хубаво, креативно и смислено, което може да се появи.

74

е

преди 7 години

Сидеров се държи малоумно в предаването си .Мисля,че е ислямист.

73

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

6-ти ноември 20 часа:Нека поздравим новия Президент на Република България Йорданка Фандъкова, която благодари за голямата подкрепа и победа още на първия тур... - тя заяви, че отказва длъжността виципрезидент, като я смята за излишна...

72

Анонимен

преди 7 години

Оставам с впечатлението, че образовани и културни хора за русофилите са ****ерасти и ге*ове :D Няма какво да коментирам повече, то си личи по манталитета и състоянието на страната Русия, както и България, която изповядва доста от тази деградирала култура на простащина и алкохолизирани диваци без образование.

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ФАКТА ,ЧЕ 91 $ ОТ БЪЛГАРИТЕ СМЕ.........Предишния посланик пияницата Исаков ги изкараше 80%. Сега новия Макаров за да се натегне на жужето ги е раздул на 91%!!! А русофилите, които незнайно защо смятат, че са българи тиражират поредната руска лъжа до припадък. Тези проценти ще си ги говорите край язовир Копринка в своя среда и като се разгорещите много се топнете да се разхладите от многото проценти!

70

Анонимен

преди 7 години

81- ние обичаме руският народ на 100% и никой не отрича, само дето не обичам да ходя на сборища на всякаква агресивна *** дето вика ние сме русофили, а вие русофоби- да ама не, няма Българин който да не носи Русия в сърцето си, а ти вместо в процент си сложил знака на валутата която приемаш за да сочиш Българите и да ги наричаш русофоби- КОЙ ТИ ПЛАЩА В ДОЛАРИ- СЪЩИТЕ ТЕ ТИЯ КРАВАРИ ЛИ.

69

Анонимен

преди 7 години

Русофилите винаги ще си стоят в 19-20 век.

68

художника

преди 7 години

А бе, Бойко да не са го били някъде? На снимката ми изглежда лееекинко насинен.

67

Анонимен

преди 7 години

Не е отишъл Щото не е искъл да бъде освиркан и замерян с прясна каракуда, Джапанки че и някой друг ботуш

66

Патриот

преди 7 години

Има събор на кравофилите ,нарича се народно събрание ,министерски съвет и президентство и тоя събор ни клати вече 25-та година!На Русия за разлика от ФАЩ има за какво да сме благодарни !