104

Алекс

преди 8 години

А след увеличението ще касае още по малко. Хората си търсят най-евтиния начин на пътуване и поскъпването на градския такъв ще ги кара да си намерят алтернативи. После що споделеното пътуване набира популярност. :)

103

тим

преди 8 години

защото там са разбрали че общините нямат необходимото доверие и тежест към инвеститорите във една комапния инвестициония план не зависи от цената на билета а от доверие на инвеститори кредитори и рейтинг и доверие на компанията едно е община друго е държава нали разликата е огромна явно нашата компания няма доверие във големите играчи и затова си разчита на билетчето да я спасява от фалит и загуби май там и нямат и план за действие

102

Анонимен

преди 8 години

Докато не ги изметем от властта, ГЕРБ и ортаците им все така ще ни вдигат цените и ще ни заробват с нови милиарди външен и вътрешен дълг. Много ми е чудно с какъв акъл трябва да си, за да гласуваш за ГЕРБ? В случая имаме познатите лица - на ГЕРБ, на СДС, но и Прошко Прошков от хората на Кунева, който бивш кадър на ДСБ до 2012 година. Е, гласувайте пак за тях, ако искате билета скоро да стане 2, 3, ... 5 лева.

101

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно ,защо никой не попита лелката от селското школо леля Дочка как събра пари за 2- 3 години да купи апартамент в София със " скромната " кметска заплата .

100

мдааа

преди 8 години

Това си е чиста Хипер инфлация и значи ли това,че няма смисъл от валутният борд и вече сме в свободно падане г-жо Фандък!?

99

redordead

преди 8 години

то ако сте 2-4 човека, по-евтино ще ви излезе и по-удобно, да си хванете такси...

98

tim

преди 8 години

по белите държави няма обчински фирми за превоз на пътници всички който работят във обществения транспорт са държавни служители по простата причина че общините нямт капацитета да управляват навсякъде това е държавна политика особено във европа най големите првозвачи са държавните като там една компания кяото е на 100 процента на държавата е разделена на обчествен транспорт на жп транспорт и превози на стоки а като незабравяме и националните им самолетни превизвачи

97

тюх

преди 8 години

па, аз си помислих, че ще вдигат на 2 лв. Нова монета пуснаха. Заблудил съм се.

96

Анонимен

преди 8 години

До Един българинНе глу....ко, сега вдигат билета, догодина и картите ще вдигнат със същия аргумент колко одавна не са вдигали цената. Така че селяни не селяни, няма значение всички ще го д...хаме. Това се казва лицемерие, при най ниските цени на петрола и горивата от 10-15 г. насам ние вдигаме транспорта директно с 60%.

95

Анонимен

преди 8 години

След година вероятно ще се окаже, че Гр.Транспорт има по-малки приходи от предишната година от продажби на билети

94

Анонимен

преди 8 години

Има съд за повишаване на услуги без основание

93

православен

преди 8 години

Грехота е да се съсипва хубавото билетче от един и шейсет,по добре е да го запазя за по нататък

92

грабеж

преди 8 години

Правителствотона ГЕРБ взе 16 милиарда заем,който ще плащат и всички софиянци. Не им стигат тези милиарди ,чудят се как да вземат още от народа. Вдигнаха цената на винетките, на пътен данък,данък сгради, такса смет и каквото още там се сетите. Не останане пипнат данък и такса. Нямат наяждане.

91

процент0.03

преди 8 години

Когато са засегнати "пренебрежимо малко хора " , значи и ефектът ще бъде " пренебрежимо малък " . Тогава има ли смисъл от това увеличение ? Само ще се мотивират още повече гратисчиите...

90

Л.

преди 8 години

И облекченията за пенсионерите да не важат в натоварените часове.

89

Бойко Борисов

преди 8 години

Данче,1.60 е малко.Щом никой не протестира вдигай яко всичко.Тая зима билета да е 4-5 лева.Матриало си трае,вдигай !

88

:)

преди 8 години

Няколко билета в джоба. Тестово листче за перфоратора. Винаги имаш билет...А защо да е така? Но като са *** решенията на общината, ще получава *** резултат.

87

G

преди 8 години

Я да видим, кой ще е в опозиция следващото правителство???Браво само така - (като за последно)

86

454

преди 8 години

Данче, ти билетче ще дупчиш лиил и ще караш със служебна карта /кола/???

85

!!!

преди 8 години

До Цялата психиатрияГласуващите за ГЕРБ за мазохисти!!!!!