34

Щом изнудва

преди 8 години

Абе *** ли са нашите? Само им забранете на турски тирове да минават и Край с Турция... Ако пускат бежанци Ние не пускаме тирове....

33

Анонимен

преди 8 години

ЗАКЛЕЩИЛ СЕ Е В 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ,ЕХОООООООООО,2016 ГОДИНА Е

32

Анонимен

преди 8 години

Уникално точно изказване - по "московски" или "султански" образец.

31

Vangelis Stavros

преди 8 години

До байхуйПомним и как през 1999 год. Костов не позволи в България да се създадат лагери за албанците бежанци от Косово, като по този начин пресече опитите конфликтът да се пренесе и у нас чрез износ на бежанци.

30

Анонимен

преди 8 години

*възгледите муА въпреки големия европейски натиск, той успя да не допусне бежанци на територията на България, а коридорите за самолети бяха само празни, на излизане от Югославия, което не е малко. Същевременно успя да свали визите за шенген и да започне преговори за присъединяването към ЕС и НАТО. След години за него ще пише в учебниците, а за бат бойко в регистрите на затворите.

29

ЧибаРашка

преди 8 години

Абе, тук само кюрди ли пишат?Няма да обиждате братския турски народ!

28

Анонимен

преди 8 години

Иван Костов винаги е повтарял, че Русия и Турция са най-големите врагове на България и че трябва да се пазим от тях. Нищо не се е променило във възгледите ми, те единствено се доказват година след година.

27

Анонимен

преди 8 години

...И понеже България е светска държава,не може да подкрепя неоосманизъм и ислямизъм до границите си.

26

Пурко Папурков

преди 8 години

До ПатриотТук имаме повече бурки от Буркина Фасо.Там на чаршафосаните им казват буркинабе, а тук как?

25

анонимен

преди 8 години

Съжаляваме те Костов ,до тук да стигнеш !!!! Станал си по - нещастен от *** !!!! Всеки мастит крадец от прехода е зависим и обречен !!!"

24

Анонимен

преди 8 години

До ПатриотБългария нито е християнска,нито е ислямска държава,България е светска държава,ТАКА,ЧЕ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ БУРКИТЕ!!!

23

Анонимен

преди 8 години

политиците почват да се грижат за страната само когато не са на власт.този човек продаде страната за стотинки, но това което казва сега си е вярно

22

стоев

преди 8 години

Костов ,човек да не е на твоето място !!! Когато си крал с години си зависим и жалка пионка !!! Предизвикваш отвращение !!! А що се отнася до Турция , тя е най - стабилният ни приятел ,съсед и съюзник !!!!! Твоите господари напразно те пускат на гнусната предателска писта ! НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!

21

Патриот

преди 8 години

Да се забранят бурките! България е християнска държава!

20

Анонимен

преди 8 години

Добре казано г-н Костов,само,че защо наш Рамаданчо е в коалиция с Касим Дал?

19

джона

преди 8 години

До орев, що бе Орев, какво му е манипулативното и долно на изказването. Айде, отвори ни че без теб го закъсахме

18

българина

преди 8 години

Докато исляма не се забрани в Европа няма да стане. Прекратяване отношенията с Турция завинаги. Няма да загубим абсолютно нищо от това..... От юг никога нищо хубаво не е дошло и няма да дойде... Опита през последните 2000г го доказва

17

да

преди 8 години

на днешните крадци тоя им е като кумир.. защото, когато е управлявал е имало неразграбени държавни активи за десетки милиарди, а не като днес гола нива

16

орев

преди 8 години

Изключително долно ,манипулативно изказване на Костов !!!! Това и увреден руснак не може да измисли !!!! Костов , Костов ,какво става ,ДС те приклещи и те извади да мърсуваш !!!!! Нещастен и опорочен си и най - добре е да не се показваш . Нормалните българи повръщат от теб !!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Какво се изненадвате? Кога е казвал нещо различно? Или не помните, че по време на войната в Югославия категорично отказа да приеме бежанци и затвори границата въпреки натиска от запада? Помните само, че не даде на русия въздушен коридор, но не помните и политиката му за бежанците.