36

Анонимен

преди 8 години

Има ли някой изненадан? О, да, европейските лидери са изненадани. Защо ли? Ами защото живеят в някакъв измислен свят и нямат абсолютно никаква връзка с реалността.

35

не съм толерантен

преди 8 години

В християнска Европа няма място за ислям Всички изповядващи тази религи да си отиват в мюсолманските държави.

34

Анонимен

преди 8 години

Решението е само едно да се изгонят меките китки от върховете на Брюксел, трябва радикални и спешни мерки.

33

Просто решение

преди 8 години

Никакво споразумение с Турция и никакви Шенгенски визи. Никакви милиарди. Яка войска и оръжие по външните граници на ЕС и пълно затваряне на достъпа на пришълци откъдето и да идват. Стрелба по всеки нарушител. След първите 10-на разстреляни нарушители на границите на ЕС ще настъпи много сериозно замисляне дали да се нарушават границите. Незабавно депортиране на всички незаконно пребиваващи в ЕС.

32

Галин

преди 8 години

Медиите разпространяват призиви за кръводаряване. Направо и правете изследвания на емигрантите и който няма болести си го обезкървявайте по процедурата и да заминава...на никой не са му нужни, всички видяхме че НЯМА ДА СТАНЕ С ИНТЕГРАЦИЯ.

31

Анонимен

преди 8 години

Радост за Обама, Европа се тресе.

30

Анонимен

преди 8 години

Дебелите бюрократи си затварят очите за тероризма и само ни повтарят евроценности ми нека си повтарят, ама не на нас трябва да ги разправят тия, а но примитивте от ИДИЛ. Все си е друго като му дръпнеш една популистка реч от трубуната и ти взривят спирката. Действия и дела трябват ама май само на думи са много силни.

29

Анонимен

преди 8 години

Путин в Брюксел! Лидерите на ЕС в Сибир!

28

Анонимен

преди 8 години

Решението е едно да се изгонят всички ислямисти от Европа

27

Нина

преди 8 години

В брюкселската аерогара няма дори метални рамки нито металотърсачи. Няма и претърсване на входа на летището. Всеки може без проверка да влезе там. Сега има толкова пострадали заради безотговорността на управителите. В Русия тази година управителят на едно от летищата, където е станал теракт, седна в затвора заради непредприетите мерки за сигурност. Да видим дали управителят на брюкселското летище ще понесе някаква отговорност.

26

Националист

преди 8 години

Сега искам някой от евротолерастите и хелзинкските гейчета да обясни на хората, които загубиха майките, бащите и децата си от дейността на "интегрираните мигранти" кой е виновен. Ако зависеше от националистите, това никога нямаше да се случи. Дадохте на смахната германска баба власт - сега всички ще й ядем колая.

25

Анонимен

преди 8 години

Това е част от житието и битието на мюсюльманина. Живей достойно, взриви се млад и получаваш VIP покана за рая + 100 девици и Меркел.

24

Пепи

преди 8 години

Какъв център е Брюксел.

23

666

преди 8 години

Willkommen, Willkommen... Това беше повече от очаквано да се случи! Честит ви мултикултуризъм, политкоректност и евр(ейск)о неолиберални цености, мили лидери на ЕС!

22

Анонимен

преди 8 години

Аз съм сигурен, че щеше да вика -Елате , имаме нужда от Вас.Всички ще Ви поемем Европа има нужда от Вас.

21

ист

преди 8 години

Уж мигранти и бежанци са пета колона на ИД. Чред терор те завладяват Европа. Съмнително е, че последните 6-7 месеца няма атентати в Русия, и никой бежанец и мигрант не отиват в най прогресивната и демократична Русия.

20

!

преди 8 години

Забулените съвсем откачиха,в африканските и арабски страни постоянно жертви,в Европа станаха ежедневие атентатите,дори в Русия една *** обезглави детенце. Имам чувството,че нещо много лошо се задава....

19

Патриот

преди 8 години

Бокоооо, пращай каквото е останало от т.нар. българска армия и каквото още е налично от Татово време по погреби и складове между Резово и Мезек, ако искаш да има България, пък и ти да оцелееш. Стрелба до дупка и на място по всичко което мърда около браздата. Няма друго решение. Държавната граница е неприкосновена по закон и всеки който прави опит да я нарушава е престъпник. А за такива престъпници не трябват нито лагери, нито помощи - за тях по закон трябват куршуми.

18

до Наблюдател

преди 8 години

Знаеш ли кое е най-лошото? Баба ти Меркел щеше да е на ВИП терминала, където нямаше да допуснат никой друг, освен нея и охраната й. Щеше да е незасегната.

17

Анонимен

преди 8 години

Затваряйте границите и яка метла до десето коляно на ой откъдето е дошъл!!!Няма натурализирани,няма нови!!Единствено тогава,държавите и бизнесът ще започнат да обръщат внимание на своите граждани и да се грижат за тях!!!Другото са локуми и празни приказки до........следващият пореден атентат!!!