86

вън

преди 8 години

Всички недоволни милиционери могат да видят как е в мините. Миньорите със сигурност заслужават 20 заплати. Минцифйките 20 години спяли у автомобили и канцеларии не заслужават. Само тези ,които са показали истински резултати...

85

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 92, Шегувате се !Аз не съм виждал полицай по улиците от години! Мислех, че могат да се видят само в КАТ и пред някое РПУ. И ако не дай си Боже имаш проблем, който ги касае обикновено казват, "То сега нищо не можем да направим", "Те сигурно са били с ръкавици", а ако изобщо съберат някакви доказателства се оказва, че са негодни пред съда.Питам колко полицаи, следователи и полицейски директори бяха уволнени след аферата с джебчиите във варненските молове и охранителите убийци ?

84

Изумих се

преди 8 години

Къде са се крили тези?Иначе на улицата кьорав милиционер не можеш да видиш..........

83

Анонимен

преди 8 години

Тук автоматично ли трият коментари?

82

Анонимен

преди 8 години

За какво да ги подкрепям?! Те се борят единствено за собствените си привилегии! Ако имат искания за намаляване на депутатите и техните привилегии примерно или разни НПО-та да не им се бъркат в работата, за да могат да се разправят с т.нар. битова престъпност /всички знаем защо ц.г.нте са недосегаеми/, ще ги подкрепя. Но полицаите в момента стачкуват само заради себе си! А ако друг излезе да си търси правата, ще го попилеят от бой.

81

Анонимен

преди 8 години

вместо да свалат антинародното правителство на мутрака и башибузука до него те ореваха ефира за пари,че то жцелия народ страда от тази липса

80

коко

преди 8 години

Всички тези привилегии от комунизма трябва да отпаднат.Н е стига че работят само 20 години ,дъжавата им плаща осигуровките ами и наглеят.И 20 брутни заплати при пенсиониране.Това си е жив абсурд

79

Бай Иван

преди 8 години

До АтакистВолен ли ще спасява България? Той себе си да спаси от шизофренията няма да е зле. За планът Сидеров забрави, той вече отдавна се продаде на БСП и ДПС и е скъсан лично то Сидеров, защото вече това не са точките, зад които заставаше той и лъжеше народа. Сега му вярват наивници и психично болни като теб.

78

Анонимен

преди 8 години

да се махатимам два примера на полицаи- лично ги знамединия беше тройкаджия другия и той нищои изведнъж полицаикато разбрах- се питах- как може?беше като бях още зеленаето сега те са от години там все *** събрани

77

Анонимен

преди 8 години

Нещата станаха сериозни. :|

76

Смешното е, че...

преди 8 години

Сигурен съм, че 80% от ченгелите са гласували за ГЕРБ :)

75

Анонимен

преди 8 години

До ВоененАбсолютно сте прав!И аз не съм полицай,но познавам такива!Достойни хора,с разбити нерви,които работят нощем,които не знаят какво е празник със семейството,няма Коледа,няма Великден,те са там,на улицата!Всеки ги псува,взимали много.Много ли са тези пари за това че се занимават с утайката на обществото?!?

74

Нека Им

преди 8 години

ТАКА ИМ СЕ ПОЛАГА КАТО СЛУГУВАТ НА МУТРА

73

Волене

преди 8 години

Сега няма да как де ме тикнат в пандиза

72

user

преди 8 години

Нарушават обществения ред, защото трябва да имат разрешение за този организиран митинг. Да отиват полицаите, които са дежурни и да ги отстранят с палките.

71

Анонимен

преди 8 години

Сидеров - президент!

70

Атакист

преди 8 години

Атака предложи спасителен план в програмата си, ако вземе властта. Този план се нарича планът Сидеров и в него са заложени точки, които целят спасението на Българя. Нито една партия освен Атака не предложи национализация на златните мини, ЕРП-тата, връщане на наборната казарма, вдигане на заплати и пенсии с 1000 лева и много други неща. Тиквата Бойко трябва да бъде убита като дойде на власт Волен. Всички дела, които са заведени против Волен ще се обърнат против Бойко и той ще влезе в пандиза.

69

Анонимен

преди 8 години

В България, униформените получават повече от лекари, учители, университетски преподаватели, 1/3 от са пред пенсия и ги чакат 20 заплата + гарантирано назначение тук-там на държавна хранилка, харчим за МВР двойно отколкото средно в Европа се отделя от бюджета, половината са чантаджии и никому ненужни чиновници! Докога бре, другари?? Докога ще храниме и крепиме този крепостен комунизъм МВР???

68

:)

преди 8 години

Единственото, което може да гарантира Бойчо Борисков е анархията. Но вие си го обичкате и ще си гласувкате за него. Знам ви аз.. мазохисти палави !

67

ББ

преди 8 години

ама ги прецакахме първо те и семействата им гласуваха за нас, а сега им махаме привилегиите, така се прави политика