22

Анонимен

преди 9 години

Стига сте злобели. Дано да е истина и украинците наистина се изтеглят, шапка ще им сваля за компромисното поведение. Нека се оттеглят достойно и да се приключва това безумие. Именно тук ще проличи кои са шайкаджиите и бандитите, от поведението към отстъпилите войници.

21

Сега е момента !

преди 9 години

Точно сега войските на двете нови държави трябва да атакуват директно Киев. Този град е по добра цел от колкото Дебалцево. След което ще потръгне някак си живота в тези покрайнини на Русия.

20

Анонимен

преди 9 години

До фактПо-добре фашист, отколкото комунист!-----------------------------------по-добре да си кьорав с лявото око, отколкото с дясното!

19

Анонимен

преди 9 години

Грешката на Русия винаги е била че след като с големи жертви са побеждавали във войните след това са давали обратно териториите на победените и затова сега не могат да повярват че руснак срещу руснак се бие. Те можеха да имат цяла европа ако искаха още от наполеоново време а какво направиха нищо, изпиха си кафето в париж и се върнаха в москва. Втората световна същата работа, предадоха източна европа на америка, затова сега страдат. Като си хванал дявола за гушата не го пускай.

18

Омир

преди 9 години

Велико,нечувано,гигантска победа на ряшките в Дебалцево..тази победа засенчи и Ватерло...няма го само Лев Толстой да напише Война и мир в Дебалцево.Падна Троя и Гиви е Ахил..а Моторолата е Румбо !А бре *** слезте малко от коня и изпуснете въздуха!

17

:)

преди 9 години

И това не е руската армия, а зле въоръжени руски доброволци и 1000-2000 наемника. Червената армия ще смаже украинците за 24 часа. Лошото е, че после няма да спре. Дано не става, че вече не сме "братушки" и ще ядем дървото.

16

Анонимен

преди 9 години

Потрошен Потрошенко!

15

факт

преди 9 години

По-добре фашист, отколкото комунист!

14

Анонимен

преди 9 години

Това е долна руска пропаганда, в никоя сериозна медия не го пише това. Иска им се на мужиците, ама няма да стане. Скоро идва краят на руската империя на злото.

13

Анонимен

преди 9 години

НАТО и САЩ да влизат в Украйна и да изметат руската ***!

12

Анонимен

преди 9 години

Ама как бе,не може просто така страховитите киборги да се предават и да бягат.Може би смазката им е свършила?Ми да ползват вазелин тогава:)))

11

Анонимен

преди 9 години

Пирошенко!

10

Анонимен

преди 9 години

Нашите ,,Водещи'' телевизии тази сутрин се ослушват като диви прасета в чужда царевица. Вместо да кажат открито, че Урко отстъпва от Дебалцево, те пак за 10 секунди измрънкаха, че положението оставало напрегнато.

9

1994

преди 9 години

Ето така се прави и поддържа мир,а не като кръвожадните степни ***!Но трябва да си човек,а не собака!

8

Анонимен

преди 9 години

Порошенко ги вкара тия хора в капан. Обградени, без логистика, оръжие и храна, но под заповед! От другата страна учтиво им се предложи - предайте се и си ходете с мир! Ако нарушиш заповедта и отстъпиш - трибунал и затвор (дезертьорство). Ако не - облак от куршуми и "градушка". Живота или затвор - грозна картинка! Кога украйнците ще се обърнат и си изметат майдана и да се приключи с тоя фашизъм!

7

Анонимен

преди 9 години

Киев отрича поражение, докато телевизии показват колони от предали се военниДоколкото управляващата в Киев *** е американска маша за мокри поръчки, продължаването на братоубийството с колкото се може повече жертви от коя да е от страните е чиста победа!

6

22

преди 9 години

За Дебелцово беше ясно. Нямаше абсолютно никакъв вариант украинците да се задържат там. По скоро може би през последните дни търсиха някакъв приемлив вариант да го направят с някаква чест, с оглед туширане недовлоството на крайните националисти. Но май не се получава...

5

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха,Потрошенко!

4

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се опитват сега да прикрият катастрофалната си и поредна загуба, няма да успеят. Украинската армия няма морал. Тези които се бият са частни батальони и откачалки + шепа полски и американски наемници, които са бити от добре организирани и надъхани опълченци с кауза.

3

zeus

преди 9 години

Пак добре, че решиха да предадат оръжие и да останат живи. Изоставени сами в обкръжение, без командири, без доставки, но със заповед да не се предават.