19

Анонимен

преди 9 години

До Бобибобинка, мноо разбираш муци.

18

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли сега защо Путин има 200 млрд. ?! Чакайте още такива статии.

17

Боби

преди 9 години

Хора тука във форума колко са с формално военно образование за да могат да коментират какво става в Донбас?1. Ако Дебалцево остане в един бъдещ момент от там може да бъде нанесен удар по сепаратистите който физически да раздели ЛНР и ДНР. За да могат да си помагат едни на други Опълченците не могат да си позволят Украински сили на това място.2. ПР и морално ще е голяма загуба за Украинците. Това може да доведе до по-бързо колабиране на страната.

16

макето

преди 9 години

пак дезинформация ама днес бг не е виновна тоя път просто загрева кат албански реотандокат ни съобщят нещо то е безнадежно остаряло его в момента опълченците завземат крайните квартали на Киев ама ке го разберете след три дена

15

Анонимен

преди 9 години

До българин Само си БГ гражданин. Нищо общо с БГ нямат ливади, като теб.

14

Анонимен

преди 9 години

А за чернокожите украинци-танкисти нещо да кажете? Порошенко май е в паника, заради армията която не може да контролира. Така им се пада на тъпите хохли. Не дадоха автономия още в началото на конфликта. Не успяха да запазят стратегически баланс, ами се продадоха само на едната страна - на САЩ. А както знаем да си съюзник на САЩ е много по-лошо отколкото да си им враг. Сега ще платят цената - ще фалират и ги чакат дълги години безредизи и безвремие.

13

Анонимен

преди 9 години

Браво на Днес.Бг В една статия успяхте да кажете и "проруските сепаратисти" и "Бунтовниците" визирайки все едни и същи хора. Има някакъв напредък все пак.

12

Анонимен

преди 9 години

Поредното доказателство че договор с Русия не струва и хартията, на която е написан

11

бг

преди 9 години

и запази влиянието си в буфера донбас.в изпълнение на тоя план в 2005-2006г чрез своя човек юлия тимошенко /която вече запада разбра чий човек е/ русия организира оранжевата революциякоято беше уж антируска,но имаше за цел да внесе хаоса там-хаос,който да доведе до разпад и разделение..започна и яко източване на ресурсите от проруския режим на янукович.тимошенко уж беше хвърлена в затвора,но никой не знае дали вместо в тюрмата не е имала двойник и дали изобщо е лежала в затовра на гр.харков населен с руснацибанковите й сметки бяха натъпкани от Газпром.последва майдан,янукович беше прибра

10

българин

преди 9 години

Честито на всички трезвомислещи хора! Скоро цялата истина за западната помия ще лъсне. ФАЩ и нацистите от Киев да свалят гащичките и да подготвят възелинчето. Надявам се наще медий да дадът колко *** и западни бойци ще излязът от дебелацево, само да не крият пак както скриха клането на 40+ души в Одеса от западната хунта (включително трима българи) СВОБОДА ЗА ДОНБАСС !!

9

Анонимен

преди 9 години

А, дано!

8

бг

преди 9 години

виждам,че много от моите братя и сестри-българи се вълнуват от темата за окрайнината и понеже виждам много неразбиране,съвсем бегло ще отбележа /за да знаят/ поне малка част от голямата играслед като комунизма падна и запада атакува русия през окрайнината,целейки да я превърне в поредна съюзна и антируска държава и след като в началото на 90-те започна да налива милиарди там,русия беше принудена да играе ва банки реши,че няма др.полезен ход освен да раздели окрайнината,давайки си сметка,че няма влияние в западната католическа част-крайно бедна и изоставена от сталин,която донбас хранеш

7

Осман ага

преди 9 години

Една турска ловна дружинка е по силна от БГ армията!

6

Анонимен

преди 9 години

И от Дебълцово - право в Киев, а от там към Берлин - тъкмо на 9 май ще се чества двоен празник.Да им дойде ума в главите.

5

Анонимен

преди 9 години

Еми трябва да се "разберат" с тези 8000 човека или се предават или ....

4

Анонимен

преди 9 години

До 1+2=3 Прав е Порошенко, там няма украински войници а чуждоземни наемници на хунтата

3

1+2=3

преди 9 години

Това го пише и във вести.ру. По украинските медии, обаче върви точно обратната информация, а именно, че украинците владеят града. Аз лично чух Путин по руската ТВ да казва, че там има между 6 и 8 хил. души, но президента Порошенко отричал там да има обградени украински войски. Каде е истината? Кои всъщност са тези, "закопчани" в Дебалцево? Може би скоро ще разберем!

2

Анонимен

преди 9 години

Това е отговорът на Путин за вчерашните санкцииСега ще видите що чернокожи украинци ще покажат по тв-то и ще лъсне целият украински патриотизъм към ...долара!

1

Анонимен

преди 9 години

vreme e da se okupira i kiiv