119

Анонимен

преди 9 години

Най-големите са Гърците евала нашата робска нация продължава да затъва

118

край

преди 9 години

Да съгласен съм членството в ЕС досъсипа икономиката ни. Обаче как излизането от ЕС ще я възстанови не ми е ясно. В момента сме като ром на социални помощи от ЕС.

117

Анонимен

преди 9 години

Ако българите сме хитри и си изиграем правилно козовете, може да сучем мляко от 2 цицки! От ЕС и от Руската цицка, обаче трябва малко да лавираме, но твърдо предпочитам съюз с руснаците, отколкото с лицемерните и лъжливи гейове от ЕС!

116

Анонимен

преди 9 години

Като ви чета и вече даже не ми е смешно. Какво направиха простите Гърци, ядоха пиха и сега си избраха един лъжец щото щял да ги оправи. Е то и ние така направихме ама оправихме ли се. На ЕС не им пука за Гърция, след 1г. ще си говорим пак като фалират съвсем. Те дотогава и Руснаците ще фалират щото са много хитри. АСамо се чудя защо децата ви все по европа и САЩ бягат а не в Русия, а тия където ходат в Гърция чистат *** или гледат баби. Румънците дръпнаха с ЕС а ние още за Тато и СССр милеем

115

147

преди 9 години

те и сега имат достъп чрез военна база в сирия

114

Анонимен

преди 9 години

Най-големите са Гърците евала нашата робска нация продължава да затъва

113

Анонимен

преди 9 години

не знам от какво се оплаква гърция,опростиха им 120 милиарда,в момента не плащат нищо по останалата главница и им намалиха лихвата до 2%. колко подаръци искат още

112

край

преди 9 години

Тия дето са смели да искат България да излиза от ЕС - да обяснят на българите какво ще ядат след това и кой ще им купува матраците и китайските колелета дето ги сглобяваме. Защото българите са вън от междудържавното разделение на труда и всъщност от 20тина години не произвеждат нищо.

111

СС

преди 9 години

До ЕС умираTака като гледам мухльото си само ти, Болен и оня заблуден *** Ципрас. :)

110

Антикомуняга

преди 9 години

Гърция ще маха ол инклузив - е те тоя ще ги оправи хахахаха.Какво може да се очаква от един проС ***?

109

Анонимен

преди 9 години

Божо, хубаво ти е името, обаче не си чел достатъчно книжики моето момче. Сатанинските планове на САЩ и Европа, които не си разбрал досега но подкрепяш, само ще ти опозорят името - Божо.

108

ЕС умира

преди 9 години

Като ви писах преди 1 седмица, че Гърция излиза от ЕС и отива към съюз Русия ми сложихте 10 минуса. Сега пак го повтарям, гърците са първите, които се махат от ЕС. И това е само началото! Вторите са Унгария, а след това и още много други държави. Швейцарците и норвежците за прости ли ги имате, та не искат и да чуят за ЕС ? Истината е една долу ЕС, съюз със СССР! Гърците пак ни изпревариха, а ние сме едни жалки мухльовци, васали на САЩ и ЕС, лапаме им за без пари!

107

край

преди 9 години

Българи не се самобичувайте-ние не сме предали Русия 90та година. Горбачова Русия тогава ни остави да се оправяме както знаем след като цялата икономика на България беше настроена да произвежда за СИВ. С разпадането на пазара създаден от СССР българската икономика изчезна за 1-2г. В момента колкото и да е тъжно България не може без мизерните помищи от ЕС.

106

Анонимен

преди 9 години

до 138 - само дето сега Русия е ОСманската империя.

105

Край

преди 9 години

Иска ми се България да има самостоятелна политика като държава Но за съжаление след 25 г. преход българите вече нямат суверенна държава. България ако излезе от ЕС се съмнявам че ще може да изхранва населението си, така че послушание и социални помощи от ЕС му е майката - докога ли?

104

нно комент

преди 9 години

Ясно е , че американците и техните гъзоблизци в Европа няма да си седнат на ***, докато не съсипят еврото и ЕС.

103

но комент

преди 9 години

Не само сириза проблема.Идват Подемос в Испания, Фараж във Великобритания и Марин Льо Пен във Франция.Идва краят на брюкселската ***.Жалко за идеята за Европейския съюз- беше хубава идея, но америсканските *** и прасетата от "глобалната десница" я провалиха.

102

Анонимен

преди 9 години

Орешарски/Станишев в гръцки вариант!На гърците -честито!

101

Божо

преди 9 години

как *** ще си върне парите от Гърция, ако утре ципрас каже - няма да връщам милиардите, които ми даде *** ??? Как точно ще се развива Европа с откровени мошеници , които лъжат безогледно, или използват груб енергиен или оръжеен шантаж ???? Кажете, ***, ако утре България откаже да плаща горивата на Русия, защото ей така, какво ще кажете ??? Какво ще каже *** ??? вие сте антибългари !!!!

100

11

преди 9 години

До ПешкоЕ, то и навремето Чехите не се съгласяваха и лошо им се пишеше. И сега ли пак дотам я докарахме? Може да си член в един съюз, но това не значи да нямаш собствена позиция и да я отстояваш.