90

чичкото с мустачките

преди 9 години

Ще ме търсите вие мен, ама късно ще е.

89

Анонимен

преди 9 години

Не е излъгал Симеонов. Иначе Франция нямаше да ги депортира, Италия нямаше да им пали гетата и да ги гони като мръсни котки. Това си го мисли почти всеки българин, но на избори забравя и гласува за крадци като герб, бсп и т.н. Като останем без пенсии и като герб ни ги окраде, ще цъфнем съвсем

88

вот

преди 9 години

Аз подкрепям напълно г-н Симеонов

87

Анонимен

преди 9 години

България е държавата с най-много роми, отгледахме си ги, сега се чудим какво да ги правим и им търпим бруталните зулуми

86

Анонимен

преди 9 години

Престъпността в гетата не е просто 'проблем', а РЕАЛНА, ВИДИМА И ПРЯКА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! Най-сериозната и най-ужасяващата! Паралелно трябва максимално бързо да се вземат мерки срещу старейшините и бароните, както във Франция да се арестува за просия и скитничество, да се мисли за децата, захвърлени на улицата още от малки и помощите да следват детето или институцията, не роднините му. Плюс задължителен обществено полезен труд без значение етноса. Иначе ще се изколим скоро.

85

Свилена

преди 9 години

Държавта да стимулира раждането до 3 деца и то на семейства с образование най малко 8 клас.Останалите да си правят сметка как ще ги отглеждат.Да ,търгуват като ни източват здравната система и после няма пари .Дай да напъваме който работи да плащат по високи осигуровки,така и баба знае.Трябват идеи, реализация и контрол къде и колко пари отиват при семействата за да няма подобно изтичане на средства.Иначе е продънена каца.

84

СЪВЕТ

преди 9 години

Относно децата! Когато някой няма средства да отглежда деца, и няма акъл да проумее, че от тях трябва да произлезат нормални и полезни за обществото хора, то тогава някой друг трябва да помисли по този въпрос! Този някой е държавата! Да се направи така закона, че да не се толерира раждането на деца за едните помощи! Иначе държавата загива!!!

83

Анонимен

преди 9 години

проблемът с *** може да бъде решен само по един единствен начин - да се спре наистина да се говори за етноса и да се прилага законът еднакво към всички, а не да се плямпа по парламент и институции. затвор за бащите на малолетни майки и продажба на деца, отнемане на децата като не могат да се грижат за тях, събаряне на гетата, данъчни проверки за доходите на бароните, право на глас - при платени данъци. който иска да е номад - да хваща европа. и нула внимание на плямпането за дискриминация!

82

бг

преди 9 години

До пост 98....о неразумни юроде..ще целуваме *** за 50лв. щото оскотяхме от немотия нещастнико...щото съм с 400лв. заплата а блъскам цял месец...щото много пари се наливат в добре обгрижвания *** електорат...това са 1млн. и 500хил. пиявици...и управляващите и медийте да не ми навират жълти скандалчета ами да осигурят работа на башибозука и да строят затвори щот родителите ни по селата спят с брадвите и съм сигурен че и сметките им плащат на ***...100% е така..проверете...

81

Анонимен

преди 9 години

истината е, че докато в парламента си подхвърлят декларацийки, тихомълком се реши да не се дават помощи след трето дете и вълната от престъпност и зверства тепърва предстои. политиците се вайкат за бат'сали и частното енерго, но не виждат талибанските бради в пазарджик, малолетните родилки и ***, изнасилвачите и убийци на пенсионери срещу 5 лв., биячите на лекари, да не говорим за гратисчиите по влакове и автобуси. един път ще пострада майката на някой военен или полицай и става страшно.

80

Анонимен

преди 9 години

симеонов е прекалил с израза 'инстинкт на улични ***'. всичко останало е казано на място и няма грам лъжа, крайно време е нещата да се изричат с истинските им имена, а не да се крием зад фалшива политическа коректност. няма да коментирам никакви етноси - факт е, че никой дума не обелва за арменци, турци, евреи - хората работят, плащат данъци, псуват и страдат. факт е, че и за хора като д-р чирков никой не се сеща какъв им е етническия произход. гетата са огромен проблем и не може да продължава

79

Анонимен

преди 9 години

СИМЕОНОВ ПРЕМИЕР!!!МОСКОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

78

Анонимен

преди 9 години

Този тарикaт Симеонов е вербуван да работи в услуга на външна служба,която силно мрази и дестабилизира българската държава.По времето му на "Океански риболов".

77

Анонимен

преди 9 години

Проблем !

76

Анонимен

преди 9 години

Че съществува такъв проблем,да-съществува.Това е заради етнически,икономическия и социален статус в които са поставени ромите.Но такива,като В.Симеонов,ДПС и други "радиоактивни" субстанции,само влошават и оформят "политическия мир" в рамките на -"пак сащото".Идеологиите не са нищо добро !

75

Анонимен

преди 9 години

Докато политиците имат изгода от етноса, нищо няма да се помръдне, камо ли да се промени. Липсва не само воля, но и желание.Всичко друго са лакърдии!

74

бг

преди 9 години

А медиците да овладеят колегите си ламтящи за пари ,защото срещу 500лв. специалист педиатър - алерголог, изготвя документи на *** за телк и вече си имаме още един астматик получаващ пенсия,плюс това детето е с придружител също получаващ пенсия...може да проверите...и после...всички *** са самотни майки...=на помощи,соц. слаби...=помощи.В едно Плевенско село 60% от децата са астматици и 90%от женските са самотни майки...а съм сигурен че в много нас. места е така, проверете ...верно е

73

ААА НЕ!

преди 9 години

Бъркаш се, Илиев! Повечето *** като ги питаш, се пишат турци, след това ***, и най-накрая българи! Иначе като отидат в чужбина там ги броят за българи, и ни злепоставят! Та ако се чувствате българи, айде както всички българи, намерете си работа, плащайте си осигуровките, данъците, и спазвайте закона! Иначе сте престъпници!

72

Васко

преди 9 години

Сега е момента левака Бойко да промени законите задължително гласуване гласуване чрез интернет и без право на гласуване от хора който нямат средно образование така ДПС ще изчезне за винаки също и БСП защото много от пенсионерите са без средно. Не на другите избори ДПС да са пак основна партия. И без помощи от трето дете на горе.

71

бг

преди 9 години

*** не се чувстват българи...това е абсурдно твърдение...те не са българи...те са тежест за българите...и ако не ги овладеем...те ще унищожат нацията ни...българската...