17

циреят цвък

преди 9 години

ееее най-накрая нещо по-умно от тях.бойко се моли сега да направи правителство защото ако не може пак демонстративно да се фръцне и да върне мандата както направи миналия пат, а като напрами правителство на малцинството от сутрин до вечер ще обяснява ние иска ама те не му дават, а те горките са малцинство.този филм толкова ми е писнал

16

Бо

преди 9 години

Парламента стана като виц - много вожд, малко индианец!

15

хохооххо

преди 9 години

Това означава - "ПЛЮЕМ ВИ НИЕ НА ОБЩИТЕ ПОЛИТИКИ -ИСКАМЕ СИ МИНИСТЕРСТВАТА"

14

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите в прав текст си казват, че искат кокала, а не трохички от трапезата!

13

анонимен

преди 9 години

Вече три дни правите изчисления ГЕРБ с тия и ония, колко гласове ще получи?!Стига сте се пазарили, ами се организирайте и направете българско правителство! Народът чака да промените България!

12

ож

преди 9 години

Въпросът е че т.нар реформатори са една сбирщина от хора с различни мнения. Какво мисли Москов е едно, а какво Лукарски и Пръмова съвсем друго. Да не говорим пък за протурските националисти Касим Дал и Корман Исмаилов. Тъй че групата им най-вероятно ще се разпадне на про-бойковисти и анти -бойковисти съвсем скоро

11

Ум трябва

преди 9 години

Ако не се състави правителство сте национални предатели и предавате хората които са гласували за вас(за жалост има такива)С държавата шега не бива а, изглежда , че вие слагате партията си над нея..продажници!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Пределно ясно е на мислещия българин ,че Реформаторският блок е брак по сметка.Но ме радва,че успяха.И умната.

9

Анонимен

преди 9 години

N3 да прочете поне семейната биография на д-р Москов! Истинските комунисти са в ГЕРБ - Борисов,Зветанов,Цачева,Велщев,Плевнелиев и така до края на милиционерската им банка данни!

8

в

преди 9 години

когато влизаш в преговори, ти влизаш с пълни набор от искания, а не се предаваш предварително, категоричен бе Москов..алооо,айде стига пазарлъци бе москов,сядайте да работите за заплати ток здравеопазване стандарт и т.н,а не да си чакате да си вземете субсидиите,защото НИ ПИСНА ОТ МИЗЕРИЯ,И ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ И ТОГАВА ВСИЧКИ СТЕ ВЪН,НАРОДА МИЗЕРУВА ТИЯ ТАМ МИ СЕ ПАЗАРЯТ КАТО НА ПАЗАРА..КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ???

7

хахахаха

преди 9 години

А бе хора защо още взимате на сериозно тази коалиция наречена РБ която е абсолютна политическа мешена салата... толкова малка подкрепа от народа, а толкова големи претенции!Борисов такъв автогол си вкарва с тези *** само... точната формулировка за реформаторския блок е приказката "Риба, Рак и Щука"!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Нужни са нови избори!

5

ред нек

преди 9 години

Вижте кои са депутатите от реаниматорския блок - убийствен текст на политолога антон тодоров в пик:Бандюги пак се намърдаха в парламентаpik.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8E%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-news235003.html

4

Изрязване

преди 9 години

ДСБ е туморът на Реформаторския блок.

3

КК

преди 9 години

Комунистите са навсякъде,визирам Москов !

2

Коз

преди 9 години

Заглавието е неточно! Костов няма да подкрепи правителство на малцинството!

1

Въх леле

преди 9 години

А с Куневица к'во пра'ите? Нали тя искаше Бойко за шеф?